הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

התחייבות וקנס בyes

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
יש לי בבית מנויי לyes בכל מה שקשור לשירותי טלויזיה.
זה כולל ממיר אחד של hd ו2 ממירי yes max(מקליטים)+ ממיר אחד רגיל.

אני משלם בחודש 360 שקל וזה כולל את חבילת הבסיס הכי טובה, בלי הורדה של ערוצים+עוד כמה ערוצי ספורט וערוצים רוסים בשביל ההורים שלי.

עכשיו זה הרבה לחודש אחד, והתקשרתי אליהם היום במטרה להתנתק, ואמרו לי שיש לי התחייבות עד סוף 2012, כאשר אמא שלי חשבה שההתחייבות שלנו עד 2011 וזה מה שהנציג גם אמר לה פעם אחרונה שהיא התקשרה אליהם, וגם נודע לי שיש לנו קנס של 2300 ש"ח במידה ואני מתנתק.

עכשיו בתקווה שיש פה משהו שיוכל לעזור, השאלה שלי היא כזאת-
שמעתי שיש חוק שיוצא בנובמבר(אשמח אם משהו יגיד לי מתי), שאפשר יהיה לבטל קנסות ולשלם 8% מהם, בנוסף האם זה הגיוני שדפקו לנו קנס כזה גבוה? האם זה חוקי?

והאם זה גם הגיוני שיש התחייביות לזמן כל כך ארוך?(מי תחילת 2011 עד סוף 2012).

אציין שאת החבילה הזאת אמא שלי סדרה והיא בנאדם שלא יודע כל כך טוב עברית, והנציג בקלות יכול לעבוד עליה, למרות שהוא דיבר רוסית, לפי מה שהיא אומרת הוא אמר דבר אחד(לפחות לגבי ההתחייבות), ועשה דבר אחר. וכבקשתי הקלטה מיס של השיחה, אמרו לי שהם שומרים רק הלקטות עד שבועיים, לא הקלטות של שנה.

תודה מראש לעוזרים, ואני מקווה שאנשים יסיקו מהדבר הזה מסקנות כדי שהדבר הזה לא יקרה להם.

בקטנה גם ככה העולם יחרב לפני.

סתם. אני לא הכי מבין בקטע של החוק החדש אבל אני יכול להגיד לך שאתה יכול לנסות לבטל ערוצים בודדים וככה להקטין את המחיר החודשי. שווה לברר.

• פותח/ת השרשור
טוב קראתי שהחוק של הקנסות נכנס ב8 לנובמבר, אז מניח שאני אפטר מהם כבר אז...

---------- התגובה התווספה ב 14:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:53 ----------

בקטנה גם ככה העולם יחרב לפני.

סתם. אני לא הכי מבין בקטע של החוק החדש אבל אני יכול להגיד לך שאתה יכול לנסות לבטל ערוצים בודדים וככה להקטין את המחיר החודשי. שווה לברר.

כבר לא אכפת לי, אחרי העצבים שהם גרמו לי והצרחות בטלפון, אני רוצה להתנתק.

גם HOT לא יותר טובים.

• פותח/ת השרשור
אני מתאר לעצמי, אני אבל לא הולך להוט, אני חושב או להביא ממיר בקנייה חד פעמית או לשים צלחת ולחסוך ככה הרבה הרבה כסף.

יש לי בבית מנויי לyes בכל מה שקשור לשירותי טלויזיה.
זה כולל ממיר אחד של hd ו2 ממירי yes max(מקליטים)+ ממיר אחד רגיל.

אני משלם בחודש 360 שקל וזה כולל את חבילת הבסיס הכי טובה, בלי הורדה של ערוצים+עוד כמה ערוצי ספורט וערוצים רוסים בשביל ההורים שלי.

עכשיו זה הרבה לחודש אחד, והתקשרתי אליהם היום במטרה להתנתק, ואמרו לי שיש לי התחייבות עד סוף 2012, כאשר אמא שלי חשבה שההתחייבות שלנו עד 2011 וזה מה שהנציג גם אמר לה פעם אחרונה שהיא התקשרה אליהם, וגם נודע לי שיש לנו קנס של 2300 ש"ח במידה ואני מתנתק.

עכשיו בתקווה שיש פה משהו שיוכל לעזור, השאלה שלי היא כזאת-
שמעתי שיש חוק שיוצא בנובמבר(אשמח אם משהו יגיד לי מתי), שאפשר יהיה לבטל קנסות ולשלם 8% מהם, בנוסף האם זה הגיוני שדפקו לנו קנס כזה גבוה? האם זה חוקי?

והאם זה גם הגיוני שיש התחייביות לזמן כל כך ארוך?(מי תחילת 2011 עד סוף 2012).

אציין שאת החבילה הזאת אמא שלי סדרה והיא בנאדם שלא יודע כל כך טוב עברית, והנציג בקלות יכול לעבוד עליה, למרות שהוא דיבר רוסית, לפי מה שהיא אומרת הוא אמר דבר אחד(לפחות לגבי ההתחייבות), ועשה דבר אחר. וכבקשתי הקלטה מיס של השיחה, אמרו לי שהם שומרים רק הלקטות עד שבועיים, לא הקלטות של שנה.

תודה מראש לעוזרים, ואני מקווה שאנשים יסיקו מהדבר הזה מסקנות כדי שהדבר הזה לא יקרה להם.

קודם-כל ידוע וברור שכל חברות התקשורת נוכלות, הכל צריך להיות מוקלט ומתועד ככל שניתן.

לגבי בעייתך הספציפית, ב8 לנוב' כפי שנכתב יכנס חוק תיקון הקנסות לתוקפו.
מה שאומר שקנס היציאה שלך יהיה 8% מהחשבונית החודשית שלך X מספר החודשים שנשארו לך להתחייבות.

בחישוב קצר הקנס שלך יעמוד על כ- 357.60 ש"ח ,בהנחה שההתחיבות נגמרת בדצמבר 2012.

אם בכל-זאת אתה מתעקש לא לשלם קנס, אתה יכול לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות.
לרב הפסיקה היא בעד, וברב המוחלט של המקרים יס מתקפלת עוד לפני הדיון.

• פותח/ת השרשור
תודה על המידע לגבי התביעה, קרוב לוודאי שזה באמת מה שאני אעשה.

אני עובד בהוט, ההתחייבות הגיונית אבל ב4 לנובמבר יוצא חוק חדש שאין יותר התחייבויות וקנסות אז תוכל להתנתק ללא תשלום נוסף. בכל מקרה אל תצפה להפתעות זה המחיר בממוצע אצל כל המתחרים - פשוט בHOT יש לך ממיר VOD ואת שרות הVOD חינם בכל אחד מן הממירים בחדרים ללא תוספת תשלום, כמצטרף חדש מגיע לך שלושה ממירים חינם(2 VOD ו1 HD), על הטריפל יש מבצעים מעולים(שזה האינטרנט+טלפון+טלוויזיה ביחד).

תודה על המידע לגבי התביעה, קרוב לוודאי שזה באמת מה שאני אעשה.
תאיים שתתבע שעבדו על אמא שלך בהכל (תפחיד אותם קצת אבל לא כמו ילד ) תגיד להם שאתה כבר מכיר את כל המשחקים שלהם אז שיפסיקו תהצגות.
רוב הסיכויים שפתאום הוא יגיד לך "שנייה אני מדבר עם המשגיח" ואז פתאום חד פעמית הם יסכימו לוותר או לעשות דיל יותר נורמאלי.

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לסגור אתם על דיל, אחרי השיחה שלי אתם, אני רוצה להעיף אותם קיבינימט, וזה מה שאני אעשה ברגע שהחוק הזה יכנס, ולגבי התביעה, נראה כבר, זה תלויי בהורים שלי אם יהיה להם כוח ללכת לבית משפט כי אני כבר לא אהיה בארץ.

אני עובד בהוט, ההתחייבות הגיונית אבל ב4 לנובמבר יוצא חוק חדש שאין יותר התחייבויות וקנסות אז תוכל להתנתק ללא תשלום נוסף. בכל מקרה אל תצפה להפתעות זה המחיר בממוצע אצל כל המתחרים - פשוט בHOT יש לך ממיר VOD ואת שרות הVOD חינם בכל אחד מן הממירים בחדרים ללא תוספת תשלום, כמצטרף חדש מגיע לך שלושה ממירים חינם(2 VOD ו1 HD), על הטריפל יש מבצעים מעולים(שזה האינטרנט+טלפון+טלוויזיה ביחד).

אם יש לי בבית 1 VOD ועוד 2 ממירים רגילים, אני זכאי שיחליפו לי אותם ל 2 VOD ו1 HD בחינם ?

מי שלא יודע על מה הוא חותם, מגיע לו כל מה שהוא מקבל אחרי זה.

• פותח/ת השרשור
מי שלא יודע על מה הוא חותם, מגיע לו כל מה שהוא מקבל אחרי זה.

זה לא פעם הראשונה שאתה סתם זורק שטויות לאוויר.
קודם כל הרבה פעמים החברות האלה עושות לך תרגילים מסריחים.
בוא נתחיל מזה שאני לא חתמתי על שום דבר, אמא שלי חתמה.

דבר שני אמא שלי לא אשמה שהחברות הללו, של הפלאפונים, אינטרנט וטלויזיה לא נותנות מחיר אחיד לכל האנשים, אלה מחיר אינדוידואלי שמותנה ביכולות המיקוח שלך, וזה דבר עובדתי וידוע וחבל על הויכוח של זה בכלל.

לגבי הטריקים שלהם, זה ידוע שלפעמים הם נונתים לך מחיר ואז אחרי חצי שנה מעלים אותו בלי שום סיבה, גם אם זה לא מופיע בחוזה, ואז שכאשר אתה פונה אליהם הם אומרים לך, הא זה היה במבצע, ואז אתה צריך להתמקח אתם עוד הפעם בשביל להוריד אותו.

אין מה לעשות אתה חי בישראל, וזאת מדינה של רמאים וגנבים, ואתה צריך להתנהג בהתאם וזה לא קשור אם קראת או לא קראת, מה גם שזה גם דבר ידוע שהם משקרים ומרמים אנשים, ויכולים להגיד דבר אחד ובסוף לעשות דבר אחר, ולא לכל בנאדם מבוגר יש כח לבדוק את זה, לי אין בעיה ללכת אתם ראש בראש, אולי יש אנשים שאין להם כח וזמן לדברים האלה, אולי חשבת על זה?

זה לא פעם הראשונה שאתה סתם זורק שטויות לאוויר.
קודם כל הרבה פעמים החברות האלה עושות לך תרגילים מסריחים.
בוא נתחיל מזה שאני לא חתמתי על שום דבר, אמא שלי חתמה.

דבר שני אמא שלי לא אשמה שהחברות הללו, של הפלאפונים, אינטרנט וטלויזיה לא נותנות מחיר אחיד לכל האנשים, אלה מחיר אינדוידואלי שמותנה ביכולות המיקוח שלך, וזה דבר עובדתי וידוע וחבל על הויכוח של זה בכלל.

לגבי הטריקים שלהם, זה ידוע שלפעמים הם נונתים לך מחיר ואז אחרי חצי שנה מעלים אותו בלי שום סיבה, גם אם זה לא מופיע בחוזה, ואז שכאשר אתה פונה אליהם הם אומרים לך, הא זה היה במבצע, ואז אתה צריך להתמקח אתם עוד הפעם בשביל להוריד אותו.

אין מה לעשות אתה חי בישראל, וזאת מדינה של רמאים וגנבים, ואתה צריך להתנהג בהתאם וזה לא קשור אם קראת או לא קראת, מה גם שזה גם דבר ידוע שהם משקרים ומרמים אנשים, ויכולים להגיד דבר אחד ובסוף לעשות דבר אחר, ולא לכל בנאדם מבוגר יש כח לבדוק את זה, לי אין בעיה ללכת אתם ראש בראש, אולי יש אנשים שאין להם כח וזמן לדברים האלה, אולי חשבת על זה?

קודם כל, הם לא מחויבים לחוזה אחיד. לגבי עליית המחירים, זה כמובן מצוין בחוזה שלא אתה ולא אמא שלך קראתם. אם אין לך כוח לבדוק ולקרוא את החוזה, אתה לא כשיר לחתום על אחד כזה. תשאר בלי כבלים ותפסיק לנסות להפיל אחריות על אחרים. אתה בן אדם מבוגר, או לפחות אמור להיות כזה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, הם לא מחויבים לחוזה אחיד. לגבי עליית המחירים, זה כמובן מצוין בחוזה שלא אתה ולא אמא שלך קראתם. אם אין לך כוח לבדוק ולקרוא את החוזה, אתה לא כשיר לחתום על אחד כזה. תשאר בלי כבלים ותפסיק לנסות להפיל אחריות על אחרים. אתה בן אדם מבוגר, או לפחות אמור להיות כזה.

כנראה שעוד הפעם(ואני לא מופתע, כי יש לך נטייה לזה), חושב שאתה יודע הכל.
אז-
1)אני לא באתי לפה בשביל לדון אתך מה קרה לנו עם יס, בסכ"ה שאלתי שאלה, ואתה לקחת את זה למקום אחר.
2)אתה לא יודע את המקרה שלנו, אתה מנחש שאני לא קראתי את החוזה, או שבכלל הייתי פה, או שאני לא כשיר לחתום או i dont give a damn מה אתה חושב, תפסיק לקפוץ בראש, כל התגובה שרשמת היא בולשיט אחד גדול רק בגלל העובדה שאתה לא יודע מה עשינו, איך ולמה, אתה עושה ספקולציה אחת גדולה להכל וישר קופץ למסקנות, אז כמו שאמרתי, אף אחד לא שאל אותך, לאף אחד לא אכפת, ולא רק שזה בכלל לא נושא הדיון, זה בכלל גם לא נכון, אז בבקשה... תפסיק לבלבל תמח.

תראה לי היה מקרה דומה עם נטוויזין, התקשרתי בפוקס לברר כמה דברים בנוגע לחשבונית כי לא נראה לי הגיוני שאני משלם 250 שח בחודש רק על ספק. פתאום אמרו לי שאני ביקשתי כל מיני דברים וחבילות ופה ושם וסך הכל חייב להם 250 שח לחודש עם התחייבות לשנה (הייתה שנה וחצי חצי שנה עברה כביכול מאז ההסכמה שלי לדבר.)
אני ידעתי שלא אני ולא אמא שלי ביקשנו את זה, אז פשוט מאוד אמרתי לנציג שאני רוצה לשמוע הקלטות של השיחות האלה, מרחו אותי שבועיים בסוף חזרה אלי מנהלת (מעניין למה) אומרת לי שאין להם הקלטות כי זה היה לפני המון זמן, ואין מה לעשות אני יכול לבטל את הדברים אבל עדיין להיות עם התחייבות של שנה. אז אמרתי לה שכרגע אין שום התחייבות מאחר ואין להם שיחה מוקלטת של העיסקה, כלומר אין הוכחה שהעיסקה בוצעה בכלל. ומאחר והם לא יכולים בכלל להוכיח שאני הסכמתי לעסקה הטלפונית, יש להם 24 שעות להחזיר לי את כל הכסף שהם גבו ואין שום התחייבות או שאני פונה לבית משפט עם תביעה יצוגית על כלל הלקוחות שאני בטוח גם נפלו קורבן לחרא שלהם.
יום למחרת היה לי זיכוי בכרטיס אשראי וגם עברתי חברה.
אז פשוט תעשה אותו הדבר.

אתה מתכוון לתביעות קטנות ולא לתביעה ייצגית.

לא, אמרתי לה תביעה יצוגית, ידעתי שלי אין מושג איך בכלל מתחילים אבל גם לה לא 🤡

• פותח/ת השרשור
טוב לדעת, אבל אני כבר מעדיף לחכות ל8 לנובמבר ולסגור אתם את הסיפור, אין לי כח לסחבת שלהם ולחכות שיחזרו אלי וכל זה, פשוט לסיים אתם את העניין וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית