הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סקר הבחירות הגדול!

ב10.2.2009 אני בוחר ב:

• ליכוד

הצבעות: 3 13.6%
  • קדימה

הצבעות: 2 9.1%
  • עבודה

הצבעות: 1 4.5%
  • ש"ס

הצבעות: 0 0.0%
  • ישראל ביתנו

הצבעות: 11 50.0%
  • מרצ

הצבעות: 3 13.6%
  • יהדות התורה

• האיחוד הלאומי

• מפלגות ערביות

• אחר

הצבעות: 2 9.1%

• סה"כ מצביעים
    22
לתת שיווין זכויות לאזרחי המדינה זה להתנהג כמו זונות? אני לא מדבר כרגע על הרצועה אלה על ערבים ישראלים. שיש להם אזרחות בדיוק כמו לך.
אני לא אומר שהם בסדר אבל אנחנו גם לא בסדר ולהתחיל להגיד מי אשם ומי התחיל זה לא יעבוד ולא יגמר. תאמין לי שלבן אדם מרגיש שמתייחסים אליו כאל משהו ולא כמו *** הוא יתחיל גם לכבד את מי שנותן לו את אותו כבוד.

לערביי ישראל יש יותר זכויות במדינה הזאת ממה שיש לך. ובניגוד אליך, יש להם הרבה פחות חובות. אם העובדה שהם לא משרתים בצבא זאת אפליה בשבילך, צר לי.

חוץ מזה, הדיון על ערביי ישראל לא רלוונטי לפה בכלל. אתה לא עושה איתם הסכמי שלום.

לערביי ישראל יש יותר זכויות במדינה הזאת ממה שיש לך. ובניגוד אליך, יש להם הרבה פחות חובות. אם העובדה שהם לא משרתים בצבא זאת אפליה בשבילך, צר לי.

אולי מבחינה פורמלית יש להם את אותם זכויות כמו לי ולך אבל כולם יודעים שמפלים אותם אפילה סמויה בכול דבר. אם אני הייתי ערבי לא הייתי רוצה לחיות פה.
תחשוב על זה ככה, אם תילך עכשיו לחיות בצרפת נגיד. תאורתית יש לך שיוייון זכויות כמו כולם. אבל כולם שם אנטישימם ואתה תרגיש שאתה אזרח סוג ב'.
ליברמן חושב שאם נשלול מהם עוד יותר זכויות אז הם ירגעו ועם זה אני לא מסכים איתו.

יצא לך לראות את הסדרה "תעודה כחולה"?

אולי מבחינה פורמלית יש להם את אותם זכויות כמו לי ולך אבל כולם יודעים שמפלים אותם אפילה סמויה בכול דבר. אם אני הייתי ערבי לא הייתי רוצה לחיות פה.
תחשוב על זה ככה, אם תילך עכשיו לחיות בצרפת נגיד. תאורתית יש לך שיוייון זכויות כמו כולם. אבל כולם שם אנטישימם ואתה תרגיש שאתה אזרח סוג ב'.
ליברמן חושב שאם נשלול מהם עוד יותר זכויות אז הם ירגעו ועם זה אני לא מסכים איתו.

מפלים כאן גם רוסים וגם אתיופים, ותימנים ומי שאתה לא רוצה. זה הכל בולשיט.

ליברמן לא רוצה לשלול מה זכויות בגלל שהם ערבים, אלא בגלל שהם מתנהגים כמו אויבים.

עוד דבר, שלא ישתמע מההודעות שלי שאני חושב שרק אנחנו אשמים.
הערבים גם אשמים במצב שהם נמצאים.

מפלים כאן גם רוסים וגם אתיופים, ותימנים ומי שאתה לא רוצה. זה הכל בולשיט.

ליברמן לא רוצה לשלול מה זכויות בגלל שהם ערבים, אלא בגלל שהם מתנהגים כמו אויבים.

ערבים מופלים הרבה יותר מאשר רוסים, אתיופים ותימנים ביחד.
הקטע עכשיו הוא לא מי הכי מסכן, הרעיון הוא שלא רק הם אשמים.
ובוא נגיד שליברמן עושה מה שאתה אומר, יש גם יהודים שמזדהים עם האויב. אני לא שמעתי את ליברמן קורה לשלול מהם את האזרחות.

ערבים מופלים הרבה יותר מאשר רוסים, אתיופים ותימנים ביחד.
הקטע עכשיו הוא לא מי הכי מסכן, הרעיון הוא שלא רק הם אשמים.
ובוא נגיד שליברמן עושה מה שאתה אומר, יש גם יהודים שמזדהים עם האויב. אני לא שמעתי את ליברמן קורה לשלול מהם את האזרחות.
אל תדאג הוא ידע מה לעשות לגביהם לשים אותם בבתי כלא שיטפלו בהם שם טוב

• פותח/ת השרשור
איך אפשר להצביע מרצ? מפלגה שרוצה להפוך את ארץ ישראל לכלל אזרחיה, בלי כל סממן יהודי.

בנוגע לערביי ישראל - כרגע הם אחת מ3 הבעיות הכי גדולות של מדינת ישראל, הם הפלסטינים והחרדים.

איך אפשר להצביע מרצ? מפלגה שרוצה להפוך את ארץ ישראל לכלל אזרחיה, בלי כל סממן יהודי.

בנוגע לערביי ישראל - כרגע הם אחת מ3 הבעיות הכי גדולות של מדינת ישראל, הם הפלסטינים והחרדים.

לא שאני תומך נלהב של מר"צ, אבל אתה מבלבל את המוח.

אל תדאג הוא ידע מה לעשות לגביהם לשים אותם בבתי כלא שיטפלו בהם שם טוב
להשים אותם בבתי כלא זה מיותר זה עולה יותר מידי כסף, להגלות אותם החוצה כבר עדיף,
לא את כולם, רק את הפושעים ואת המשפחות שלהם

יש לך טעות ערבי ישראל הם הבעייה הכי גדולה שלנו, ואת זה אנשים יתחילו להבין בעוד כמה שנים
זה פשוט יהרוס לנו את המדינה.

ואני מצביע לישראל ביתנו-ליברמן

אני חושב שרק המפלגות הערביות תומכת בזה.
אני מקווה שהבחירות האלו מרצ תתרסק.

הם מקבלים זין מהמדינה זה מה שהם מקבלים. אף אחד לא אומר את זה אבל מפלים אותם ואין לך מושג כמה. יש הפליה במקומות עבודה, בהשכלה, בכול מקום. מה אתה מצפה מבן אדם שמשפילים אותו, אין לו עבודה ואין לו השכלה? בדרך כלל הוא ילך לפשע ויפנה לאלימות.
ההפגנות לא קשורות להיותם ערבים, למה יהודים לא עושים הפגנות?

אתה יודע שאם נשאר מקום 1 באוניברסיטה ויש יהודי וערבי שמתחרים על המקום יתנו את המקום לערבי אפילו אם ליהודי יש יותר תעודות יותר טובות?
הם לא מקבלים זין הם שמים זין..

הם אשכרה עושים מה שבא להם:מפגינים כאוות נפשם נגד המדינה,שמים דגלי אש"ף בחיפה,אין להם חובות בכלל,לצבא לא יגייסו אותם כי הם יעשו רק נזק,יש להם עדיפות בעבודה,באוניברסיטאות,הם "גונבים" לנו כוסיות יהודיות,הם שולטים על רוב דוכני הפלאפל והשאוורמה וכו'

הדבר היחיד שרע להם זה שהמדינה לא שלהם ושהמשפחה שלהם בעזה לא פה.

ואם הפלסטינים חשים תסכול שאין להם מדינה נורמלית שילכו לירדן או למצרים,חלאס זיינו אותם והעפנו אותם מפה לפני 50 שנה והם עדיין מזיינים ת'שכל.

בקשר לבחירות-
ביבי וברק היו וזה לא הלך,לבני היא אישה ולליברמן יש מבטא חצבני..

ביבי\ליברמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית