הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקוואט lb ופרס

yakirdotan

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
תיהיו עדינים אני ממש חדש בתחום
מי שרוצה יכול להכנס ללוג ולתת עצות וכו'

טוב הנה הסרטונים

סקוואט 38 ק"ג:

פרס 25 ק"ג:

פרס 28 ק"ג:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש קצת באט ווינק בסקוואט, כנראה בגלל עומק מיותר. תמשיך להסתכל למטה לאורך כל הסקוואט ולא רק כשאתה למעלה.
בפרס אתה לא משתמש בבאונס. אתה אמור לקחת אוויר, להרים את המוט וכשהוא נמצא בנקודה הכי גבוהה אתה מחזיק אותו למעלה עם שראג של הטרפזים ושוב לוקח אוויר (משאיר אותו בפנים מן הסתם כן?). אחרי זה אתה מוריד את המוט, משתמש בבאונס מהחזה (לא מחכה למטה עם המוט אלא מעלה ישר) וחוזר על אותו הדבר.

אגב, תהפוך את הוידאו פעם הבאה וכנראה שיותר אנשים יגיבו.

• פותח/ת השרשור
יש קצת באט ווינק בסקוואט, כנראה בגלל עומק מיותר. תמשיך להסתכל למטה לאורך כל הסקוואט ולא רק כשאתה למעלה.
בפרס אתה לא משתמש בבאונס. אתה אמור לקחת אוויר, להרים את המוט וכשהוא נמצא בנקודה הכי גבוהה אתה מחזיק אותו למעלה עם שראג של הטרפזים ושוב לוקח אוויר (משאיר אותו בפנים מן הסתם כן?). אחרי זה אתה מוריד את המוט, משתמש בבאונס מהחזה (לא מחכה למטה עם המוט אלא מעלה ישר) וחוזר על אותו הדבר.

אגב, תהפוך את הוידאו פעם הבאה וכנראה שיותר אנשים יגיבו.

כן אני יודע שירדתי יותר מידי חח פעם הבאה אני ירד פחות...
וגם לגבי הפרס אני ישתמש פעם הבאה בבאונס..

אתם יכולים לנעול כי כבר ענו לי בלוג ועכשיו גם פה אז אין טעם שימשיכו להגיב כי הבנתי את הטעויות עד לפעם הבאה (מחר יש אימון אני מצלם סקוואט ודדליפט אולי גם בנצ' נראה כבר...).

ופעם הבאה אני יהפוך תאמת אין לי מושג גם למה זה צילם ככה 0__0

סליחה אחי אבל הכל הפוך אתה עושה סקוואט יפה מאד הגובה נורמאלי ככל שאתה יורד נמוך יותר הרגליים עובדות חזק יותר אבל הכי חשוב הוא לא לעקם את הגב התחתון וזה קורה לך בינתיים אתה לא תרגיש כלום אבל כאשר תעבוד עם משקל גבוה יותר יהיו לך כאבי גב נוראים (נסיון אישי) כשאתה עושה סקוואט אל תיסתכל למטה תיבחר נקודה כולשהי על הקיר ותמיד תיסתכל רק עליה

• פותח/ת השרשור
סליחה אחי אבל הכל הפוך אתה עושה סקוואט יפה מאד הגובה נורמאלי ככל שאתה יורד נמוך יותר הרגליים עובדות חזק יותר אבל הכי חשוב הוא לא לעקם את הגב התחתון וזה קורה לך בינתיים אתה לא תרגיש כלום אבל כאשר תעבוד עם משקל גבוה יותר יהיו לך כאבי גב נוראים (נסיון אישי) כשאתה עושה סקוואט אל תיסתכל למטה תיבחר נקודה כולשהי על הקיר ותמיד תיסתכל רק עליה

והבעיה עם הגב תחתון קוראת עקב זה שאני לא מתמקד בנקודה כל שהיא?
כאילו אם אני יסתכל על נקודה למטה ויתמקד רק בה הגב התחתון לא יתעקם או שזה לא קשור?
תאמת כבר עכשיו כואב לי הגב שאני עושה את התרגיל..רשמתי בלוג
ויש לי טיפה עקמת בגב לא רצינית אבל יש לי לא יודע אם זה קשור...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית