עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בפעם הבא אני אשתדל להרשים אותך יותר.תואר באוניברסיטת תל אביב מרשים אותי בערך כמו סקוואט של 100 קילו. אם אתה חושב שהמדינה מחליטה על שווי אזרחיה אז אתה דביל, ואולי כדאי שבאמת תתייעץ עם סטאלין.
אפשר גם להוסיף שמספיק שבנאדם אחד ימות מהעסקה הזאת זה אומר שהעדיפו חיים מול חיים.יש פה יתרונות וחסרונות.
יתרונות:
1. החייל חוזר הביתה. נחת למשפחתו ולפירוק כל המסחרה שעשו סביב גלעד שליט.
2. חיסכון מסויים של כסף למדינה על אחזקה של 1000 אסירים.
חסרונות:
1. לתת OK לחטוף חיילים ולקבל המון בתמורה.
2. שיחרור של 1000 אסירים שבינהם 50-60 "כבדים" ו 15 כבדים מאוד שלא מורשים לחזור לגדה (באמת? איך יבקרו על זה בדיוק?)
3. פוטנציאל הרג או נקמה של אותם האסירים בתיכנון פיגועים או הצטרפות מחדש לארגוני טרור. מספיק ש 1% יצטרף, יש לנו כמה עשרות עד מאות הרוגים מהצד שלנו.
מה כדאי? החלטה קשה ותלוי מי מסתכל על הדברים. מבחינת המשפחה וההורים אין בדיוק מה לשקול כאן, הם רוצים את הילד שלהם בכל מחיר ואם הייתי במקומם כנראה שהייתי חושב אותו הדבר. מבחינת הממשלה יש כאן גם סוג של נחת כי הם כאילו אחראים על החיילים שלהם ומוכיחים שמאחורי כל חייל עומד גוף "עמיד". מצד העם זה פוטנציאל לנזק לטווח הארוך, שרק ימים יגידו כמה הוא גדול אם בכלל.
אתה חושב שזה אז צעד נכון לשחרר את האלף מחבלים?טובת הכלל אחי!
אתה חושב שזה אז צעד נכון לשחרר את האלף מחבלים?
רק כן או לא חחחח תאמין לי גם אני פרשתי מהויכוחים האלה.אני לא נכנס לדיון הזה שוב.
כל מחבל שבכלא זה מחבל או שהרג או שניסה... אז תאמין שהם יקבלו כל אחד מהאלף האלה יפה יפה.זה לא כאילו שחסרים להם אנשים שם...
הבעיה זה "הכבדים"
רק כן או לא חחחח תאמין לי גם אני פרשתי מהויכוחים האלה.
כל מחבל שבכלא זה מחבל או שהרג או שניסה... אז תאמין שהם יקבלו כל אחד מהאלף האלה יפה יפה.
בהנחה שאתה מתכוון לכל אסיר שיושב בכלא, האמירה הזאת מגובה במקור כלשהו?כל מחבל שבכלא זה מחבל או שהרג או שניסה... אז תאמין שהם יקבלו כל אחד מהאלף האלה יפה יפה.
יש פה יתרונות וחסרונות.
יתרונות:
1. החייל חוזר הביתה. נחת למשפחתו ולפירוק כל המסחרה שעשו סביב גלעד שליט.
2. חיסכון מסויים של כסף למדינה על אחזקה של 1000 אסירים.
חסרונות:
1. לתת OK לחטוף חיילים ולקבל המון בתמורה.
2. שיחרור של 1000 אסירים שבינהם 50-60 "כבדים" ו 15 כבדים מאוד שלא מורשים לחזור לגדה (באמת? איך יבקרו על זה בדיוק?)
3. פוטנציאל הרג או נקמה של אותם האסירים בתיכנון פיגועים או הצטרפות מחדש לארגוני טרור. מספיק ש 1% יצטרף, יש לנו כמה עשרות עד מאות הרוגים מהצד שלנו.
מה כדאי? החלטה קשה ותלוי מי מסתכל על הדברים. מבחינת המשפחה וההורים אין בדיוק מה לשקול כאן, הם רוצים את הילד שלהם בכל מחיר ואם הייתי במקומם כנראה שהייתי חושב אותו הדבר. מבחינת הממשלה יש כאן גם סוג של נחת כי הם כאילו אחראים על החיילים שלהם ומוכיחים שמאחורי כל חייל עומד גוף "עמיד". מצד העם זה פוטנציאל לנזק לטווח הארוך, שרק ימים יגידו כמה הוא גדול אם בכלל.