עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משה לא כולם גרים באמריקה כמוךלא מדברים כאן על הורדות לא חוקיות של ספרים. תכבדו את הכותבים ותלכו לקנות את הספרים שלהם, חבורה של קמצנים, ישראלים, מגעילים.
משה לא כולם גרים באמריקה כמוך
בישראל לא משווקים את הספרים האלה ולא לכולם יש אשראי בין לאומי והורים שמוכנים לתת את האשראי שלהם
לא מדברים כאן על הורדות לא חוקיות של ספרים. תכבדו את הכותבים ותלכו לקנות את הספרים שלהם, חבורה של קמצנים, ישראלים, מגעילים.
בתור יהודי/ישראלי/בן אדם לא הייתי מצפה ממך להשתמש במילה ישראלי בתור קללה ובתך שלא כשאתה מנהל בפורום ומצפה מאחרים לשמור על שפה נאותה...
תחשוב על זה
אפשר להטעין אשראי בין לאומי בדואר ב20 שקלים (ולהמשיך להטעין את הכרטיס בכמה שקלים בודדים כל הטענה). התירוצים של ״אני גר בישראל״ לא ממש עובדים. כשאני הייתי בישראל, קניתי את כל הספרים של לייל ועוד ספרים אחרים בנושא שרציתי לקרוא. השקעתי כנראה כמה מאות דולרים. ספרים זו מותרות, העשרת ידע, למי שאין את האמצעים לקרוא ספרים, יכול לקרוא בפורטל מאמרים בחינם. לקחת ספר שמישהו השקיע כמה שנים מהחיים שלו לרשום ופשוט להוריד אותו זה ביזיון וחוסר כבוד.
הוא לא השתמש בזה בתור קללה אלא תיאר מהם באמת. הם תחמנים ומגעילים כמו כל הישראלים 😛
ישראלים זה עם מגעיל. כנראה מה שקורה כשאתה שם הרבה יהודים ביחד באותו מקום. יש לך בעיה עם זה?
אני מצטער שאני לא עומד בציפיות שלך.אני יתן לך דוגמא להמחשה:
כל הישראלים הם טיפשים, זה גם נקרא לתאר מה הם באמת או שזה קללה?
ולחלק המודגש ... אתה פשוט פטטי מידי בשביל שאני יענה לך... כנראה שהמדינה לא מספיק טובה בשבילך... יותר מזה אין לי מה להגיד לכם ואני מבקש שלא תגיבו גם , זה סתם יצור דיון תת רמה.
למשה, בתור מנהל בפורום הייתי מצפה ממך לרמה קצת יותר גבוהה ממה שהגבת זה הכל.
אז אני מבין שאתה לא מוריד סרטים/סדרות/משחקים?