עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכל מקרה בראיון אישי שם אני אבהיר להם שאני באתי במטרה לקבל מאותר דובדבן ולא מתפשר על צנחנים, ושאני לא רוצה להיות בצנחנים, אבל אם אני אגיד להם את זה רוב הסיכויים שלא יביאו לי כלום...
אפשר להגיע לדובדבן גם בלי להיות מאותר, זה פשוט יותר קשה.
ולמה אתה כול כך רוצה להגיע לדובדבן?
חוץ מקרב מגע אין להם כול כך דברים קשים. מבחינת סיירות, לדובדבן יש את המסלול הכי קל (לא שאני מזלזל בהם כן? בקרב מגע אונסים אותם, אבל רק זה..)
וgangster, אני מאוד מקווה שאיזה גראד\קטיושה יפוצץ לך את הבית.
דובדבן הכי פעילה כרגע? אתה בטוח?
דובדבן פעילה באיוש, בקושי באזורים אחרים (רק במקרי קיצון)
כרגע אין שום דבר רציני שמה, המתיחות העיקרית שיש בארץ כרגע זה אזור עזה וסיני (ומעט בצפון, פחות יוצא לי לעקוב מה קורה שם בכלל)
אז תבין לבד איזה יחידות הכי פעילות כרגע.
יוצאת מאיוש רק במקרי קיצון (מלחמות בלבד, בעופרת יצוקה אפילו הם לא השתתפו)תראה אני קטונתי מלהבין, את פשוט תמונת המצב שתיאר לי חבר שמשרת בשייטת. דובדבן פעילה באיזורים חוץ מאיוש? שמעתי על זה אבל חשבתי שהנפצות. בכל מקרה, החכמתי.
בקיצור אתה אומר שמשתלם להיות במחלקה 4 הא? ;)
יוצאת מאיוש רק במקרי קיצון (מלחמות בלבד, בעופרת יצוקה אפילו הם לא השתתפו)
ולפי המצב בארץ, מחלקה 4 עובדת קשה בלוחמים חחח
גם גבול סיני (יש בדיחה על היחידה שכרגע היא רק תופסת סודנים)
אם אתה רוצה, אפשרי לשקול שיבוץ מחדש (ואני לא אומר את זה בגלל שאני "ביחידה", כי תכלס אני עדיין לא, וזה לא משנה. כרגע היא הכי פעילה בארץ לדעתי)
התחלת מאוד מהר. יכול להיות שבהצלחה זה ירידה או משהו, אבל אם לא תדע שיש לך נטייה להתחיל מהר מידי. 4:40 זה ממש לא קצב של ריצה בקצב נוח. גם 5:30 לא כל כך, אבל הוא הרבה יותר קרוב לאזור ה6 דקות לק"מ מאשר 4:40.
אתה לא אמור להגיע למצב של שחור בעניים או דברים כאלה באימונים.
תודה רבה.סחטיין על השינוי וההתקדמות