הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר הבחירות הגדול!

ב10.2.2009 אני בוחר ב:

• ליכוד

הצבעות: 3 13.6%
  • קדימה

הצבעות: 2 9.1%
  • עבודה

הצבעות: 1 4.5%
  • ש"ס

הצבעות: 0 0.0%
  • ישראל ביתנו

הצבעות: 11 50.0%
  • מרצ

הצבעות: 3 13.6%
  • יהדות התורה

• האיחוד הלאומי

• מפלגות ערביות

• אחר

הצבעות: 2 9.1%

• סה"כ מצביעים
    22
אני צעיר מדי אבל הייתי מתלבט בין עבודה לישראל ביתנו. אני יודע שזה לא ממש קשור אבל עדיין

מרצ. יש המון דברים שאני לא מסכים איתם אבל זאת הבחירה היחידה שהמצפון שלי יכול לסבול.

כמובן שאני בוחר בליברמן אין אפשרות אחרת צריך לסיים את העניין עם עזה יותר נכון לגמור אותם

אנשים לא מבינים שאין אף מדינה שהחזיקה בעם מסוים לאורף זמן, תמיד העם האחר השתחרר בדרכים כאלה ואחרות.
הדרך היחידה היא הסדר, להכנס בהם זה לא תמיד הדרך. אני לא אומר שצריך לוותר על כול השטחים ולעשות מה שהם רוצים, אבל להתחיל להפסיק עם ההפליות שיש לערביי ישראל בארץ. כי אם תרצו או לא הם ישארו פה השאלה איך נתחייס אליהם ואיך הם אלינו.
חבל שכול הפוליטיקה בארץ זה חרא ואין למי להצביע.

אנשים לא מבינים שאין אף מדינה שהחזיקה בעם מסוים לאורף זמן, תמיד העם האחר השתחרר בדרכים כאלה ואחרות.
הדרך היחידה היא הסדר, להכנס בהם זה לא תמיד הדרך. אני לא אומר שצריך לוותר על כול השטחים ולעשות מה שהם רוצים, אבל להתחיל להפסיק עם ההפליות שיש לערביי ישראל בארץ. כי אם תרצו או לא הם ישארו פה השאלה איך נתחייס אליהם ואיך הם אלינו.
תגיד לי איפה אתה חי אתה בכלל יודע כמה הם מקבלים מהמדינה? עלק אפליה
חוץ מזה למה שאני ארגיש לא בטוח כשאני מסתובב בכפר של ערבים במדינה של יהודים? ושהם עושים מה שבא להם בהפגנות המטופשות שלהם וואלה גם אני אעשה מה שבא לי נבוא עם מחבט נשבור כמה ראשים שלהם

תפסיקו כבר לחיות בבועה

ערביי ישראל הם אלה שמתייחסים חרא למדינה שבה הם חיים. אין להם שום מקום אחר בעולם שבו הם יכולים לחיות כמו שהם חיים כאן עם כל ההטבות ובלי שום חובות. איפה ראית מדינה שמאפשרת לתושביה להפגין בעד האוייבים שלה?

לפני שאתה מתייחס אליהם טוב, הם צריכים להבין שהם לא יכולים לנצח אותך. ההסכם צריך להתבצע כשאתה הצד החזק והם הצד שמתחנן לשלום. לא ההפך.

תגיד לי איפה אתה חי אתה בכלל יודע כמה הם מקבלים מהמדינה? עלק אפליה
חוץ מזה למה שאני ארגיש לא בטוח כשאני מסתובב בכפר של ערבים במדינה של יהודים? ושהם עושים מה שבא להם בהפגנות המטופשות שלהם וואלה גם אני אעשה מה שבא לי נבוא עם מחבט נשבור כמה ראשים שלהם

תפסיקו כבר לחיות בבועה

הם מקבלים זין מהמדינה זה מה שהם מקבלים. אף אחד לא אומר את זה אבל מפלים אותם ואין לך מושג כמה. יש הפליה במקומות עבודה, בהשכלה, בכול מקום. מה אתה מצפה מבן אדם שמשפילים אותו, אין לו עבודה ואין לו השכלה? בדרך כלל הוא ילך לפשע ויפנה לאלימות.
ההפגנות לא קשורות להיותם ערבים, למה יהודים לא עושים הפגנות?

ערביי ישראל הם אלה שמתייחסים חרא למדינה שבה הם חיים. אין להם שום מקום אחר בעולם שבו הם יכולים לחיות כמו שהם חיים כאן עם כל ההטבות ובלי שום חובות. איפה ראית מדינה שמאפשרת לתושביה להפגין בעד האוייבים שלה?

לפני שאתה מתייחס אליהם טוב, הם צריכים להבין שהם לא יכולים לנצח אותך. ההסכם צריך להתבצע כשאתה הצד החזק והם הצד שמתחנן לשלום. לא ההפך.

השלום הוא גם אינטרס שלך.
אתה לא רוצה לחיות פה עם מיעוט שכבר מהווה עליך איום דמוגרפי, ללכת עם הראש בקיר ורק בכוח.
אם לא יפגינו פה נגד דעות של אנשים אחרים תיהיה פה דיקטטורה, בכול מקרה מי שמפגין בעד האויב זה קומץ כול כך זעום ובכול זאת התקשורת הופכת אותם למיליונים.

השלום הוא גם אינטרס שלך.
אתה לא רוצה לחיות פה עם מיעוט שכבר מהווה עליך איום דמוגרפי, ללכת עם הראש בקיר ורק בכוח.

סבבה שהוא גם אינטרס שלך. זה לא אומר שאתה צריך להתנהג כמו זונה כדי להשיג אותו. האויבים שלך צריכים לרצות אותו יותר ממך.

זה לא אומר שאתה צריך להתנהג כמו זונה כדי להשיג אותו. האויבים שלך צריכים לרצות אותו יותר ממך.
מסכים, וזה תופס בכל תחום בחיים.
הסדרים והסכמות צריך לעשות תמיד כשאתה נמצא למעלה.

סבבה שהוא גם אינטרס שלך. זה לא אומר שאתה צריך להתנהג כמו זונה כדי להשיג אותו. האויבים שלך צריכים לרצות אותו יותר ממך.

לתת שיווין זכויות לאזרחי המדינה זה להתנהג כמו זונות? אני לא מדבר כרגע על הרצועה אלה על ערבים ישראלים. שיש להם אזרחות בדיוק כמו לך.
אני לא אומר שהם בסדר אבל אנחנו גם לא בסדר ולהתחיל להגיד מי אשם ומי התחיל זה לא יעבוד ולא יגמר. תאמין לי שלבן אדם מרגיש שמתייחסים אליו כאל משהו ולא כמו *** הוא יתחיל גם לכבד את מי שנותן לו את אותו כבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית