הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בן 18 ו..

מצב
השרשור נעול

מוטי18

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום אני בן 18 ואני רוצה להתחיל להשתמש בסטדרואידים אני שוקל 60 קילו ואני עכשיו מתגייס לצבא והייתי רוצה להתחיל להשתמש בסטרואידים עכשיו השאלה שלי אם זה כדאי אם יש איזה שהוא רופא מישהו שיכול לעזור לי בנושא הזה שאני יוכל לעבור אצלו בדיקות מישהו מקצועי אני כבר הרבה זמן חושב על זה קראתי הרבה בקשר לסטרואידים והשאלה שלי גם אם אחרי חצי שנה של אימונים טובים ותזונה נכונה אני יוכל לפתח גוף טוב ולעלות במסת שריר ושומן

נערך לאחרונה:
במילה אחת- לא.
אתה אפילו לא חושב על להביא את הנתונים הכי יבשים ובסיסיים כדי שנוכל לחשוב על לעזור לך (משקל, גובה, רקע באימונים, משקלי עבודה).
אתה ילד, אתה לא צריך להתעסק בזה. יותר מזה- אסור לך להתעסק בזה.
אתה תמיד יכול להמשיך להתקדם, אין כזה דבר לא להתקדם, בטח שלא אחרי חצי שנה מסכנה. כשתגיע לרמה מאוד מאוד גבוהה (כך לדוגמה את המשתמש MOO, תראה איך הוא נראה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=24538) תתחיל לחשוב על להזריק, וגם אז אני דיי בספק אם יהיה צורך.
שלא נדבר על זה שאתה עדיין גודל, ככה שלפני גיל 21 אין לך מה לחשוב על זה בכלל, אלא אם כן אתה רוצה לקחת את הסיכון בלגרום לעצמך נזק בלתי הפיך.
ושלא נדבר על זה שאתה בצבא. אתה מודה בכלל לעונש שמקבלים על שימוש בסמים/סטרואידים בצבא ? אני מנחש שלא, אחרת לא היה לך בכלל את האומץ לחשוב על זה.

• פותח/ת השרשור
אני לפני צבא בגלל זה ואני לא רצה להגזים אם זה כמו הרבה אנשים הייתי רוצה לעלות ב5 עד 10 קילו לפחות בחי שנה להגדיל מסת גוף אני שוקל 60 גובה 1.70 אני אוכל הרבה ואני לא מצליח לעלות במשקל הייתי רוצה קצת להגדיל חזה ידיים בטן כי אני רזה ורציתי לדעת אם ההיתי משתמש בסטרואידים ההיתי יכול להגיע לתוצאות קצת יותר טבות

שלום אני בן 18 ואני רוצה להתחיל להשתמש בסטדרואידים אני שוקל 60 קילו ואני עכשיו מתגייס לצבא והייתי רוצה להתחיל להשתמש בסטרואידים עכשיו השאלה שלי אם זה כדאי אם יש איזה שהוא רופא מישהו שיכול לעזור לי בנושא הזה שאני יוכל לעבור אצלו בדיקות מישהו מקצועי אני כבר הרבה זמן חושב על זה קראתי הרבה בקשר לסטרואידים והשאלה שלי גם אם אחרי חצי שנה של אימונים טובים ותזונה נכונה אני יוכל לפתח גוף טוב ולעלות במסת שריר שומן

הי,

את כל הסיבות למה לא לעשות סטרואידים רשמת בשאלה שלך:

1. אתה עכשיו מתגייס - הזמן הכי גרוע אולי לעשות בו סייקל זה בצבא.
2. אתה בן 18 - הצמיחה הטבעית שלך עוד לא הסתיימה לגמרי.
3.שוקל 60 קילו - בהנחה שאתה לא 1.50 אלא בערך 1.70 מדובר במשקל ממש נמוך, אבל בשביל לא לשער השערות אנא פרט את הגובה שלך.
4. חוסר ידע - ברור לי ששאלת את השאלה מתוך כוונה להתייעץ אך נראה לי שחסר לך אפילו הידע ולו הבסיסי ביותר הנדרש לפני שחושבים על זה (למרות שרשמת שקראת הרבה).
5. הסתמכות על סטרואידים - משורת הסוף שלך (מודגש) מובן כי אתה מסתמך על הסטרואידים להגדלת הגוף שלך בלעדית (כמובן בשילוב אימונים ותזונה) ללא אימון מקדים בלי ללא מיצוי היכולת הגנטית שלך וחבל כי אתה צפוי להתאכזב.

אהה ושלא נדבר על זה שאתה רוצה לעלות שריר שומן ?! משהו חדש?!

ספק אם מישהו כאן יהיה מוכן לייעץ לך בנושא .. במיוחד לאור הסיבות לעיל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היו שתי חברים בגיל 18 שהשתמשו בסטרואידםם והיו להם תוצאות יפות מאוד והכוונה שלי היא לא להיות ענק אם יד שלל מ100 קילו לעלות בקללי ב5 עד 10 קילו שרירים נקרא לזה אני לא מתכוון להתפזר אם זה אני רוצה לקת במינון נמוך פשות לזרז קצת תהליכים

נערך לאחרונה:
היו שתי חברים בגיל 18 שהשתמשו בסטרואידםם והיו להם תוצאות יפות מאוד והכוונה שלי היא לא להיות ענק אם יד שלל מ100 קילו לעלות בקללי ב5 עד 10 קילו שרירים נקרא לזה

נו אז הנה לך התשובה, יש לך שני חברים דבר איתם.

אתה מצחיק אותי קצת, 10 קילו מסת שריר זה קצת?!

• פותח/ת השרשור
לא 10 קילו שרירים אמרתי אני רוצה לעלות בכללי ב5 עד 10 קילו אני לא רק שרירים אני זה כבר מגעיל וכבר אין לי איך ליצור איתם קשר תאמין לי שאם היה לא ההיתי נעזר באחרים

חחח מה העונש שמקבלים בצבא על שימוש בסטירואידים?? גם בצבא חושבים שזה "רמאות"?

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע איזה עונש מקבלים על סטרואידים בכלל לא רשום בחוקת הסמים אז זה לא סם לא חוקי שלא מותר לשימוש

תקשיב, לא תמצא פה בנאדם אחד שימליץ לך/ייתן לך אישור לקחת סטרואידים. אנחנו אומרים לך שזה לא מתאים לך לפי הנתונים שנתת לנו. אם אתה מכיר מישהו שלוקח ומוכן לעזור לך, שיהיה לך לבריאות. בכל מקרה חצי שנה של אימונים ומשקל נמוך יחסית לגובה זה לא רציני.

• פותח/ת השרשור
תקשיב, לא תמצא פה בנאדם אחד שימליץ לך/ייתן לך אישור לקחת סטרואידים. אנחנו אומרים לך שזה לא מתאים לך לפי הנתונים שנתת לנו. אם אתה מכיר מישהו שלוקח ומוכן לעזור לך, שיהיה לך לבריאות. בכל מקרה חצי שנה של אימונים ומשקל נמוך יחסית לגובה זה לא רציני.

חחחחחח לא ביקשתי שאף אחד שימליץ או יקח אחריות איך הגעתה לזה רק רציתי הסבר כדאי לא כדאי אם יש אפשרות איזה שם של קלינקה טובה רציתי טיפים מאנשים שמבינים יותר מימני

מצחיק שאנשים חושבים שסטרואידים זה משהו של פעם אחד, הוף, ויש לך גוף של מתחרה או איזה שחקן שרירי מסרט.
כאשר תכלס, זה מאוד רחוק מהמציאות.
בחור, תתאמן בצורה טבעית כמה שנים טובות, תלמד את ה"מקצוע", ובזמן הזה תחשוב טוב אם אתה רוצה להשתמש בחומרים, לסבול מתופאות לואי פיזיות ומנטליות ואם אתה בכלל תתאמו עוד חצי שנה או שתפרוש כמו אחוז גדול מהמתאמנים.

מה שבטוח סטרואידים לא יעשו אותך מעושר כמו שאולי נדמה לך עכשיו.

• פותח/ת השרשור
מי חשב שזה יעשה אותי מאושר או איזה מתאגרף או שחקן באיזה סרט מה הקשר בין השאלה שלי לתשובות שאתם נותנים אני עד פעם יגיד שאלתי אם כדאי או לא!!!!!! מה הייתה הבעיה לענות לא ולמה לא או כן ואיך ומי ומה לא ביקשתי שאף אד פה יתחייב לי אז תפסיקו לדחוף לי מילים לפה

---------- התגובה התווספה ב 14:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:27 ----------

פרופורציה, אחלה קלינקה.

זה ועוד מישהו הם היחידים שענו לתשובה שלי לעניין

איך שאני יודעת בשביל לעלות 5-10 קילו לא חייב להשתמש בסטרואידים,אתה לא עולה
במשקל כי אתה לא אוכל מספיק ואם אתה תשתמש בסטרואידים הם לא יעלו אותך במשקל
מה שקובע העלאה במשקל זה רק האוכל.
סטרואידים פשוט יעזרו בעלייה נקייה יותר בשריר.
(אני לא מבינה גדולה בזה חח אבל ממה שאני יודעת ככה זה תקנו אותי מקסימום)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית