הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עזרה בחוזה בחדר כושר - דחוף

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
היי,
ניגמר לי המנוי ואני באתי לחדש אותו קיצר הם נתנו לי את אותו מחיר כמו שנה שעברה לחוזה לשנה ,אז אמרתי להם שבחודש ה7 אני מתגייס וישמצב אני יצטרך לבטל , היא אמרה לי שהדמי ביטול הם 250 שקל (ככה רשום בדף החוזה החדש) וזה במקום 450 אמרתי לה ברור שזה במקום זה ושאני יחשוב על העיניין ואני יתן לה תשובה,
אגב זה הולמס פלייס.
אם אני לא טועה ראיתי כתבה שעשו חוק שזה שעזיבה זה מקסימום 100 שקל או משהו כזה, זה בתוקף גם פה?
מה לעשות?

תגיד להם אתה רוצה מנוי ל7 חודש או שאתה לא נרשם מחדש

• פותח/ת השרשור
תגיד להם אתה רוצה מנוי ל7 חודש או שאתה לא נרשם מחדש
אמרתי להם אמרו לי שאם זה ל7 חודשים אז זה יותר כסף לחודש.. בני זונות חח זה יוצא יותר חסכוני אז להרשם לשנה,
והיא עוד אומרת לי תתן ת'חודשים שנשארו למישהו מהמשפחה שלך, כאילו שזה יוצא לי איכשהו כדאי..😵

---------- התגובה התווספה ב 18:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:56 ----------

כדאי שתקרא את זה:
http://www.moital.gov.il/cmsTamat/InternalPage.aspx?FRAMELESS=false&NRNODEGUID={AF83F977-3B01-4DC0-AC33-C3E975B3C8F8}&NRORIGINALURL=%2fNR%2fexeres%2fAF83F977-3B01-4DC0-AC33-C3E975B3C8F8.htm&NRCACHEHINT=Guest#a10
ואני חושב שאתה מתבלבל עם החוק שחוקקו על ביטול התקנת מוצרים, אבל בכל מקרה.
אני לא מתבלבל אני זוכר שפעם פירסמו משהו שנוגע לחוזים של חדרי כושר ודברים בסגנון..

עוד משהו שמצאתי בשבילך:
דמי ביטול
בהתאם לתקנות ביטול עסקה, כאשר צרכן השתמש בזכותו וביטל את העסקה, רשאי העוסק לגבות מהצרכן דמי ביטול בשיעור של 5% ממחיר הטובין או מערך השירות או 100 שקלים חדשים לפי הנמוך מביניהם.

בנוסף, במידה ונעשתה העסקה בכרטיס אשראי והוכיח העוסק לצרכן כי חברת כרטיסי האשראי או גוף אחר שעמו התקשר העוסק לביצוע סליקת כרטיסי אשראי, גבו ממנו תשלום בעד סליקת כרטיס האשראי בעסקה שבוטלה, רשאי העוסק לחייב את הצרכן גם בתשלום שנגבה ממנו.
מקור: http://mishpat.info/?p=134

לזה התכוונתי 😃
השאלה אם זה תקף למיקרה שבו אני חותם על חוזה שהדמי ביטול זה 250 .. אני לא חושב, אז אם למישהו יש מושג אשמח אם תגידו
לא זה לא תקף. הכוונה שם היא אם רכשת מנוי ואתה רוצה לבטל אותו עד שבועיים (או שלושה, לא זוכרת) מרגע החתימה. כמו ביטול עיסקה.
מה שאתה מדבר עליו זה משהו אחר - אתה קונה מנוי לשנה כדי שהמחיר לחודש יהיה לך נמוך יותר, ויש לך אופציה אחרי 7 חודשים לבטל ולשלם דמ ביטול. או שתקנה מנוי חצי-שנתי אבל במחיר גבוה יותר לחודש.

אמרתי להם אמרו לי שאם זה ל7 חודשים אז זה יותר כסף לחודש.. בני זונות חח זה יוצא יותר חסכוני אז להרשם לשנה,
והיא עוד אומרת לי תתן ת'חודשים שנשארו למישהו מהמשפחה שלך, כאילו שזה יוצא לי איכשהו כדאי..😵

---------- התגובה התווספה ב 18:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:56 ----------

אני לא מתבלבל אני זוכר שפעם פירסמו משהו שנוגע לחוזים של חדרי כושר ודברים בסגנון..
תתווכח איתם תגיד להם שאתה תרשם במקום אחר

כשאני נרשמתי להולמס פלייס במודיעין אמרו לי בהרשמה שיש מנויי מיוחד לחיילים ושכשאתה מראה להם צו גיוס הם מבטלים לך את המנוי
לא יודע איך זה אצלך, תשאל אותם על מנוי לחיילים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית