הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קרבי זה הכי אחי!

אין בעיה, אני יפסיק לזיין לך תמוח.
תמשיך לכוון לכול מקום שאין לך מושג מה עושים בו, ואחרי שאולי תתגייס לשמה, תתאכז כי זה לא מקום שמתאים לך.
אני יפסיק לעזור לך, אתה פשוט לא מעריך מה שנותנים לך.
וyan, כמו אמרתי קודם, וגם הוא אמר, הוא לא רוצה את זה כפטריוט, אלא בשביל הקטע החברתי, בשביל להגיד לאנשים "תיראו אותי אני בסיירת!!"

תביא לי ציטוט שאומר שאני עושה את זה בשביל הקטע החברתי.
מאוד יפה שמכמה הודעות באינטרנט הספקת לעשות ניתוח שלם של מי אני,מה אני,מאיזה חינוך אני בא והסיבות שאני מתגייס לצבא.
לא מעריך מה שנותן לך? חוץ מאינספור עקיצות ו 2 טיפים של לא לפחד לדחוף קצת ביומ"ס ולא להשקיע יותר מדי ב2000 לא נתת יותר מדי, סתם אומר.
שיהיו לך המשך חיים מעולים ושבת שלום.

בקשר לשאלתך השניה, מן הסתם רציתי לקבל גיבוש המשך לאחת היחידות בגלל שהן היחידות הכי מובחרות בצהל. נשמע לגיטימי לשאוף תמיד לטופ שבטופ לא? אני יכול לשאול אותך באותה מידה מה אתה מעדיף, יונדאי גטס או פרארי? שניהן יקחו אותך מ a ל b. למה תעדיף פרארי? בשביל להגיד לחברים שיש לך אחת?

הינה.

ושוב, אם אלו הדברים היחידים שאתה חושב שאמרתי לך, אז סבבה, העיקר שרצית להיתאמן איתי (אולי לא הבנתי נכון וזה היה רק באותו מקום שאני מתאמן). וyan מדבר כול הזמן על מירמור מהצבא, פשוט מראה עד כמה הוא מורעל, ואולי לא מבין כלום בנוגע לסיירות.

בקיצור, ההפסד כולו שלך

הינה.

ושוב, אם אלו הדברים היחידים שאתה חושב שאמרתי לך, אז סבבה, העיקר שרצית להיתאמן איתי (אולי לא הבנתי נכון וזה היה רק באותו מקום שאני מתאמן). וyan מדבר כול הזמן על מירמור מהצבא, פשוט מראה עד כמה הוא מורעל, ואולי לא מבין כלום בנוגע לסיירות.

בקיצור, ההפסד כולו שלך

תגיד לי אחי מהו הידע הכה רחב הזה שיש לך שלנו אין? אתה תופס מעצמך משהו שאתה ממש לא אחי
כולם שואפים לטופ אני בטוח שגם אתה. תלך לעשות משהו עם עצמך במקום להוציא את התסכול על מישהו שיש לו עדיין סיכוי להצליח במקומות שנכשלת בהם

תגיד לי אחי מהו הידע הכה רחב הזה שיש לך שלנו אין? אתה תופס מעצמך משהו שאתה ממש לא אחי
כולם שואפים לטופ אני בטוח שגם אתה. תלך לעשות משהו עם עצמך במקום להוציא את התסכול על מישהו שיש לו עדיין סיכוי להצליח במקומות שנכשלת בהם

זה ההבדל, אני אומר שאין לי ידע, ולמה מדבר סתם על דברים, בניגוד לבנאדם השני (ואולי גם אתה).
ושוב, אתה רק מראה כמה אתה מורעל בנוגע לצבא, וזה דיי עצוב למען האמת.

בהצלחה לך בצבא.

הינה.

בקיצור, ההפסד כולו שלך

אז אני אתן לך את ההסבר המלא בשביל שלא יהיו לך ספקות:
מגיל 0 אני גדלתי על הערכים של גיוס משמעותי לצבא. לקראת הצו ראשון התחלתי להתעניין ביחידות ומן הסתם שרציתי להתגייס ליחידות המובחרות בצבא. עם הזמן שהתעניינתי ביחידות השונות נשמע לי יותר מעניין ומספק להתגייס ליחידה מיוחדת שגם ההכשרה מגוונת יותר, גם אופי הפעילות שונה והרבה פעמים משמעותי יותר מהגדודים.
לגבי פטריוטיות והגנה על הארץ? אני לא אשקר- זה הדבר האחרון שאני חושב עליו בשירות הצבאי. מה שכן עומד במקום הגנה על הארץ אצלי ברשימה- הגנה על המשפחה שלי. כל שאר המשפחות שאני אגן עליהם הם רק משהו נוסף.

פה אני אגמור את הדיון על הסיבות שאני מתגייס,לאיפה אני מתגייס,למה כמה איך ואיפה.

אני חייב, אבל חייב לזכור לבקש זימון חדש למבדקי חובלים מחר. חייב!

תבקש ל29.1 אולי יצאלנו להיתקל אחד השני ^_-
שמעתי שזה יום לא גהנום , נראלי יהיה בסדר

איך היית משלב את הריצות עם האימוני כח מבחינת הרגליים? היית עובד רק על החלק העליון או גם רגליים?

הייתי עושה יום כוח יום ריצה. רגליים לא עבדתי, פחדתי מהתאוששות לקויה. עשיו במקום לעשות סקוואטים אני עושה 10 ק״מ אופניים בהתנגדות גבוהה.

---------- התגובה התווספה ב 14:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:13 ----------

אימון- 10 של 400 קצב 17.

דקה וחצי. מעכשיו כל אימון כזה אני אעלה בין 0.2 ל0.5 במהירות. מת כבר להגיע לקצב 20.

וואלה קצב 20 זה טיסה , יפה , למתי אתה מיועד להתגייס ? אם זה נובמבר או אוגוסט אז הגיבוש צנחנים שלך די קרוב ! 😃

מקווה שעוד חודש- חודשיים אני כבר אגיע לזה.
והגיבוש יהיה באפריך ככה שיש לי מספיק זמן להתאמן.

זה ההבדל, אני אומר שאין לי ידע, ולמה מדבר סתם על דברים, בניגוד לבנאדם השני (ואולי גם אתה).
ושוב, אתה רק מראה כמה אתה מורעל בנוגע לצבא, וזה דיי עצוב למען האמת.

בהצלחה לך בצבא.
מה רע שהוא מורעל ? אני מניח שהיית ג'ובניק בקרייה ולכן בזמנך לא היית מורעל, תן לבחור לשאוף לטופ, כי אם הצבא שלנו היה מורכב מאנשים כמוך.. אני אשמור על שתיקה.

בכל מקרה, הבנתי שימי הסיירות נגמרו לעונה הזאת.. למה לא הלכת ?

מה רע שהוא מורעל ? אני מניח שהיית ג'ובניק בקרייה ולכן בזמנך לא היית מורעל, תן לבחור לשאוף לטופ, כי אם הצבא שלנו היה מורכב מאנשים כמוך.. אני אשמור על שתיקה.

בכל מקרה, הבנתי שימי הסיירות נגמרו לעונה הזאת.. למה לא הלכת ?

Divon עדיין לא התגייס, אם אני זוכר נכון הוא הולך לגבעתי.
בנוגע אלי? עברתי יום סיירות וקיבלתי חובלים מה שממש לא רציתי. עכשיו אני מכוון לגיבוש צנחנים כדי לקבל מאותר דובדבן, אם לא- נקווה לפלסר גולני.
אמורים להיות לי מבדקים לגיבוש חובלים שמשם אני אוכל חהתקבל לאגןז או לקבל מאותר דובדבן אבל אני שוכח כל פעם מחדש- נקווה לסגור את הפינה הזאת מחר.

---------- התגובה התווספה ב 17:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:50 ----------

עברת את המיון הראשוני?

דיברתי על צנחנים דובדבן, אני צריך להתקשר מחר לקבוע מיון חדש.

Divon עדיין לא התגייס, אם אני זוכר נכון הוא הולך לגבעתי.
בנוגע אלי? עברתי יום סיירות וקיבלתי חובלים מה שממש לא רציתי. עכשיו אני מכוון לגיבוש צנחנים כדי לקבל מאותר דובדבן, אם לא- נקווה לפלסר גולני.
אמורים להיות לי מבדקים לגיבוש חובלים שמשם אני אוכל חהתקבל לאגןז או לקבל מאותר דובדבן אבל אני שוכח כל פעם מחדש- נקווה לסגור את הפינה הזאת מחר.

---------- התגובה התווספה ב 17:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:50 ----------

דיברתי על צנחנים דובדבן, אני צריך להתקשר מחר לקבוע מיון חדש.
אם אתה כל כך רוצה סיירת... נסה ללכת לגדנ"ע צלילה (אם זה אפשרי ?) ואז לקבל גיבוש שייטת 13.

מאוחר מדי בשבילי, יכולתי ללכת רק שנה שעברה ולא הסתדר.

---------- התגובה התווספה ב 21:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:07 ----------

טוב מצאתי שם חדש ללוג- שיהיה בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית