D danthetank אורח 0 0 נק' מוניטין: 0 0 0 0 13/10/11 #1 שלום לכולם! ברצוני להעמיק את הידע בSS. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג בישראל ספרים בנושא? תודה רבה וחג שמח.
שלום לכולם! ברצוני להעמיק את הידע בSS. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג בישראל ספרים בנושא? תודה רבה וחג שמח.
I InnerStrength משתמש פעיל 378 1 נק' מוניטין: 106 0 378 1 13/10/11 #2 מה קורה גבר? כאן היו לינקים להורדה לא חוקית של הספרים. פעם הבאה שאני אעלה כאלה אני אקבל באן לתמיד(אומרים לצמיתות) כי אני מעצבן את המנהל הליצן. **תביא מסן אם לא ראית את הקישורים ואני ישלח לך שם** נערך לאחרונה: 14/10/11 Upvote 0 Downvote
מה קורה גבר? כאן היו לינקים להורדה לא חוקית של הספרים. פעם הבאה שאני אעלה כאלה אני אקבל באן לתמיד(אומרים לצמיתות) כי אני מעצבן את המנהל הליצן. **תביא מסן אם לא ראית את הקישורים ואני ישלח לך שם**
Vibryll ה-ויבריל 4,256 1,634 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 17,049 0 4,256 1,634 14/10/11 #3 אם אתה רוצה את הספר המקורי, אמאזון זה הפתרון בישבילך. אם לא איכפת לך להוריד, גם אם לא מפרסמים פה לינקים, אתה צריך להיות בעל רמה שכלית של ילד בן 4 כדי לא למצוא אותו בגוגל. בהצלחה.😃 Upvote 0 Downvote
אם אתה רוצה את הספר המקורי, אמאזון זה הפתרון בישבילך. אם לא איכפת לך להוריד, גם אם לא מפרסמים פה לינקים, אתה צריך להיות בעל רמה שכלית של ילד בן 4 כדי לא למצוא אותו בגוגל. בהצלחה.😃