עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש סיבה שאתה שם פה ערכים אקראיים מויקיפדיה?
באמת שאני לא מבין מה אתה רוצה, לרה"מ יש תפקיד, אם הוא לא מסוגל לבצע אותו כהלכה אז שלא יכהן.
וזה כמובן לא המקרה, אלא רק אטימות מצידך כדי להגן על ביבי. כמו כן גם סתירות מהודעה להודעה.
וכן, אני לא ביבי, זאת בדיוק הסיבה שהוא ברשות הממשלה ואני לא.
זה, ושאתה ילד בן 16 שלא יעבור רבע ממה שביבי עבר בחיים?
כן, אני חושב שפתאום הוא הבין שאי אפשר להלביש את המושג "דמוקרטיה מתגוננת" בכל מקום 😃.
תסגור תנושא הזה ... זה לו שיש פה מישהו שיכול לעשות משהו בנידון.אתה מודע לזה שביבי לא משתתף בפסיקה בבית דין, כן?
ואתה מודע לזה שביבי לא 5 שנים בשלטון, כן?
אכן, אבל הוא כן מקדם מהלכים כמו קידום המו"מ עם שליט.אתה מודע לזה שביבי לא משתתף בפסיקה בבית דין, כן?
ואתה מודע לזה שביבי לא 5 שנים בשלטון, כן?
ש שם מישהו עם מאסרי עולם ואנשים עם דם על הידיים.סבבה, אני יודע שבין היתר יש שם רוצחים מטורפים שסביר שיחזרו לעסוק בזה, ואף כאלו שלא חשבו על זה עד שישראל כלאה אותם לכמה שנים עם סיבה טיפשית (מספיק כדי שהם ישנאו כלכך את ישראל ויתחילו לעסוק בטרור בעצמם).
וכן, אם דם יישפך, זה יהיה על הידיים של ביבי.
כל זה, ורק זה, בשביל להסתיר ע"י שימוש ברעש התקשורתי סביב גלעד שליט, את העובדה שבית המשפט הארצי לעבודה דחה את התפטרות הרופאים המתמחים אתמול בלי שאף אחד שם לב.
כך או כך, ביבי הוא יצור שפל.
![]()
החלק הראשון נכון. עד שהתחלת לדבר על סטיטסטיקה באמצעות סרטון, כמו שאמרתי אני רוצה להאמין שאמצעי האבטחה יתאימו את עצמם למצב החדש. ואת הצ'ק אנו פורעים מול גלעד בצדק ומאוחר מדי.
אין מה לעשות הוא גם היה חייב להוריד את הלחץ מעצמו על מנת להתרכז בנושא איראן.
אנחנו עוד לפני הבאלגן האמיתי
הסטטיסטיקההיאשלאורך השנים נהרגו 1000 בני אדם בכלל אנשים ששוחררו.
וישראל יכולה לספור על 2 ידיים את האנשים שהיא קיבלה.
1000 נגד מקסימום 10
😲
זה עדיין לא משנה את העובדה, שאנחנו צריכים לשלם את המחיר (גבוה או לא) שים לב מה אומר ראש השב"כ לשעבר שלמרות המחיר תמך בהמלטה כיוון שלט יעזור החייל חטוף צריך לחזור הבייתה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4134520,00.html
חשבת פעם שאולי הם משתמשים בפסיכולוגיה הפוכה?אין מה לעשות, היהודים מקדשים את החיים והערבים את המוות. תראו מה מדינה עושה בשביל חייל אחד, אצל הערבים זה ההפך, האמא גאה שהבן שלה הופך שאהיד, הם לא מקדשים את החיים אלא את המוות ופה הבעיה ותמיד אנחנו נשמור על חיי אדם אחד גם בידיעה שאנחנו משחררים 1000 מחבלים, למה? כי ככה אנחנו שונים מהם וזה המצב.
אני באמת לא מבין איך זה משנה את העובדה
ולא משנה מי יגיד מה
1000 בני אדם שמתו בגלל שחרור של פחות מעשרה חטופים
אין פה מקום להשוואה בכלל.אף אחד לא שווה יותר מאף אחד ולכן 1000 זה יותר כואב מ9
בכל צורה שתסתכל על זה
חשבת פעם שאולי הם משתמשים בפסיכולוגיה הפוכה?
הם מתנהגים כאילו לא אכפת להם בכוונה כדי שה"ערך" של הטרוריסטים ירד וכך הם יוכלו לחטוף חייל בודד ולהחליפו באלפים.
ומי הפרייר שיעשה זאת?מי אם לא ישראל..
אם לא היה להם אכפת מהאסירים שלהם, הם לא היו "מנהלים" כזה מסע ומתן ארוך בשביל העיסקה ובכלל לא היו חוטפים חיילים בשביל לשחרר אסירים שלהם.
הבאת לי היסטוריה עם סרטון שמציג מה היה ואולי מה יכול ליהיות אז שמתי דיעות של ביטחוניסטים.
לעצם העניין מחיר כזה או אחר, 1, 10, 100, וגם אלף לא מטים את הכף. עדיין כולנו צריכים להרגיש חובה להחזיר שבוי הבייתה וחבל שזה בוצע לאחר הרבה מאוד זמן ומסכת לחצים מטורפת של המשפחה. בייחוד שכבר ביצעו עסקאות בעבר. אולי אם העסקה הייתה יוצאת בזמן זה היה מחלחל יותר - שלא משאירים שבויים ושחייל (חי או מת) או סוחר סמים (אלחנן טננבאום) חוזרים הבייתה.
אני לא מציע פה שום פתרון. וברור שיש פה התנגשות של דיעות.
תגיד אתה באמת מאמין למה שאתה כותב? פסיכולוגיה הפוכה??? אבא שוחט את הבת שלו על כבוד המשפחה אצל הערבים, לחיים אצלהם איך ערך כמו אצלנו. הם מתאבדים באוטובוסים אז נראה לך שיש קשר לפסיכולוגיה הפוכה? די להיות תמים תפנים כבר - שלום לא יהיה, אי אפשר לעשות שלום עם אלה שמקדשים את המוות!
ואצל יהודים אין דפוקים נכון?
סתם לידע ככלי התנאים של הרבה מהאסירים הביטחוניים בארץ הרבה יותר טובים מימה שיש להם בבית
פלאזמות פינג פונג הצלב האדום מעביר להם כמיות מטורפות של אוכל