הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרבי זה הכי אחי!

רק בסוף מסלול..
עכשיו קורס לוטר, ועוד חודשיים בערך קורס צניחה. חסר להם שגם את זה הם יורידו.

לא חושב שיבטלו צניחה, בכל זאת יחידה מובחרת.

רצתי היום 9500- היה ארוך אבל נחמד, לא קשה ככ. שבוע הבא 1000 ומשם שיפור מהירות עד למרץ.

בנצ 100 11 וחזרה ההתכווצות\כאב בחזה. הורדתי ל60 ועשיתי 20,20,16 להרגיש שעשיתי משהו. אני אימון הבא אעשה רק 60 למקס׳ וכל אימון אעלה 5 קילו. נקווה שיפתור את העניין.
מתח סופנציה 40 555-20
כתפיים 62 555
ידיים
דדליפט 100 5-5-5 והביתה

מחר כנראה 9500.

ריצת 2000+ 7500. אחרי ה2000 ארוחת הצהריים נתנה בי את אותותיה, עשיתי הפסקה 5 דקות והשלמתי ל7500. לא היה קשה ככ. נשאר רק עוד אחת כזאת ואני מגיע למטרה- ריצת 10,000.

ליאב מה נסגר עם ההתלבטות? מגב?

אימון כוח:
בנצ 60 202020-14
מקבילים 151515 אני אעשה רוטציה פעם מקבילים פעם שמיכה
מתח 40 55520
כתפיים 65 555
ידיים לג פרס הביתה

בנוגע לפציעה בחזה- התיעצתי עם בן אדם מאוד מבין וממה שהוא אמר זה תחילה של קרע בחזה. אני אשאר עם המשקל הנוכחי בבנצ לשבועיים הקרובים ואעלה בהדרגה עד הגיוס.

ליאב מה נסגר עם ההתלבטות? מגב?

אימון כוח:
בנצ 60 202020-14
מקבילים 151515 אני אעשה רוטציה פעם מקבילים פעם שמיכה
מתח 40 55520
כתפיים 65 555
ידיים לג פרס הביתה

בנוגע לפציעה בחזה- התיעצתי עם בן אדם מאוד מבין וממה שהוא אמר זה תחילה של קרע בחזה. אני אשאר עם המשקל הנוכחי בבנצ לשבועיים הקרובים ואעלה בהדרגה עד הגיוס.
כן אני הולך על מג"ב
הבעיה היא שלא נעים לי לדבר עם ה"פרוטקציה שלי", הוא ידע שאני רוצה את הגיבוש צנחנים דובדבן הזה וכשהוא ישמע שפרשתי אני לא רוצה שהוא יתחיל לחשוב שאני סתם דיבורים ושאני לא רציני, למרות שהוא לא בן אדם כזה, אבל הוא מסוג האנשים היחידים שיפריע לי אם הוא ינזוף בי
אבל אני אדבר איתו מחר בכל מקרה, אין ברירה, הגיוס מתקרב ולא בא לי שיתקעו אותי בחי"ר

לא חושב שיבטלו צניחה, בכל זאת יחידה מובחרת.

רצתי היום 9500- היה ארוך אבל נחמד, לא קשה ככ. שבוע הבא 1000 ומשם שיפור מהירות עד למרץ.
בכול זאת יחידה מובחרת אה?
המחזור שלי הוא האחרון שעושה קורס לוטר חחח (כמעט ביטלו גם לנו את הקורס אחרי שבוע)

יאללה גדוד רימון!

כן אני הולך על מג"ב
הבעיה היא שלא נעים לי לדבר עם ה"פרוטקציה שלי", הוא ידע שאני רוצה את הגיבוש צנחנים דובדבן הזה וכשהוא ישמע שפרשתי אני לא רוצה שהוא יתחיל לחשוב שאני סתם דיבורים ושאני לא רציני, למרות שהוא לא בן אדם כזה, אבל הוא מסוג האנשים היחידים שיפריע לי אם הוא ינזוף בי
אבל אני אדבר איתו מחר בכל מקרה, אין ברירה, הגיוס מתקרב ולא בא לי שיתקעו אותי בחי"ר

שלא יהיה נעים, אני זקוק לחברה של אנשים רציניים בטירונות!

בכול זאת יחידה מובחרת אה?
המחזור שלי הוא האחרון שעושה קורס לוטר חחח (כמעט ביטלו גם לנו את הקורס אחרי שבוע)

יאללה גדוד רימון!

אתה לא רציני. גם את הלוטר? אז מה מתכננים להשאיר לכם בהכשרה? פלסר+חודש לוחמה מדברית?! אפילו הפלסר עוברים לוטר.

רימון זה בגבעתי לא? ^

כן.

אתמול הייתה ריצת 9500 אחרונה, מחר סוף סוף מגיע ליעד (כסיפתח לשנה החדשה)

היום כוח.

בנצ' 65 20-20-20 עבר בלי כאבים
מקבילים 20-20-20
מתח רגיל+20 (חזל"ש) 8-8-8+ מ"ג 10-4-3-2-1 הייתי גמור אבל הייתי חייב לתת 20
כתפיים 65 5-5-5
ידיים וויתרתי על רגליים ביום, מחר 10K.

החלטתי לעשות אימון פקלים בימי שלישי. מה בתפריט? 500 שכיבות שמיכה,1000 בטן,100 מתח,100 מקבילים. (הכל כמובן מחולק לסטים).

ריצה- סוף סוף הגעתי למטרה הראשונה שלי. ריצת 10,000.
היה מוות, בעיקר משעמם אבל ב2-2.5 האחרונים הייתי כבר גמור. ריצה הבאה יהיה שטח כנראה.

מציב לעצמי עכשיו מטרה חדשה- להגיע ל10 על קצב 12.

בנצ 70 20-20-20
מקבילים 20-20-20
כתפיים 65 ל3, 60 ל3 סטים של 6
ידיים סקוואט 60 555 והביתה.

קמתי בבוקר עם כאבים נוראיים במרפק, בראשון יש לי תור עם אורטופד וכנראה שאני אקח קבוע מנוחה מאימונים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית