הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרבי זה הכי אחי!

בכל מקרה בראיון אישי שם אני אבהיר להם שאני באתי במטרה לקבל מאותר דובדבן ולא מתפשר על צנחנים, ושאני לא רוצה להיות בצנחנים, אבל אם אני אגיד להם את זה רוב הסיכויים שלא יביאו לי כלום...

אפשר להגיע לדובדבן גם בלי להיות מאותר, זה פשוט יותר קשה.
ולמה אתה כול כך רוצה להגיע לדובדבן?
חוץ מקרב מגע אין להם כול כך דברים קשים. מבחינת סיירות, לדובדבן יש את המסלול הכי קל (לא שאני מזלזל בהם כן? בקרב מגע אונסים אותם, אבל רק זה..)
וgangster, אני מאוד מקווה שאיזה גראד\קטיושה יפוצץ לך את הבית.

בכל מקרה בראיון אישי שם אני אבהיר להם שאני באתי במטרה לקבל מאותר דובדבן ולא מתפשר על צנחנים, ושאני לא רוצה להיות בצנחנים, אבל אם אני אגיד להם את זה רוב הסיכויים שלא יביאו לי כלום...

דווקא מבירור שערכתי עם קצין בדובדבן הוא אמר לי שזאת הגישה שהם מחפשים. שאלתי אותו מה להגיד בראיון כדי לקבל את המאותר והוא אמר לי להגיד שעם כל הכבוד לחטיבת הצנחנים אני באתי לגיבוש כדי לקבל את המאותר.

ד"א- החלטתי כנראה כן לגשת לגיבוש. אין לי מה להפסיד, מקסימום יהיה אחלה אימון ;)
אפשר להגיע לדובדבן גם בלי להיות מאותר, זה פשוט יותר קשה.
ולמה אתה כול כך רוצה להגיע לדובדבן?
חוץ מקרב מגע אין להם כול כך דברים קשים. מבחינת סיירות, לדובדבן יש את המסלול הכי קל (לא שאני מזלזל בהם כן? בקרב מגע אונסים אותם, אבל רק זה..)
וgangster, אני מאוד מקווה שאיזה גראד\קטיושה יפוצץ לך את הבית.

הבנתי שהאפשרות היחידה שלך להגיע לדובדבן בלי איתור זה במידה ואחד המאותרים מוותר על שלו. לא יודע אם אפשר לסמוך על זה או לא אבל אני מנחש שאתה כבר מבין קצת יותר ממני בכל הפרוצדורוות.

בנוגע ללמה אני רוצה להגיע דווקא לדובדבן אני לא יודע אם התכוונת אלי או לליאב אבל אני אענה לך לפחות איך אני רואה את הדברים:
אני לא מתעסק בלמי יש יותר גדול מבחינת המסלול ולמי יש את המסלול הכי קשה או הכי קל. אני מתענייןבנטו מבצעיות. כמו שאתה בטח יודע דובדבן וימ"ס הן היחידות הכי פעילות כרגע וזה מה שמעניין אותי בניגוד ליחידות שעושות מסלולים הרבה יותר קשים ובסוף הפעילות לא בשמיים (פלס"רים למיניהם, אפילו מגלן)

דובדבן הכי פעילה כרגע? אתה בטוח?
דובדבן פעילה באיוש, בקושי באזורים אחרים (רק במקרי קיצון)
כרגע אין שום דבר רציני שמה, המתיחות העיקרית שיש בארץ כרגע זה אזור עזה וסיני (ומעט בצפון, פחות יוצא לי לעקוב מה קורה שם בכלל)
אז תבין לבד איזה יחידות הכי פעילות כרגע.

דובדבן הכי פעילה כרגע? אתה בטוח?
דובדבן פעילה באיוש, בקושי באזורים אחרים (רק במקרי קיצון)
כרגע אין שום דבר רציני שמה, המתיחות העיקרית שיש בארץ כרגע זה אזור עזה וסיני (ומעט בצפון, פחות יוצא לי לעקוב מה קורה שם בכלל)
אז תבין לבד איזה יחידות הכי פעילות כרגע.

תראה אני קטונתי מלהבין, את פשוט תמונת המצב שתיאר לי חבר שמשרת בשייטת. דובדבן פעילה באיזורים חוץ מאיוש? שמעתי על זה אבל חשבתי שהנפצות. בכל מקרה, החכמתי.

בקיצור אתה אומר שמשתלם להיות במחלקה 4 הא? ;)

תראה אני קטונתי מלהבין, את פשוט תמונת המצב שתיאר לי חבר שמשרת בשייטת. דובדבן פעילה באיזורים חוץ מאיוש? שמעתי על זה אבל חשבתי שהנפצות. בכל מקרה, החכמתי.

בקיצור אתה אומר שמשתלם להיות במחלקה 4 הא? ;)
יוצאת מאיוש רק במקרי קיצון (מלחמות בלבד, בעופרת יצוקה אפילו הם לא השתתפו)

ולפי המצב בארץ, מחלקה 4 עובדת קשה בלוחמים חחח

יוצאת מאיוש רק במקרי קיצון (מלחמות בלבד, בעופרת יצוקה אפילו הם לא השתתפו)

ולפי המצב בארץ, מחלקה 4 עובדת קשה בלוחמים חחח

שמעתי שהם נכנסו בעופרת יצוקה דווקא, אולי סתם אמרו.
אגב, אתם אחראים גם על גבול מצרים וגם על עזה? אם כן- אולי כדאי לשקול שינוי שיבוץ?

האימון היום: ריצת 9000+. היה ככ קשה אין לי מושג למה. כבר בק״מ הראשון עפה לי נמלה לפה ובלעתי אותה, אחרי 2 דקות של השתעלויות חזרתי לרוץ למרות תחושת החלחלה. השעון נעצר על 8000 ולא שמתי לב, המשכתי עוד ואני חושב שסגרתי לפחות 9000, אפילו 9500. היה ריצה איטית מבדרך כלל.

הרגליים קצתכואבות, נקווה שזה בגלל התוספת למרחק ולא משהו רציני יותר.

גם גבול סיני (יש בדיחה על היחידה שכרגע היא רק תופסת סודנים)
אם אתה רוצה, אפשרי לשקול שיבוץ מחדש (ואני לא אומר את זה בגלל שאני "ביחידה", כי תכלס אני עדיין לא, וזה לא משנה. כרגע היא הכי פעילה בארץ לדעתי)

גם גבול סיני (יש בדיחה על היחידה שכרגע היא רק תופסת סודנים)
אם אתה רוצה, אפשרי לשקול שיבוץ מחדש (ואני לא אומר את זה בגלל שאני "ביחידה", כי תכלס אני עדיין לא, וזה לא משנה. כרגע היא הכי פעילה בארץ לדעתי)

זה ממש לא בדיחה, אנשים מפיצים שאתם סוג של פלסר קרקל שרק תופסים סודאנים ושכל ההכשרה שלכם היא אותה הכשרה של הפלסר+חודשיים לחימה מדברית.
התחלת טירונות יחידה? ואולי תוכל לזרוק רמז על הפעילות? ( בפרטי כמובן)

כן, סיירת קרקל, שמעתי את זה הרבה (חרטא מן הסתם).
אבל סתם שתדע, יש לסודנאים אחלה של קלאצ'ים כשהם מנסים להיכנס לארץ (שזה חלק מפעילות היחידה).
התחלתי טירונות יחידה, בקרוב קורס לוטר. אין לי מה להגיד לך על פעילות היחידה כי אני בעצמי לא בדיוק יודע (בעיקרון מערבים, ופעילויות ממוקדות)

בקיצור לא משעמם לכם שם ;) שיהיה הרבה בהצלחה! שמח שאתה עדיין עוקב בלוג.

כוח:
בנצ 110 555
מתח 40 555
חתירה 100 10-9-8
פרס 70 433
ידיים -7.5 12-12-12
אחורית 20 151515
בטןן 100 15-15-15-10

התחילו לי כאבים במרפק שמאל, מזכיר את הטניס אלבו מלפני חודשיים. אני חושד שהחתירה היא הגורם לעניין אז אני אחליף אותה בדדליפט.

טוב ללא ספק התחלה של טניס אלבו. נתתי לחתירה עוד צאנס והכאבים החמירו ככה שזהו- נגמרה תקופת החתירה.

בנצ 112 555
מתח 40 555
מסור 37 121212
פרס 70 443
ידיים בטן הביתה.

המרפק כאב לי במיוחד בפרס. נקווה שביטול החתירה יעזור קצת.
מחר- ריצת 9000 ראשונה של השבוע, על הפנים.

ריצת 9000 הליכון בגלל שירד פה גשם זלעפות. לקח 54 דקות. ה2000 האחרונים הרגישו כמו נצח, אבל מבחינת קושי לא היה קשה יותר מדי.
ק״מ אחד מפריע ביני לבין המטרה שהצבתי לעצמי.

לא יודע אם אחת הריצות היותר מוצלחות או הממש גרועות: היה יום יפה אז רצתי בהר איתן, מסלול אכזרי ביותר עםעליות שלא ברא השטן שאורכו 8 ק״מ.
התחלתי לרוץ ובין הק״מ ה4 וה5 כבר ראיתי שחור. עצרתי לחצי דקה והמשכתי לרוץ עד ה7 ששם היתה עליה האחרונה של קילומטר שלם שויתרתי לעצמי ולא עשיתי. כשסיימתי אותו החלטתי שאין מצב שאני מסיים את האימון בלי שאני עובר 9000, אז רצתי עוד 2 ק״מ. סהכ עשיתי 9 ק״מ ריצה ן3 הליכה.
הצד הטוב בעניין: היו לי זמנים מאוד טןבים היום:

1-4:40
2-5:05
3-5:10
4-5:33
5-7:45 ( פה הייתה ההפסקה שעצרתי להסדיר נשימה דקה- דקה וחצי)
6-6:10
7-6:17
8-6:18
9-5:53

התחלת מאוד מהר. יכול להיות שבהצלחה זה ירידה או משהו, אבל אם לא תדע שיש לך נטייה להתחיל מהר מידי. 4:40 זה ממש לא קצב של ריצה בקצב נוח. גם 5:30 לא כל כך, אבל הוא הרבה יותר קרוב לאזור ה6 דקות לק"מ מאשר 4:40.
אתה לא אמור להגיע למצב של שחור בעניים או דברים כאלה באימונים.

התחלת מאוד מהר. יכול להיות שבהצלחה זה ירידה או משהו, אבל אם לא תדע שיש לך נטייה להתחיל מהר מידי. 4:40 זה ממש לא קצב של ריצה בקצב נוח. גם 5:30 לא כל כך, אבל הוא הרבה יותר קרוב לאזור ה6 דקות לק"מ מאשר 4:40.
אתה לא אמור להגיע למצב של שחור בעניים או דברים כאלה באימונים.

הבעיה אצלי זה שאני לא מודע לזמנים, הקצב היה לי מאוד נוח עד הק״מ הרביעי ששבר אותי בגלל עליה מאוד תלולה. במסלול מישורי יכולתי להמשיך ב5 דקמ בלי בעיה.
סחטיין על השינוי וההתקדמות
תודה רבה.

האימון היום: בנצ 115 555
מתח סופנציה 40 555
פרס- בכלל הכאבים במרפק הורדתי משקל 60 5554
ידיים והביתה. היה אימון מצומצם בגלל הכאבים במרפק ווויתרתי על הדדליפט כי נפלתי אתמול על הברך והיא מאוד כואבת ונפוחה אז לא רציתי להעמיס עליה לפני הגיבוש.

״מכשולים הם הדברים הקטנים שמפריעים כשאתה מוריד את העיניים מהמטרה״

אני לא הולך לגיבוש. אני לא אוריד סטנדרטים רק בגלל פחד להכשל בגיבוש ימ״ס. יש לי מטרה אחת בעיניים ואני רץ אליה בפול כוח בלי להסתכל לצדדים.

ליאב, מצטער, כנראה זאתה תצטרך לעדכן אותי בסוף איך היה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית