הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הושגה עסקה לשחרור גלעד שליט

באמת שזו רק דעה שלי ולא ארחיב בזה כי אני לא מסוג האנשים הנוטים לדון בדברים כאלה.
אבל כאב המשפחות השכולות מובן וזו זכותם לקחת את הכאב והצער הזה לאן שהם רוצים.
אני בעד השחרור למרות שגם לי שורף בלב שהחלאות מקבלים נתח בעסקה, אפילו שלושה מחבלים היו מרגיזים אותי.
אבל אני חושבת על איזה מסר זה שולח לאותם לנערים בני 22 שמתגייסי לקרבי.. ודעים מה? לחיילים בכללי.. כי יכולים לחטוף לא רק קרביים אלא גם איזה גובניק מהקריה. לצערי החיילים הם הבטן הרכה של המדינה.
כמות הסרבנים הייתה עולה בצורה הסטרית אם השחרור היה נמנע, וזה היה מוביל לביי ביי לגיוס חובה ויש לכך עוד השלכות אבל אעצור כאן.

אבל אחי, אם תפרוץ מלחמה לא יהיו לך מספיק חיילים לא מאומנים ולא חמושים לזרוק לקרב!

תרא. לי בן אדם אחד שלא ישן בקרטון, שלא עומד בצומת של פארק המדע ודופק על חלונות של רכבים, ושלא גר בכפר גבירול שהיה מוכן לעבוד בעבודה מחורבנת עם תנאים מאוד נוקשים בתמורה ל365 שח בחודש.
ויש כל כל הרבה תפקידים במערכת הזו שהיא פשוט תיפול אם ישלמו לכולם מינימום.. או.. שבגלל שיורידו המון המון תפקידים גם פקידה לכל אלטף ועד תפקיד חשוב אחר. וכל הכסף לקורסים שיפתחו להכשרטת? בקיצור יש לי דמיון מאוד מפותח אוכל לקחת את זה ממש רחוק אבל לא בא לי

גם אני חושבת לכן אמרתי שגם תפקידים חשובים ומועילים אחרים.
גם היום במערכת של צהל אני חושבת שמיותרת ביותר הרלשית הכוסית

תרא. לי בן אדם אחד שלא ישן בקרטון, שלא עומד בצומת של פארק המדע ודופק על חלונות של רכבים, ושלא גר בכפר גבירול שהיה מוכן לעבוד בעבודה מחורבנת עם תנאים מאוד נוקשים בתמורה ל365 שח בחודש.
ויש כל כל הרבה תפקידים במערכת הזו שהיא פשוט תיפול אם ישלמו לכולם מינימום.. או.. שבגלל שיורידו המון המון תפקידים גם פקידה לכל אלטף ועד תפקיד חשוב אחר. וכל הכסף לקורסים שיפתחו להכשרטת? בקיצור יש לי דמיון מאוד מפותח אוכל לקחת את זה ממש רחוק אבל לא בא לי

במקרה, כבר דיברנו על זה!

http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=250297

לא נראה לי שהיה משהו שלא דיברו עליו בפורום הזה.

כאבי.מחזור
מס על איפור מאיביי במכס

במקום איך לגדול ולהתחזק.. תרד חזיות איך להגדיל ולחזק

נערך לאחרונה:
נו מה הקטע זה בפורום סגור? אין מה להתבייש בזה.
עשו פרק שלם בסיינפלד על חזיות לגברים

בפורום מנהלים יש נושאים מסווגים. הם דנים בסוגיות כמו...
2girls 1cup

ו...
1priest 1nun

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית