הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בתוכנית לבניית מסה.

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
הי,

למען גילוי נאות אני כרגע מתחיל סייקל מסה והייתי מעוניין להפיק מהתקופה הזו (כחודשיים)
את המקסימום מסה שאני יכול להפיק (כן, אני רוצה למבורגיני שנוסעת על 60 קמ"ש, למתחכמים מבינכם).

אמנם כרגע אני עובד לפי תוכנית SS עם כמה מודיפקציות קטנות (בעיקר הוספת 2 תרגילי עזר באימון), אבל אחד המאמנים במכון שלי גרם לי לפקפק בתוכנית, לא בעצם היעילות שלה
אלא בעצם העובדה שהיא לא הכי אידאלית לבניית מסה במהלך סייקל, הוא גם אמר לי שיש תוכנית באתר עבור סייקל מסה שמתחילה באות P אבל הוא לא זכר יותר מזה, ואני לא מצאתי.

מטרתי כרגע היא לבנות מסה (רזה ככל שניתן) בעניין האוכל והשינה אני מסודר.
קראתי במאמרים תוכנית לבניית מסה, האם תוכנית הA-D יותר אידאלית עבורי?
או שמא ישנה תוכנית כזו עבור סייקלים, דמיון או מציאות?

תודה לעונים,
בין העונים נכונה יוגרל סופ"ש זוגי בגדה המערבית.

מישהו HELP?

למסה הייתי ממליץ על תוכנית כוח.
5 חזרות, תרגילים מורכבים + אוכל ושינה מרובה = רווח נקי.
מה משקלי העבודה שלך? סיימת כבר SS?

עריכה:
תוכנית שתשלב לך מהכל:
A:
רגליים - סקוואט, לחיצת תאומים(אתה יכול להוסיף מכרעיים אם אתה רוצה)
חזה - בנץ' פרס, פרפר חופשי(אם אתה יכול, אפשר להוסיף לחיצה בשיפוע חיובי לפני הפרפר)
יד אחורית - מקבילים(שגם יעבוד לך על החזה)

B:
גב - דדליפט, חתירה, מתח(אם קל בתוספת משקל)
כתפיים - פרס ורצוי להוסיף גם הרחקה לצדדים או קדימה(מצאתי את זה מאוד יעיל, וגם שראגס)
יד קידמית - אם תוכל עוד לעבוד איתה, לחיצה עם מוט וסיימת.

יש לך כאן כל מיני תוכניות, אחת מהם דומה מאוד למה שאני עושה http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איזה סיימתי, אני מתאמן רק כחודשיים.

דדליפט - 3X5X120
סקוואט- 3X5X70
בנט אובר (חתירה) - 3X5X60
בנץ' פרס - 3X5X80
מתח - 3X5XBW+5KG

דדליפט - 3X5X120
סקוואט- 3X5X70
בנץ' פרס - 3X5X80
מתח - 3X5XBW+5KG

אתה יכול לעשות, את התוכנית שרשמתי לך למעלה.
וגם עם SS יש לך לאן להתקדם, אבל לי אישית SS לא עבדה טוב. לא הייתה היפרטרופיה משמעותית. ואך הוספתי כל מיני תרגילים, לדוגמה הרחקה לצדדים/קדימה עשתה לי שינוי של שמיים וארץ בכתפיים.
הוספתי גם שראגס שהגדיל לי את הטרפזים משמעותית.
זה הכל אינדיבידואלי.

• פותח/ת השרשור
קראתי במאמרים תוכנית לבניית מסה, האם תוכנית הA-D יותר אידאלית עבורי?

מישהו HELP?

תודה אבל כפי שאתה רואה למעלה זו התכנית שכבר קראתי מהמאמרים.
שאלתי אם יש משהו יותר ספציפי לסייקל.

[/B]

תודה אבל כפי שאתה רואה למעלה זו התכנית שכבר קראתי מהמאמרים.
שאלתי אם יש משהו יותר ספציפי לסייקל.

כשאתה מתכוון לתוכנית A-D זה כאילו ABCD?
לפי דעתי זה מיותר.
אתה יכול לעשות פיצול של 3 ימים(התוכנית שהבאתי לך למעלה מעולה, אני משתמש בה ואני עובדת מצוין).

לדעתי אם אין מספיק גירוי או שאין תזונה נכונה אז אתה לא מגיע למסת השריר המקסימלית שאתה יכול להגיע אליה,

• פותח/ת השרשור
לדעתי אם אין מספיק גירוי או שאין תזונה נכונה אז אתה לא מגיע למסת השריר המקסימלית שאתה יכול להגיע אליה,

גם אני יכול לכתוב כאלה דברים פריזוריים.

כתבת הרבה כלום וקצת שום-דבר!😣

עם משקלים כאלה אתה יכול להתקדם מאימון לאימון בלי בעיה, בשביל מה אתה רוצה להתחיל סייקל?

דדליפט - 3X5X120
סקוואט- 3X5X70
בנץ' פרס - 3X5X80
מתח - 3X5XBW+5KG

להביא את הסקוואט שלך ל-160x3x5 ובנץ' 120x3x5 יעבוד יותר טוב מסייקל ברמה הזאת.

אתה מתאמן מתחיל - וסוג האימון הזה הוא מתאים למתחילים. שלא יתערער ביטחונך ממאמן רפה-שכל.

בכל מקרה העלייה במסת שריר עם מעט שומן דורש תזונה מוקפדת במאזן חיובי לא גדול בהתאם לפעילות שלך.

לא יודע מה מצבך - אבל אתה מבצע את האימונים שלך עם מאזן חיובי וכדאי לרדת מהמושגים "אידיאלי" \ "יעיל" \ "סקייל".

וכאשר אתה לא רואה את הזין בשירותים בגלל הבטן כדאי להתחיל חיטוב.עד אז תהנה מהמסה תהנה מההתקדמות שלך במשקלי העבודה. ואל תעסיק את עצמך בשטויות של אידיאלי ויעיל.

• פותח/ת השרשור
עם משקלים כאלה אתה יכול להתקדם מאימון לאימון בלי בעיה, בשביל מה אתה רוצה להתחיל סייקל?

לגבי המשקלים אני כרגע מתקדם מאימון לאימון בהתחשב שעד לפני חודש וחצי עשיתי סקוואט עם משקולות של 2.5 ודד ליפט 40KG; לגבי הסייקל כבר מאוחר מדיי אני כבר מוזרק.

להביא את הסקוואט שלך ל-160x3x5 ובנץ' 120x3x5 יעבוד יותר טוב מסייקל ברמה הזאת.

סקוואט 160KG ? כנראה ביום שהעולם יקפא, בכל אופן כמו שאמרתי למעלה אני כבר בסייקל.
עם הבנץ' הזה הכי קשה לי להתקדם.

אתה מתאמן מתחיל - וסוג האימון הזה הוא מתאים למתחילים. שלא יתערער ביטחונך ממאמן רפה-שכל.

בכל מקרה העלייה במסת שריר עם מעט שומן דורש תזונה מוקפדת במאזן חיובי לא גדול בהתאם לפעילות שלך.

לא יודע מה מצבך - אבל אתה מבצע את האימונים שלך עם מאזן חיובי וכדאי לרדת מהמושגים "אידיאלי" \ "יעיל" \ "סקייל".

וכאשר אתה לא רואה את הזין בשירותים בגלל הבטן כדאי להתחיל חיטוב.עד אז תהנה מהמסה תהנה מההתקדמות שלך במשקלי העבודה. ואל תעסיק את עצמך בשטויות של אידיאלי ויעיל.
אין לי ספק ש SS זה אימון למתחילים וידוע גם שמשקל = מסה , אך זו משוואה עדינה שלא תמיד שווה בדיוק.
לדוגמא בSS מספר החזרות ה-5 , כאשר בתוכניות להגדלת מסת השריר רשום שיש צורך בין 6-8 חזרות לגירוי גדילה.
כמו שאמרתי למעלה עדיפות ראשונה שלי היא מסת שריר, לא מעניין אותי שתהיה מסה רזה או מלוכלכת אני אחטב בסוף.

הסייקל עולה כסף ומטרתו הראשית( לפחות בשבילי) היא הגדלת נפח השריר , לכן חשוב לי כרגע להתמקד בתוכנית שתפיק לי את המקס' תוצאה מהכסף שהושקע.
לאחר מכן הכל פתוח.

תודה לכולכם.

אתה כמובן חופשי לעשות מה שאתה רוצה, אבל אין לך מספיק ניסיון מתחת למוט כדי להפיק תועלת מסייקל יותר ממה שאתה יכול בלי סייקל. חבל על הכסף שלך.

אין טעם לקחת חומרים שאתה מתאמן מתחיל. אתה מתחזק וגדל במהירות באופן טבעי מהר מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית