הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מבקש המלצה לספרים טובים

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
Ud2 לדעתי ספר מעולה אני ממש בסוף עכשיו וקיבלתי חשק לנסות. (רק אחרי הצבא לצערי :-( )
עוד שמות של ספרים טובים יתקבלו בברכה.

יש לך את ה Flexible Diet וה TKD של לייל, כל שאר הספרים אולי חוץ מהפרוטוקולים של השומן עיקש חופרים ולא מעניינים (PSMF דומה מאוד ל UD2 ואפשר לסכם את הספר ב-3 דפים).

• פותח/ת השרשור
לגבי הפרוטוקולים, קראתי את המאמר ופשוט לא הבנתי באיזה פרוטוקול צריך להשתמש מתי ולמה

יש ספר ממש טוב שקוראים לו Zyzz's BobyBuilding Bible אני בדיוק סיימתי לקרוא אותו באינטרנט עם אתה רוצה אני יכול להביא לך קישור
ספר שמחולק לנושאים מאוד זורם מאוד כיף לקרוא חומר מעניין וטוב וכל הדברים שם זה רק דברים שמוחכים מדעית ונוסו על ידי ZYZZ

יש ספר ממש טוב שקוראים לו Zyzz's BobyBuilding Bible אני בדיוק סיימתי לקרוא אותו באינטרנט עם אתה רוצה אני יכול להביא לך קישור
ספר שמחולק לנושאים מאוד זורם מאוד כיף לקרוא חומר מעניין וטוב וכל הדברים שם זה רק דברים שמוחכים מדעית ונוסו על ידי ZYZZ

חחחחח יש עליו ספר?! אתה יכול לשלוח לי?

עברתי על הספר הזה ברובו קישקוש מקושקש ומיושן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית