הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קרבי זה הכי אחי!

WRATH- בהצלחה! מתי יהיה היומ"ס?
בכל מקרה- אני צריך שם חדש ללוג, הצעות שנונות, מישהו?
מחר חוזרים להתאמן רציף. מחר אני אעשה כוח+ 50 דקות אופניים\ 6X1000.

קרא לי ספיר אחי, היומ"ס ביום שני הבא, יש לי עכשיו עוד יותר אנרגיה כי אני יודע בערך מה הולך ואני יבוא מוכן מאוד מבחינת מנוחה, יצאתי טמבל לפני שבוע דפקתי איזה יומיים לפני היומ"ס ריצה עצבנית הגעתי תפוס רצח

שם חדש ללוג אין לי אבל
50 דקות אופניים לא טיפה יותר מדי עומס על הברכיים? לי אישית זה שוחק תברכיים

קרא לי ספיר אחי, היומ"ס ביום שני הבא, יש לי עכשיו עוד יותר אנרגיה כי אני יודע בערך מה הולך ואני יבוא מוכן מאוד מבחינת מנוחה, יצאתי טמבל לפני שבוע דפקתי איזה יומיים לפני היומ"ס ריצה עצבנית הגעתי תפוס רצח

שם חדש ללוג אין לי אבל
50 דקות אופניים לא טיפה יותר מדי עומס על הברכיים? לי אישית זה שוחק תברכיים

היי ספיר, נעים מאוד- איתי 😃
קח 3-4 ימים מנוחה טוטאלית לפני היום סיירות, שלא תבוא תפוס. אם אתה צריך טיפים או משהו תרגיש חופשי!

האימון של היום: כוח- בסוף לא יצא לי לעשות אירובי. מחר אני אעשה 6X1000 כנראה.

בנצ'- 120 3-3-3
עליון דאמבלים 37.5- 6-6
מקבילים רחב- 15-13
פולי 100 7-6-6
חתירה 80 (חזרתי לעשות היום) 6-6-6
מתח רחב,רוחב כתפיים,צמוד X10
התרגיל האולימפי הזה שהוא חתירה לסנטר ועולים לפרס (לכתפיים, שכחתי את השם- אם מישהו יזכיר לי אני אודה לו) 47.5 3X6 וסט אחד עם דאבל של 20 ל5 חזרות
ידיים (לא מעניין) וקצת לג פרס.
אני חייב להתחיל להכניס אירובי גם אחרי האימון, אולי 10 ק"מ באופננים אחרי. נראה ביום חמישי

היי ספיר, נעים מאוד- איתי 😃
קח 3-4 ימים מנוחה טוטאלית לפני היום סיירות, שלא תבוא תפוס. אם אתה צריך טיפים או משהו תרגיש חופשי!

האימון של היום: כוח- בסוף לא יצא לי לעשות אירובי. מחר אני אעשה 6X1000 כנראה.

בנצ'- 120 3-3-3
עליון דאמבלים 37.5- 6-6
מקבילים רחב- 15-13
פולי 100 7-6-6
חתירה 80 (חזרתי לעשות היום) 6-6-6
מתח רחב,רוחב כתפיים,צמוד X10
התרגיל האולימפי הזה שהוא חתירה לסנטר ועולים לפרס (לכתפיים, שכחתי את השם- אם מישהו יזכיר לי אני אודה לו) 47.5 3X6 וסט אחד עם דאבל של 20 ל5 חזרות
ידיים (לא מעניין) וקצת לג פרס.
אני חייב להתחיל להכניס אירובי גם אחרי האימון, אולי 10 ק"מ באופננים אחרי. נראה ביום חמישי
בשביל מה אירובי אחרי אימון?
ועדיף לך לוותר על אימון כוח מאשר על אירובי..

סתם התחשק לי לעשות. בכל מקרה אני מקווה להכנס למתכונת של 3 אירובי ו3 כוח בשבוע.

---------- התגובה התווספה 11-01-2012 ב 11:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה 10-01-2012 ב 21:31 ----------

ד״א divon- אני חושב שאמרת לי אז שעברת את הגיבוש והתקבלת לצנחנים- מה קרה שאתה פתאום הולך לגבעתי? בטח אתה מכוון לרימון, ידוע לך אולי אם היעוד של רימון החדשה זהה לישנה?

זכור לך לא נכון, עברתי את הגיבוש אבל לא התקבלתי (סיפור מפגר של הצבא)
ואין לי מושג מה עושה יחידת רימון

LightWeight ,
הגעת ליום מיון בביתן חיל הים בתל השומר ? עברת אותו ? אם כן אני אשמח לשמוע קצת על היום הזה (יש לי בשבוע הבא)

זכור לך לא נכון, עברתי את הגיבוש אבל לא התקבלתי (סיפור מפגר של הצבא)
ואין לי מושג מה עושה יחידת רימון

טעות שלי, שיהיה בהצלחה!

LightWeight ,
הגעת ליום מיון בביתן חיל הים בתל השומר ? עברת אותו ? אם כן אני אשמח לשמוע קצת על היום הזה (יש לי בשבוע הבא)

המיון שלי ב15 לחודש.

לא הרגשתי טוב באותו היום, אני מחכ לתאריך חדש לגשת.
לנושא אחר: בזמן האחרון אין לי אנרגיה בכלל לצאת לעשות את הריצות שלי. כל פעם אני אומר שאני אעשה את הריצה וכשמגיע הזמן לצאת אני מוותר- מעין ירידת מתח כאשר לא הצליח ביומ"ס. אי לכך ובהתאם לזאת- מחר אני אעשה אימון כוח ואחריו אירובי. אני עדיין לא החלטתי מה אני אעשה- אבל בטוח אחד מהבאים: או אופניים 20 ק"מ, או סטפר חצי דקה ספרינט דקה מנוחה כפול 30, או ריצה 6X1000 או 10X600.

אל תגזים עם האימוני אירובי והריצות. אפשר לחטוף די בקלות שברי מאמץ מאימון יתר ולא נראה לי שזה יעזור לך לפני גיבושים או מבדקים או אפילו גיוס לצבא.

הייתי רץ 2-3 פעמים בשבוע לפני היומ"ס וראיתי אחלה שיפור. והרי הגיבוש צנחנים דובדבן הוא גם 3-4 שעות פיזיות סה"כ. כלומר אני צריך כושר שיא ומהירות שיא כדי לקבל את המאותר דובדבן. (או שיש לך רעיון אחר?)

ואני מאוד "קשוב" לשברי מאמץ. כל כאב קטן ברגל "מזכה" אותי בשבוע מנוחה לפחות.

---------- התגובה התווספה ב 21:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:24 ----------

ד"א ספיר- איך היה היום סיירות? מה קיבלת?

תקפיד על מנוחה וגם לאכול מספיק סידן (וגם אוכל רגיל כמובן) , וגם לא לקפוץ יותר מידי בסרגל מאמצים שלך ואני מאמין שיהיה בסדר. אני מניח שאין לך בעיות בריאות אז אין מה לדאוג יותר מידי, רק לשמור על הגוף.

מבחינת האוכל אין בעיה- הרבה חלבון וסידן (400 מ"ל חלב+ גבינות).
ואני לא מתקדם כ"כ בסרגלי המאמצים- האימונים מורכבים מ3 ריצות עיקריות כשכולם בעצם אינטרוולים:
אימון א- 6 סטים של 1000קצב 14-15. (כשיהיה קל אני מתכוון להוסיף עוד סט-2)
אימון ב- 12-10 סטים של 400 קצב 18 (כשאגיע לקצב 20 אני אעלה ל600)
אימון ג- ספרינטים בעליה סטייל יום סיירות.

סיימתי אותו גמור רצח וקיבלתי חובלים\צוללות אחי, צוללות וזה זה תפקידים מאוד מיוחדים ומעניינים אבל אני לא בטוח שזה מה שמתאים לי, תמיד דמיינתי את עצמי סטייל חי"רניקי כזה
בכל מקרה אני ילך למיון הזה שיש בהמשך החודש, מה שיהיה יהיה , אני מתגייס בעוד חודשיים ככה שאם אני יקבל את הגיבוש זה יהיה חודש אחרי שאני מתגייס, כרגע המטרות זה שאם אני ממשיך המסלול של החובלים אז להגיע לצוללות ובקשר לגיוס עצמו אני מקווה להתגייס לנח"ל או לגבעתי כי זה מה שרשמתי בשאלון העדפות ולהרביץ בגיבוש יחט"יות ובעזרת השם לצאת לקצונה בהמשך הדרך, בכל מקרה כל הכבוד לנו שלא פרשנו במהשך היומ"ס 😃

סיימתי אותו גמור רצח וקיבלתי חובלים\צוללות אחי, צוללות וזה זה תפקידים מאוד מיוחדים ומעניינים אבל אני לא בטוח שזה מה שמתאים לי, תמיד דמיינתי את עצמי סטייל חי"רניקי כזה
בכל מקרה אני ילך למיון הזה שיש בהמשך החודש, מה שיהיה יהיה , אני מתגייס בעוד חודשיים ככה שאם אני יקבל את הגיבוש זה יהיה חודש אחרי שאני מתגייס, כרגע המטרות זה שאם אני ממשיך המסלול של החובלים אז להגיע לצוללות ובקשר לגיוס עצמו אני מקווה להתגייס לנח"ל או לגבעתי כי זה מה שרשמתי בשאלון העדפות ולהרביץ בגיבוש יחט"יות ובעזרת השם לצאת לקצונה בהמשך הדרך, בכל מקרה כל הכבוד לנו שלא פרשנו במהשך היומ"ס 😃
קודם כל- כל הכבוד שהצלחת לסיים. איזה דיונה נתנו לכם? הירידה ואז העליה?
להגיד לך את האמת? גם אני. אני ממש לא רואה את עצמי עכשיו 3 שנים על ספינה. העניין החיובי הוא שאפשר ליפול לדובדבן ואגוז דרך הגיבוש. הבנתי שעושים במרץ את הגיבוש שלכם ככה שיש לך עוד תקווה לעשות אותו לפני.
למה דווקא נחל או גבעתי? אם אתה מכוון ליחטיות אתה לא חושב שלצנחנים\גולני יש יותר מה להציע לך?
אתה עדיין רץ בהליכון ?
כן.

האימןו של היום:
בנצ' במכונה (לא היה פרטנר) 122 ק"ג 10-8-6
כמה סטים מקבילים
פולי 100 8-7-6
חתירה 85 5-5
מתח 10-10-10
כתפיים 50 ק"ג
ידיים
אופניים 10 ק"מ
מחר 6X1000 בשעה טובה

קראתי את כמה התגובות האחרונות, בטוח שאין לך איזשהו סעיף פוסל? מספר קטן במשקפיים? איזשהו צילינדר?

קראתי את כמה התגובות האחרונות, בטוח שאין לך איזשהו סעיף פוסל? מספר קטן במשקפיים? איזשהו צילינדר?
כלום- בריא כמו שור 😃
למה?
איך קוראים לגבעה הענקית הזאת בווינגייט שרצים עליה מהים לכיוון הבסיס?
אין לי מושג, אולי אתה מדבר על אסון הטבע?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית