התחייבות וקנס בyes

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
אם אתה לא מתכוון לתבוע המתן ל8 לנוב'.

אם אתה שוקל לתבוע אין טעם להמתין.

קודם-כל, תביעות קטנות זה לא ביג דיל, זה לא ממש בית משפט ולא ממש בעייה.
כל שאתה צריך לעשות זה ללכת לבית משפט לקחת טופס לתביעות קטנות (3 עותקים)
למלא את כולם אותו דבר עם פרטי המקרה כראוי, כלומר עובדות,תאריכים וכל מה שיש לך תיעוד עבורו ,לדוג' אם ההורים שלך עולים חדשים עם תעודה והנציג לא דיבר בשפת אמם או שהחוזה נחתם בעברית זה יכול לעבוד מעולה.
עותק אחד הולך לבית משפט, אחד אליך ואחד ליס.
אתה רק משלם אגרת פתיחת תיק קטנה ,שולח ליס את העותק שלהם וזהו קובעים לכם תאריך לדיון.

• פותח/ת השרשור
אם ככה, אז אני אחכה לאחרי החג, כי זה באמת מה שאני רוצה לעשות, כשאני עוד בארץ, תודה:)

בכל מקרה, מצאתי אתר נחמד, חשבתי לשתף- http://www.tluna.co.il

אפשר לפתוח פה תלונות, וברוב המקרים החברה גם חוזרת, ובכללי יש שם כמה כתובות טובות ודברים שכדאי לדעת.

אם יש לי בבית 1 VOD ועוד 2 ממירים רגילים, אני זכאי שיחליפו לי אותם ל 2 VOD ו1 HD בחינם ?
אם תבקש ותחפור כמה דקות לנציג בטלפון יתנו לך 1 HD חינם, 1 VOD חינם, ועוד HD בתשלום של חמישה שקלים לחודש(+ עלות החלפת ממירים שתעלה 100 שקלים עבור כל ממיר אבל אפשר לעשות הנחה של 50% על הכל אם תתעקש ז"א תגיד "יש לי חבר שעובד בהוט אני יודע שאפשר לקבל 50% הנחה על עלות התקנת ממירים תחסוך לי את הזמן ותעשה זו אם לא אני רוצה להתנתק" - כן זו הדרך שהדברים עובדים לצערי).

---------- התגובה התווספה ב 17:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:27 ----------

אני מתאר לעצמי, אני אבל לא הולך להוט, אני חושב או להביא ממיר בקנייה חד פעמית או לשים צלחת ולחסוך ככה הרבה הרבה כסף.
אחדי כמה חודשים של הנאה יעלו על זה ויבטלו - זה כבר לא תופס הצלחות הללו.
יש מחלקה בשם יהלו"ם בהוט ולחלופין מחלקה ביס שהתפקידים שלהם לחפש אנשים כאלו ולהעביר אותם ליס\הוט ובמידה ולא עוברים ליידע אותם שזה לא חוק וזה עובר לבית משפט וכו...

אחדי כמה חודשים של הנאה יעלו על זה ויבטלו - זה כבר לא תופס הצלחות הללו.
יש מחלקה בשם יהלו"ם בהוט ולחלופין מחלקה ביס שהתפקידים שלהם לחפש אנשים כאלו ולהעביר אותם ליס\הוט ובמידה ולא עוברים ליידע אותם שזה לא חוק וזה עובר לבית משפט וכו...[/QUOTE]

אני ב-99% אחוז בטוח שהוא התכוון לצלחת לווין+ ממיר של ערוצים שלא קשורים ליס והוט.
זה מתאים בעיקר לעולים חדשים,ככה הם קולטים את כל הערוצים שהם היו רגילים לראות בתשלום חד פעמי.
חוץ מזה שלא ניתן להתקין סתם לויין ולצפות ביס .

• פותח/ת השרשור
כן זה מה שהתכוונתי אליו, יש שם את הערוצים העיקריים(ספורט 5 ו5+, 22, 11)+כמה ערוצים ברוסית להורים שלי, ובשביל כל השאר, יש אינטרנט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית