הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גלקסי 2

MisterHamster

משתמש פעיל
874
4
נק' מוניטין:
237
874
4
אז היום הפתיעו אותי עם אחד, והדבר הזה מבלבל אותי כל כך, אומנם אני טוב עם טכנולוגיה ודברים כאלה אבל כבר מספר שנים יש לי טלפון ששיחות זה היה הדבר העיקרי בו ואני לא מבין בו כלום, למישהו יש עצות? כמו איך למשל סורקים קודי RQ?

• פותח/ת השרשור
מצאתי את הקורא ברקדוים, למישהו יש מושג איפה מוצאים גירסאות חינם של משחקים? כמו דודל ג'אמפ וכאלה?

4SHARED.
אתה מוריד משם משחק,מעביר דרך USB ומתקין. זה די פשוט בעצם.
אם אתה מסתבך או לשאול שאלה לגבי הגלקסי 2,אשמח לעזור בפרטי 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בשוק של האנדרויד הדברים החינמיים הם חלקיים, לדוגמא הפרוט נינג'ה שמצאתי שם הוא לא הגרסא האחרונה אין שם את הפרי שקופת בסוף כל שלב לדוגמא(למי שמכיר את המשחק)

בשוק של האנדרויד הדברים החינמיים הם חלקיים, לדוגמא הפרוט נינג'ה שמצאתי שם הוא לא הגרסא האחרונה אין שם את הפרי שקופת בסוף כל שלב לדוגמא(למי שמכיר את המשחק)
אין את הפרי שקופץ בסוף השלב????? הם מצפים שאני אשחק בלי הפרי הקופץ???אני הייתי רץ להחליף לאייפון.

• פותח/ת השרשור
אם לא שמת לב אני לא מהילדים הקטנים שבאים מידי פעם שתגובות כאלה מזיזות לי את האשך, נתתי דוגמא בהקשר לשאלה.

ואתה יכול להפסיק עם הצגת ה"אני סרקסטי מרושע" יש מספיק באתר הזה והם עושים עבודה מצויינת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית