הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה קניות חפצים מEBAY

מצב
השרשור נעול

ilayzror

משתמש פעיל
410
0
נק' מוניטין:
19
410
0
נגיד קניתי חפץ ממישהו, עכשיו איך אני יכול לדעת שהוא באמת ישלח את זה אליי אחרי שאני משלם?

איך אני עושה משתמש בPAYPAL , זה חוסם לי את הקישור או משהו.

בקיצור איך מפעילים תאתר הזה!

לרוב תקנה דרך חניות שמה שזה הכי טוב ובטוח עד כמה שאפשר לקרוא לזה.
ותסתכל על רמת הדירוג של המוכר (כמה מחר,כמה המלצות וכו).

עד כל מה שהזמנתי (למעלה מ7-8) פריטים כולם הגיעו בלי בעייה ועם שרות מעולה

• פותח/ת השרשור
אממ תגיד לי אם זה נחשב מישהו אמין:

יש לו בסוגריים של השם (911) וכוכב וכתוב POWER Seller
הפידבק שלו הוא 98.9%

• פותח/ת השרשור
נערך

נערך לאחרונה:
אממ תגיד לי אם זה נחשב מישהו אמין:

יש לו בסוגריים של השם (911) וכוכב וכתוב POWER Seller
הפידבק שלו הוא 98.9%
כן
ממליץ לך לקנות רק אצל מוכרים כאלו

• פותח/ת השרשור
סבבה... איך התשלום הולך? אני עושה משתמש בPAYPAL, משלם עם הכרטיס אשראי ו? איפה כותבים את הפרטים שלי?

סבבה... איך התשלום הולך? אני עושה משתמש בPAYPAL, משלם עם הכרטיס אשראי ו? איפה כותבים את הפרטים שלי?

תרשם לפיפל ושמה תכניס את כרטיס האשראי, דרך איבי זה יעביר אותך לתשלום אוטומטי מהחשבון שבפיפל.

צריך גם להירשם בEBAY וגם ב PAYPAL הדבר דיי פשוט עם אנגלית בסיסית.

• פותח/ת השרשור
לא אני לא מדבר על הפרטים האלו. תקשיב, בשום מקום לא נאמר לי לכתוב את העיר,רחוב ומספר בית. איך הוא ידע לאן לשלוח את זה? לא דיברתי על הפרטים שלי בEBAY ובPAYPAL.

• פותח/ת השרשור
אז אני לא צריך להגיד לו לאן לשלוח את זה לפי הפרטים של הPAYPAL הוא שולח את זה למקום המכוון, או שצריך לדבר איתו.

אז אני לא צריך להגיד לו לאן לשלוח את זה לפי הפרטים של הPAYPAL הוא שולח את זה למקום המכוון.

בדיוק כך.

נ.ב. אחרי הרישום לPAYPAL, תקבל הצעה לאשרר את כרטיס האשראי שלך ע"י תשלום של 1.90$ לPAYPAL. תעשה את זה. התשלום יופיע לך בחשבון האשראי הבא, עם מספר. את המספר הזה תכניס לPAYPAL וכך ידעו שהכרטיס הזה באמת שייך לך. זה מסיר מגבלות על גובה התשלום .

• פותח/ת השרשור
בדיוק כך.

נ.ב. אחרי הרישום לPAYPAL, תקבל הצעה לאשרר את כרטיס האשראי שלך ע"י תשלום של 1.90$ לPAYPAL. תעשה את זה. התשלום יופיע לך בחשבון האשראי הבא, עם מספר. את המספר הזה תכניס לPAYPAL וכך ידעו שהכרטיס הזה באמת שייך לך. זה מסיר מגבלות על גובה התשלום .

סבבה הבנתי.

אחרי כמה זמן מגיע חשבון האשראי הבא?

השאלה איך אתה בטוח שמה ששולחים לך בדואר זה מה שביקשת? או לחלופין זה באיכות שנאמרה לך?

• פותח/ת השרשור
השאלה איך אתה בטוח שמה ששולחים לך בדואר זה מה שביקשת? או לחלופין זה באיכות שנאמרה לך?

גם משהו שמטריד אותי. למרות שהם מצלמים תמונה ומציינים את האיכות של זה. לך תדע אם אתה לא מאכילים אותך בולשיט.

911 זה מס' המכירות שהוא עשה?

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי. יש לו רק 2 פידבק "נגטיבים" ואחד מהם היה שהאיכות של המוצר לא טובה. כל השאר אחלה.

• פותח/ת השרשור
שלחתי לבן אדם או החנות מה שזה לא יהיה אימייל גם בEBAY וגם בGMAIL , כל עוד הוא לא מחזיר אליי תשובה אין לי סיבה לקנות את זה. אפשר לנעול ותודה על העזרה:161bd:

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית