הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרבי זה הכי אחי!

הדיונה שהיה לנו זה הירידה ואז העליה , היה ממש קשה , בקשר לצנחנים , הרכבת שלי די נסעה, בגלל שעשיתי יום סיירות מאוחר וקרוב לגיוס אמרו לי שאני צריך לבחור- או יום סיירות או גיבוש צנחנים , והעדפתי יום סיירות , ולגבי מה יש לגולני להציע, ממה שהבנתי גולני וגבעתי זה בערך אותו דבר , פשוט אני מדמיין את עצמי יותר תחת גבעתי ולא תחת גולני , לך תבין , ואני מקווה מאוד להגיע לגדס"ר במקום שאני יגיע אליו

הדיונה שהיה לנו זה הירידה ואז העליה , היה ממש קשה , בקשר לצנחנים , הרכבת שלי די נסעה, בגלל שעשיתי יום סיירות מאוחר וקרוב לגיוס אמרו לי שאני צריך לבחור- או יום סיירות או גיבוש צנחנים , והעדפתי יום סיירות , ולגבי מה יש לגולני להציע, ממה שהבנתי גולני וגבעתי זה בערך אותו דבר , פשוט אני מדמיין את עצמי יותר תחת גבעתי ולא תחת גולני , לך תבין , ואני מקווה מאוד להגיע לגדס"ר במקום שאני יגיע אליו
גם לי היה אותה. לא נעים.
אם גבעתי הכיוון- תכוון ביחטיות לרימון. השמועות אומרות שהיא מזכירה את דובדבן מאוד.

כן, זאת!
באחד מהמסעות עלינו עליה לקראת הסוף עם האלונקות, לא כיף בכלל :🙁

שלא תדע עוד צער. אבל ממתי במסעות נכנסים לוינגייט?! ( עורב גבעתי אם אני זוכר נכון?)

שלא תדע עוד צער. אבל ממתי במסעות נכנסים לוינגייט?! ( עורב גבעתי אם אני זוכר נכון?)

במסע חופים שלנו (סביבות ה70 ק"מ אם אני זוכר נכון) עברנו על כל החוף מאיפשהו בצפון ועד לוינגייט והעלייה שלה. הייתי גרוע במסעות אבל בעלייה נתקעתי מתחת לאלונקה אחרי כל הקילומטרים וגם הליכה בתוך המים (שפשפת נוראית + הנשק הופך לג'ינג'י).

האמת שזה היה המסע הכי כיפי מכל המסעות!

במסע חופים שלנו (סביבות ה70 ק"מ אם אני זוכר נכון) עברנו על כל החוף מאיפשהו בצפון ועד לוינגייט והעלייה שלה. הייתי גרוע במסעות אבל בעלייה נתקעתי מתחת לאלונקה אחרי כל הקילומטרים וגם הליכה בתוך המים (שפשפת נוראית + הנשק הופך לג'ינג'י).

האמת שזה היה המסע הכי כיפי מכל המסעות!

מסע חופים? על זה עוד לא שמעתי. בכל מקרה באמת נשמע מסע יחסית כיף ומיוחד. עוד לא ענית לי- איפה שירתת? זכור לי עורב גבעתי אבל אני לא בטוח.

האימון של היום: 5 סטים של 1000, 2 של 500, הכל קצב 15 ( 4 דקות לק״מ)

מסע חופים? על זה עוד לא שמעתי. בכל מקרה באמת נשמע מסע יחסית כיף ומיוחד. עוד לא ענית לי- איפה שירתת? זכור לי עורב גבעתי אבל אני לא בטוח.

כן, עורב גבעתי.
אני לא יודע אם עדיין עושים מסע כזה כי עשו כל מיני שינויים במסלול הכשרה אבל אם עדיין יש - זה מסע כיפי (עד כמה שמסע יכול להיות כיפי).
לעומת זאת, אחרי המסעות מגיעים דברים הרבה יותר גרועים וקשים - ניווטים.
אחרי הניווטים באים דברים יותר גרועים וקשים - ניווטי משקלים.
אחרי הניווטי משקלים באים דברים עוד יותר קשים - מסכמים.

כך שיש למה לצפות, אז לא צריך לקרוע את הגוף יותר מידי חחחחחח
אני זוכר שהרצנו כל כך הרבה צחוקים על כאלה שעשו את הכושר קרבי הזה לפני צבא. לשלם כסף על זה שיתעללו בך כשאתה עוד אזרח. תתגייס ויעשו את זה בחינם LOL!

נערך לאחרונה:

נשמע כיף?
באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר

ושוב, אתה בכלל יודע מה עושים בדובדבן\רימון,גדסר\פלסר גיבעתי?
אני רואה שמדברים על היחידות האלו הרבה, ואני בספק אם בכלל יודעים מה עושים שמה..

כן, עורב גבעתי.
אני לא יודע אם עדיין עושים מסע כזה כי עשו כל מיני שינויים במסלול הכשרה אבל אם עדיין יש - זה מסע כיפי (עד כמה שמסע יכול להיות כיפי).
לעומת זאת, אחרי המסעות מגיעים דברים הרבה יותר גרועים וקשים - ניווטים.
אחרי הניווטים באים דברים יותר גרועים וקשים - ניווטי משקלים.
אחרי הניווטי משקלים באים דברים עוד יותר קשים - מסכמים.

כך שיש למה לצפות, אז לא צריך לקרוע את הגוף יותר מידי חחחחחח
אני זוכר שהרצנו כל כך הרבה צחוקים על כאלה שעשו את הכושר קרבי הזה לפני צבא. לשלם כסף על זה שיתעללו בך כשאתה עוד אזרח. תתגייס ויעשו את זה בחינם LOL!
שבוז משהו הא? (;
ולהגיד את האמת- אני חושב שאנחנו המדינה היחידה בעולם שילדים בני 18 סובלים וקורעים את עצמם לפני הגיוס רק בשביל להתקבל ליחידה שיקרעו ויסבלו שם פי 100 למשך שנה וחצי בערך.

נשמע כיף?
באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר

ושוב, אתה בכלל יודע מה עושים בדובדבן\רימון,גדסר\פלסר גיבעתי?
אני רואה שמדברים על היחידות האלו הרבה, ואני בספק אם בכלל יודעים מה עושים שמה..

שמע, את היעוד המלא של כל יחידה אני לא יודע במדויק אבל תאמין לי שידע כללי על היחידות יש לי. דובדבן בעיקר מעצרים וחטיפות באי״וש ( השמועות אומרים גם חיסולים אבל לא הייתי סומך על זה) וכמובן שיש פלגות של מסתערבים. רימון היא יחידה חדשה ורק 2 מחזורים סיימו מסלול ככה שאף אחד כמעט לא יודע מה הם עושים. שמעתי שמועות שהם גם מסתערבים אבל אני בספק. כנראה המומחיות שלהם תהיה לוחמה מדברית.
לגבי הפלס״רים באמת אין לי מושג. כנראה מעצרים/פעולות נקודתיות באיזור שהם פקודים עליו.

האימון היום:
בנצ120 כל סט 3 לבד 2 ירידה לאט לבד ועזרה בעליה ואחרי סט של 100 ל7
מקבילים 24,18
פולי 100 8-8-7
חתירה 87 6-6
מתח אחיזות שונות 10-10-10 דקה מנוחה
כתפיים 50 6-6-6 ועם דאמבלים של 20 סט של 5
ידיים בטן ו10 ק״מ אופניים.
אימון קריעה אמיתי אבל סה״כ נהניתי.
מחר אני מתכוון לעשות 12-10 סטים של 400 או 600.

---------- התגובה התווספה ב 17:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:07 ----------

ד״א התחילו לי כאבים בפרק כף היד. נקווה שזה לא רציני. אם זה יחזור אחרי האימון הבא כנראה שאני אקח מנוחה של כמה ימים מאימוני כוח.

אמרתי לך כבר- אתה מוזמן להאיר את עיני אם אתה ככ יודע מה הולך שם.

אני לא יודע מה עושים שמה, ובגלל זה אני לא אומר "אני רוצה להיות בX/Y/Z", כי אין לי מושג מה עושים שמה, ומה ההבדלים ביניהם.

אחי אתה כל הזמן קוטל אותו ואתה מאוד מתנשא. אין מה לעשות כל אחד חולם להיות ביחידות המובחרות ומפנטז דווקא עליהם בגלל כל ההילה וזה לא דבר פסול. עוד לא ראיתי מישהו ששואף לגדודים מהתחלה למעט כאלה שפסולים מהמובחר. ללייט וייט תן בראש אחי

אני לא יודע מה עושים שמה, ובגלל זה אני לא אומר "אני רוצה להיות בX/Y/Z", כי אין לי מושג מה עושים שמה, ומה ההבדלים ביניהם.

אז איך אתה יודע שמה שאמרתי לא נכון?
ושמע, באמת אני לא יודע מה הבעיות שלך אבל החפירות שלך מתחילות באמת להציק. לא טוב לך שאני מכוון ליחידות מסוימות? תשמור את זה אצלך ואל תזיין לי את המוח.

אחי אתה כל הזמן קוטל אותו ואתה מאוד מתנשא. אין מה לעשות כל אחד חולם להיות ביחידות המובחרות ומפנטז דווקא עליהם בגלל כל ההילה וזה לא דבר פסול. עוד לא ראיתי מישהו ששואף לגדודים מהתחלה למעט כאלה שפסולים מהמובחר. ללייט וייט תן בראש אחי

תודה רבה איש יקר 😃
בנוגע לDIVON, לא יודע מה פשר התיסכול שלו אבל כנראה שהוא אוהב להוציא את זה פה בלוג שלי, שיהיה.

נערך לאחרונה:
אז איך אתה יודע שמה שאמרתי לא נכון?
ושמע, באמת אני לא יודע מה הבעיות שלך אבל החפירות שלך מתחילות באמת להציק. לא טוב לך שאני מכוון ליחידות מסוימות? תשמור את זה אצלך ואל תזיין לי את המוח.

תודה רבה איש יקר 😃
בנוגע לDIVON, לא יודע מה פשר התיסכול שלו אבל כנראה שהוא אוהב להוציא את זה פה בלוג שלי, שיהיה.
אין בעיה, אני יפסיק לזיין לך תמוח.
תמשיך לכוון לכול מקום שאין לך מושג מה עושים בו, ואחרי שאולי תתגייס לשמה, תתאכז כי זה לא מקום שמתאים לך.
אני יפסיק לעזור לך, אתה פשוט לא מעריך מה שנותנים לך.
וyan, כמו אמרתי קודם, וגם הוא אמר, הוא לא רוצה את זה כפטריוט, אלא בשביל הקטע החברתי, בשביל להגיד לאנשים "תיראו אותי אני בסיירת!!"

אין בעיה, אני יפסיק לזיין לך תמוח.
תמשיך לכוון לכול מקום שאין לך מושג מה עושים בו, ואחרי שאולי תתגייס לשמה, תתאכז כי זה לא מקום שמתאים לך.
אני יפסיק לעזור לך, אתה פשוט לא מעריך מה שנותנים לך.
וyan, כמו אמרתי קודם, וגם הוא אמר, הוא לא רוצה את זה כפטריוט, אלא בשביל הקטע החברתי, בשביל להגיד לאנשים "תיראו אותי אני בסיירת!!"

ואין בזה שום דבר רע!! אני בטוח שהוא לא שונא את המדינה וכן יש בו את אהבת הארץ, אבל עם כל הכבוד להתייפייפות הנפש זה לא המצב כמו פעם שאנשים התגייסו כדי להגן אשכרה על החיים שלהם שהיו בסכנה תמידית.
אני בטוח שהוא עושה את זה מאותה סיבה שכולם עושים רצון להשיג מעצמך יותר, להביא את עצמך לקצה ולפתח את עצמך כאדם בדברים שבחיים לא יצא לך לעשות חוץ מבצבא.
אין בזה שום דבר פסול השאיפה להגשמה עצמית היא לא בניגוד לתרומה, זה משתלב ולכן אין בזה שום דבר פסול.
לכן אתה יכול להפסיק להיות כזה יפה נפש.

ואין בזה שום דבר רע!! אני בטוח שהוא לא שונא את המדינה וכן יש בו את אהבת הארץ, אבל עם כל הכבוד להתייפייפות הנפש זה לא המצב כמו פעם שאנשים התגייסו כדי להגן אשכרה על החיים שלהם שהיו בסכנה תמידית.
אני בטוח שהוא עושה את זה מאותה סיבה שכולם עושים רצון להשיג מעצמך יותר, להביא את עצמך לקצה ולפתח את עצמך כאדם בדברים שבחיים לא יצא לך לעשות חוץ מבצבא.
אין בזה שום דבר פסול השאיפה להגשמה עצמית היא לא בניגוד לתרומה, זה משתלב ולכן אין בזה שום דבר פסול.
לכן אתה יכול להפסיק להיות כזה יפה נפש.

הצחקת אותי.

וואלה שתף אותי שגם אני אצחק. אתה נשמע לי כמו מישהו שמאוד כואב לו שאחרים יצליחו איפה שהוא נכשל. אני מציע לך להפסיק עם המירמור ולהתגבר על זה.
חחחחחחחחחח, איפה בדיוק נכשלתי? איפה בדיוק מרמור?
כי לא עברתי גיבוש צנחנים? אז מה? תאמת, שאני אפילו טיפה מרוצה מזה..

ומה מצחיק? שחצי מאלו שמתגייסים, מתגייסים כי זה חובה, ולא באמת כי הם רוצים להגן על ה מדינה או "להוציא מעצמם יותר", יש הרבה אנשים שמורידים בכוונה פרופיל בשביל להיות ג'ובניקים שחוזרים כול יום הביתה, רק לסיים את ה3 שנים האלו.

חחחחחחחחחח, איפה בדיוק נכשלתי? איפה בדיוק מרמור?
כי לא עברתי גיבוש צנחנים? אז מה? תאמת, שאני אפילו טיפה מרוצה מזה..

ומה מצחיק? שחצי מאלו שמתגייסים, מתגייסים כי זה חובה, ולא באמת כי הם רוצים להגן על ה מדינה או "להוציא מעצמם יותר", יש הרבה אנשים שמורידים בכוונה פרופיל בשביל להיות ג'ובניקים שחוזרים כול יום הביתה, רק לסיים את ה3 שנים האלו.

אני מדבר על אלו ששואפים לשירות קרבי אל תסטה מהנושא.
ולא יודע מאיפה המירמור שלך אולי מיום סיירות אולי גיבושים שונים שעברת ולא התקבלת אבל חלאס אחי שחרררררררר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית