הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חיזוק יד אחורית

arad1021

משתמש מתחיל
208
19
נק' מוניטין:
41
208
19
אני עושה עכשיו SS והבנץ' והפרס(הלחיצות) בפיגור גדול
השיאים שלי היו סקוואט 120 3X5 דדליפט 110X5 והבנץ' והפרס היו רק 65 לבנץ' ו45 לפרס
המאמן שלי אמר שהבעיה בלחיצות זה היד האחורית החלשה שמגבילה אותי, כי כשאני עושה בנץ' לדוגמא המאמץ בא מהידיים ולא מהחזה(כאילו הוא אומר שהידיים רועדות ולא החזה)
קיצור אני רוצה לחזק את היד האחורית שלי, עכשיו השאלה היא כזאת
בשביל לחזק אותה עדיף לי לעבוד בטווח של 5 חזרות כמו המורכבים או לעבוד בטווח של היפרטרופיה 8-12?

אני לוחץ בשיטה של דייב טייט, אין לי סרט עדכני מהבנץ' אבל הנה פרס:

בנץ' אני יצלם אימון הבא

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה שהידיים שלך רועדות אני לא בטוח שזה בגלל שהיד אחורית שלך חלשה.

• פותח/ת השרשור
בעצם יש לי סרטון של הבנץ' הנה
אני עובד שרק הקצות האצבעות על הרצפה, אבל באימון שצילמתי לא עשיתי את זה חחחח זה ממזמן לפני איזה חודש
הנה

ואם הבעיה זה לא יד אחורית איזה סיבה יכולה להיות לזה שהסקוואט עומד על 120 ובנץ' 65 אני בקושי מצליח?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אויי ארד לא מאמין שאתה שואל בכלל משהו 🙄
אם הבעיה שלך בנעילה אז בהחלט זאת היד האחורית אבל בפרס פשוט
הגעת לכשל לא בנעילה אלה בהתחלה.לדעתי אתה פשוט חלש בזה,תמיד יש משהו
שמפותח יותר ומשהו שפחות מפותח.פשוט תמשיך לעבוד ולהתקדם במשקלים והכל יהיה בסדר.
אם אתה רואה שקשה לך רק בסוף כשאתה נועל אז זו היד האחורית אבל כל עוד
המשקל עצמו כבד לך אתה חלש בזה.
וזה שהסקוואט שלך 120 והבנץ 65 אומר שפלג הגוף העליון שלך מפותח פחות מהתחתון.
עבודת עזר מתבצעת כאשר יש פיגור רציני בשריר מסויים שבאמת מפריע לך לבצע את התרגיל
ובגללו אתה מתעקב,אבל פה פשוט המשקל כבד לך.

אתה צריך ללמוד ללחוץ - טכניקה לא טובה. אתה לא נוגע בחזה ולא נראה שאתה מכווץ

קודם כל תעבור על הטכניקות של התרגילים הללו,כי הן לא טובות בכלל.

ו..אתה חלש באופן כללי,וזה כל הרעיון של להיות מתאמן מתחיל,וכך זה צריך להיות.תצמד לתוכנית,תקפיד על התזונה והמנוחה.

😃

• פותח/ת השרשור

ו..אתה חלש באופן כללי,וזה כל הרעיון של להיות מתאמן מתחיל,וכך זה צריך להיות.תצמד לתוכנית,תקפיד על התזונה והמנוחה.

😃
בבנץ' אני יודע שהכניקה לא טובה, זה סרט די ישן אאני לוחץ יותר טוב, אני יצלם ביום ראשון
בפרס מה הבעיה בטכניקה?

😃
הרעיון של מתאמן מתחיל הוא אפשרות הההתאוששות מאימון לאימון עד כדי העלאת משקלים, והוא לא קשור לכוח. גם בחור עם לחיצה של 140 שיכול להעלות משקל מאימון לאימון ייחשב הרי מתחיל.

בבנץ' אני יודע שהכניקה לא טובה, זה סרט די ישן אאני לוחץ יותר טוב, אני יצלם ביום ראשון
בפרס מה הבעיה בטכניקה?

את הלחיצה הראשונה אתה עושה בפוש פרס, המרפקים שלך בורחים לצדדים בלחיצה (עד כמה שאפשר לראות), אתה לא בדיוק סגור על איך צריך לעשות את התרגיל.

• פותח/ת השרשור
הרעיון של מתאמן מתחיל הוא אפשרות הההתאוששות מאימון לאימון עד כדי העלאת משקלים, והוא לא קשור לכוח. גם בחור עם לחיצה של 140 שיכול להעלות משקל מאימון לאימון ייחשב הרי מתחיל.

את הלחיצה הראשונה אתה עושה בפוש פרס, המרפקים שלך בורחים לצדדים בלחיצה (עד כמה שאפשר לראות), אתה לא בדיוק סגור על איך צריך לעשות את התרגיל.
הפוש פרס זה בכוונה כי בחזרה הראשונה לא מקבלים באונס מהירידה והיא הכי מעייפת אותי
בשביל לסדר את הבריחה של המרפקים אני פשוט צריך להקפיד שהמרפקים יהיו אחרי המוט?

אתה לא אמור לקבל באונס מהירידה בראשונה, זו חזרה שלילית והיא הכי קשה מהסיבה שהיא נטו לחיצה. אתה צריך לשמור על המרפקים, לשמור שהמוט יהיה כמה שיותר קרוב לפרצוף, ולעשות את כל התנועה בקו ישר עם סחיטת שכמות בסוף. או במילים אחרות - תקרא את הספר או לפחות תצפה בסרטונים.

• פותח/ת השרשור
אתה לא אמור לקבל באונס מהירידה בראשונה, זו חזרה שלילית והיא הכי קשה מהסיבה שהיא נטו לחיצה. אתה צריך לשמור על המרפקים, לשמור שהמוט יהיה כמה שיותר קרוב לפרצוף, ולעשות את כל התנועה בקו ישר עם סחיטת שכמות בסוף. או במילים אחרות - תקרא את הספר או לפחות תצפה בסרטונים.
קראתי כבר את הספר, אבל אם הפרס כזה גרוע אז אני יקרא אותו שוב

ואני חושב שלא הבנת למה התכוונתי עם הפוש פרס
מה שאני אומר זה שבגלל שבחזרה הראשונה אני לא מקבל באונס כמו בכל שאר החזרות(כי המוט מתחיל פה מלמטה ולא מלמעלה) אז אני עושה פוש פרס במקום
להפסיק עם זה?

אני דווקא מציע שתתמקד בסרטונים ויש מספיק אשכולות היסטוריים בנושא.

ושוב הלחיצה שלך בבנצ' לא טובה אל תסתסבך עם דייב - תתחיל מהבסיס שהוא מפורט בSS.

• פותח/ת השרשור
אני דווקא מציע שתתמקד בסרטונים ויש מספיק אשכולות היסטוריים בנושא.

ושוב הלחיצה שלך בבנצ' לא טובה אל תסתסבך עם דייב - תתחיל מהבסיס שהוא מפורט בSS.
אני מעדיף להישאר עם של דייב טייט, אני כב יודע את רוב בטכניקה שלו וזה גם יותר פשוט לי להישאר עכשיו מאשר שוב לקרוא את החלק של ריפטו בספר
אני יצלם בנץ' אימון הבא אם הוא יהיה ממש גרוע אני יעבור לשל ריפטו

קראתי כבר את הספר, אבל אם הפרס כזה גרוע אז אני יקרא אותו שוב

ואני חושב שלא הבנת למה התכוונתי עם הפוש פרס
מה שאני אומר זה שבגלל שבחזרה הראשונה אני לא מקבל באונס כמו בכל שאר החזרות(כי המוט מתחיל פה מלמטה ולא מלמעלה) אז אני עושה פוש פרס במקום
להפסיק עם זה?

להפסיק עם זה.

אני מעדיף להישאר עם של דייב טייט, אני כב יודע את רוב בטכניקה שלו וזה גם יותר פשוט לי להישאר עכשיו מאשר שוב לקרוא את החלק של ריפטו בספר
אני יצלם בנץ' אימון הבא אם הוא יהיה ממש גרוע אני יעבור לשל ריפטו

חח איפה בדיוק יש פה את הטכניקה של דייב טייט? השכמות לא מקווצת, הרגליים לא מספיק אחורה, אין הקשתה בגב, המרפקים לא יורדים כשהם צמוד לגוף שלך, והמוט לא נוגע בחזה. :nono:

• פותח/ת השרשור
חח איפה בדיוק יש פה את הטכניקה של דייב טייט? השכמות לא מקווצת, הרגליים לא מספיק אחורה, אין הקשתה בגב, המרפקים לא יורדים כשהם צמוד לגוף שלך, והמוט לא נוגע בחזה. :nono:
;azban;azban;azban

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית