הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרבי זה הכי אחי!

בטן לבראור- לא מאמין איך הבטן שלי חלשה. בחיים לא התביישתי לעדכן אימון כמו שאני מתבייש היום: עשיתי בבית 4 סטים, 30-20-20-20. המצב בקאנטים ולכן עכשיו כל יום אני אעשה אימון כזה עד שאני אגיע למספר מכובד של חזרות.

תיכננתי לרוץ אבל החברה באה בהפתעה אז לא יכולתי לצאת, לכן אני אדחה את ה10,000 למחר.

בטן בראור- 30-22-22-22.

זוכרים שאמרתינשאני מאמין שדברים לא קורים סתם? היום דוגמא מעולה.
תיכננתי לרוץ, בסוף יצא שעבדתי כוח כי ממש לא היה לי אנרגיה או חשק לרוץ שעה. תוך כדי האימון התחלתי לדבר עם בן אדם שבחיים לא דיברתי איתו מקודם במכון למרות שאני רואה אותו כל אימון. מסתבר שהבן אדם בוגר סיירת גולני, קצין לוטר ובעל מילה מאוד רצינית במגב. ביקש ממני לדבר איתו לפני הגיוס כי הוא בונה עלי לסיירת או למג״ב. יכול להיות שהויתור על הריצה ישתלם לי בגדול. בנוסף נתן לי הרבה טיפים לריצות מה שהייתי צריך.

האימון היום:
בנצ 70202020
מתח סופינציה. 20 888
כתפיים 60 666
ידיים
בטן 30252525
לא הספקתי סקוואט, המכון נסגר.

מחר 10k*

פשש סחתיין
השאלה היא מה ייתן לך שיש לך פרוטקציה להיכנס למג"ב, כי להכניס אותך לימ"ס בלי לעבור את הגיבוש והמסלול הוא לא יכול

פשש סחתיין
השאלה היא מה ייתן לך שיש לך פרוטקציה להיכנס למג"ב, כי להכניס אותך לימ"ס בלי לעבור את הגיבוש והמסלול הוא לא יכול

ממש לא, וגם אם היה יכול להכניס אותי בלי גיבוש לא הייתי עושה את זה. לא רוצה להכנס אם אני לא מתאים. מה שכן- כנראה ישימו עלי עין מה שאולי יעזור לי בגיבוש.
מה איתך? איך מתקדם?

ריצת 10. היה סביר.

תתחיל להיתאמן על הקצב של הריצות, אני יתן לך דוגמה למה
בסיירות, דורשים פחות מ8 ב2000. אבל תכלס, זה חרטא.
יש בוחן שנקרא "בוחן לוחם" שבמהלכו יש ריצת 5000, אחרי זה טיפוס של חבל 6 מטר פעמיים (פעם אחת עם מדרגות-טכניקה שלומדים ופעם אחת כוח ידיים)
אחרי זה מתח ומקבילים
רק בשביל לעבור את הבוחן, צריך לעשות פחות מ23 דקות בריצת 5000 (אני אישית עשיתי 20:29)

ובכול זאת, סחטיין על ההיתקדמות (בגלל הגשמים וההצפות , יש חדל אימונים אז נתנו לנו אפטר, מחר ב12 אני חוזר לבסיס)

תתחיל להיתאמן על הקצב של הריצות, אני יתן לך דוגמה למה
בסיירות, דורשים פחות מ8 ב2000. אבל תכלס, זה חרטא.
יש בוחן שנקרא "בוחן לוחם" שבמהלכו יש ריצת 5000, אחרי זה טיפוס של חבל 6 מטר פעמיים (פעם אחת עם מדרגות-טכניקה שלומדים ופעם אחת כוח ידיים)
אחרי זה מתח ומקבילים
רק בשביל לעבור את הבוחן, צריך לעשות פחות מ23 דקות בריצת 5000 (אני אישית עשיתי 20:29)

ובכול זאת, סחטיין על ההיתקדמות (בגלל הגשמים וההצפות , יש חדל אימונים אז נתנו לנו אפטר, מחר ב12 אני חוזר לבסיס)

מה?! זה קצב מטורף! ב20:30?! משוגע.אוליי באמת כדאי שאני אוסיף אימון ספרינטים או 5000.
בכל מקרה, עכשיו כשהגעתי למטרה שלי- 10 ק״מ אני עןמד להשקיע את החודשיים הקרובים בלצמצם את הזמן. נקווה להוריד 10 דקות.

החיים יפים באפטר, איך הולך הקורס? ראו את החבר׳ה שלך עם ביבי לא מזמן בטלויזיה.

אגב, בשביל לקבל ציון 100 בריצה הזאת צריך לעשות בערך 17:30 אם אני לא טועה, אבל צריך פחות מ18..
ובקשר לבטן, איך אתה עושה את הכפיפות בטן?
בבחנים בצבא יש מישהו שיושב לך על הכפות רגליים )(רגליים על הריצפה מן הסתם) ותופס לך את הרגליים, ממש מחבק אותם סביב התאומים, ואז יותר קל לעשות.
וחוץ מזה, בבחנים שמה זה רבאק של 3 דקות וסיימת

עקב השלג הכבד בערושלעם אני אצטרך לדחות את הריצה. נקווה לעשות מחר או מחרתיים.

דיברתי עם מישהו שעכשיו ברימון גבעתי והוא אמר לי שקרא איזה מאמר לי מאמן בחו"ל אנאערף
קיצר הוא אומר שהתכנית אימונים שלו היא כזאת
5 דקות ריצה 50% עצימות(ריצה קלה על סף בינוני).
-8 סייקלים של 20 שניות ספרינט 10 שניות ריצה קלה (סה"כ 4 דקות).
-5 דקות ריצה 50% עצימות.

הוא אמר י שהוא הצליח להוריד הרבה מסת שומן יחסית בלי לאבד שריר, והיכולות האירוביות שלו השתפרו פלאים
אני רוצה להתחיל את זה משבוע הבא, מה אתה חושב על זה?

דיברתי עם מישהו שעכשיו ברימון גבעתי והוא אמר לי שקרא איזה מאמר לי מאמן בחו"ל אנאערף
קיצר הוא אומר שהתכנית אימונים שלו היא כזאת
5 דקות ריצה 50% עצימות(ריצה קלה על סף בינוני).
-8 סייקלים של 20 שניות ספרינט 10 שניות ריצה קלה (סה"כ 4 דקות).
-5 דקות ריצה 50% עצימות.

הוא אמר י שהוא הצליח להוריד הרבה מסת שומן יחסית בלי לאבד שריר, והיכולות האירוביות שלו השתפרו פלאים
אני רוצה להתחיל את זה משבוע הבא, מה אתה חושב על זה?

אם אני לא טועה קוראים לזה פרוטוקול טבאטה. אומרעם שזה מעולה אבל עוד לא יצא לי לנסות. מה גם שאני קצת סקפטי בעניין, 4 דקות אימון?! אינטנסיבי כמה שיהיה, אני עדיין לא בטוח כמה זה אפקטיבי והאם שווה לי לבזבז אימון אירובי עליו.

אימון כוח רגוע מאוד- התחלתי טיפול בטניס אלבו אז אני לא מעמיס על עצמי:
בנצ עליון 60 202020
מתח סופינציה+20 888 ו15 מ.ג
פרס 60 או 101010 או 888, אני לא זוכר
2 סטים פימפום קדמית בטן 30303030
הביתה.
קצת מבואס שלא עשיתי סקוואט אבל מחר אני צריך לבוא מוכן ל10k

כה קוראים לזה פרוטוקול טבאטה!
תנסה אחי לי אישית הוא אמר שאתה תרצה למות אחרי אימון כזה

20 שניות זה המון לספרינט. זה יוצא באזור ה150~ מטר אם אתה רענן, ויתקצר לאט לאזור ה120~ מטר באחרונים. זה אימון ספרינטים קריעת תחת, ויכול להיות טוב. אתה יכול להוסיף אותו בתור אמצע של אימון ארוך.
נניח אתה עושה 3~ ק"מ, נח טיפה, מתארגן, ומתחיל את 8*(20+10) אחרי זה נח, מתארגן, וממשיך ריצה קלה של עוד נניח 5 ק"מ ומסיים אימון בנפח באזור ה9~ ק"מ.

ממחר שבוע צנוחה מהאימוני כוח- עד שאני אסיים את הטיפול בטניס אלבו. אני אעשה מלא אירובי השבוע, שןאף ל5 אימונים. 3 ריצה ו2 סטפר.

20 שניות זה המון לספרינט. זה יוצא באזור ה150~ מטר אם אתה רענן, ויתקצר לאט לאזור ה120~ מטר באחרונים. זה אימון ספרינטים קריעת תחת, ויכול להיות טוב. אתה יכול להוסיף אותו בתור אמצע של אימון ארוך.
נניח אתה עושה 3~ ק"מ, נח טיפה, מתארגן, ומתחיל את 8*(20+10) אחרי זה נח, מתארגן, וממשיך ריצה קלה של עוד נניח 5 ק"מ ומסיים אימון בנפח באזור ה9~ ק"מ.

אני חושב שאימון כזה מסיימים באמבולנס.

ריצה קצת בעייתית- 1+3+6. בראשון הייתי חייב להשתין, חזרתי לעוד 3 ועברתי הליכון אז סגרתי 6. סהכ 10. ההתחלה הייתה יחסית קשה אבל הסוף קליל. מאימון הבא מעלה קצב ל10.2.

מחר אני אעשה כנראה קצת רגליים ושעה סטפר.

בסוף היה אימון פימפומים קליל- לא זוכר חזרות
ומשקלים כמעט.
פרפר 3של12 3של20
הרחקות כתפיים 3של15
בייספס
מתח 5של10
הביתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית