קנייה ספרים/DVD של ריפטו

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
אם למישהו יש ורוצה למכור לי אז אני אשמח, לא שאני מתקמצן או משהו פשוט באמת שאין לי כוח להתעסק עם הזמנות מחו"ל..

לא מדברים כאן על הורדות לא חוקיות של ספרים. תכבדו את הכותבים ותלכו לקנות את הספרים שלהם, חבורה של קמצנים, ישראלים, מגעילים.

לא מדברים כאן על הורדות לא חוקיות של ספרים. תכבדו את הכותבים ותלכו לקנות את הספרים שלהם, חבורה של קמצנים, ישראלים, מגעילים.
משה לא כולם גרים באמריקה כמוך
בישראל לא משווקים את הספרים האלה ולא לכולם יש אשראי בין לאומי והורים שמוכנים לתת את האשראי שלהם

משה לא כולם גרים באמריקה כמוך
בישראל לא משווקים את הספרים האלה ולא לכולם יש אשראי בין לאומי והורים שמוכנים לתת את האשראי שלהם

אפשר להטעין אשראי בין לאומי בדואר ב20 שקלים (ולהמשיך להטעין את הכרטיס בכמה שקלים בודדים כל הטענה). התירוצים של ״אני גר בישראל״ לא ממש עובדים. כשאני הייתי בישראל, קניתי את כל הספרים של לייל ועוד ספרים אחרים בנושא שרציתי לקרוא. השקעתי כנראה כמה מאות דולרים. ספרים זו מותרות, העשרת ידע, למי שאין את האמצעים לקרוא ספרים, יכול לקרוא בפורטל מאמרים בחינם. לקחת ספר שמישהו השקיע כמה שנים מהחיים שלו לרשום ופשוט להוריד אותו זה ביזיון וחוסר כבוד.

ומה זה שונה להוריד סרט ?
להוריד שיר?
להוריד משחק?

מישהו אמר שזה שונה?

בתור יהודי/ישראלי/בן אדם לא הייתי מצפה ממך להשתמש במילה ישראלי בתור קללה ובתך שלא כשאתה מנהל בפורום ומצפה מאחרים לשמור על שפה נאותה...
תחשוב על זה

הוא לא השתמש בזה בתור קללה אלא תיאר מהם באמת. הם תחמנים ומגעילים כמו כל הישראלים 😛

בתור יהודי/ישראלי/בן אדם לא הייתי מצפה ממך להשתמש במילה ישראלי בתור קללה ובתך שלא כשאתה מנהל בפורום ומצפה מאחרים לשמור על שפה נאותה...
תחשוב על זה

ישראלים זה עם מגעיל. כנראה מה שקורה כשאתה שם הרבה יהודים ביחד באותו מקום. יש לך בעיה עם זה?

אפשר להטעין אשראי בין לאומי בדואר ב20 שקלים (ולהמשיך להטעין את הכרטיס בכמה שקלים בודדים כל הטענה). התירוצים של ״אני גר בישראל״ לא ממש עובדים. כשאני הייתי בישראל, קניתי את כל הספרים של לייל ועוד ספרים אחרים בנושא שרציתי לקרוא. השקעתי כנראה כמה מאות דולרים. ספרים זו מותרות, העשרת ידע, למי שאין את האמצעים לקרוא ספרים, יכול לקרוא בפורטל מאמרים בחינם. לקחת ספר שמישהו השקיע כמה שנים מהחיים שלו לרשום ופשוט להוריד אותו זה ביזיון וחוסר כבוד.

אז אני מבין שאתה לא מוריד סרטים/סדרות/משחקים?

הוא לא השתמש בזה בתור קללה אלא תיאר מהם באמת. הם תחמנים ומגעילים כמו כל הישראלים 😛

ישראלים זה עם מגעיל. כנראה מה שקורה כשאתה שם הרבה יהודים ביחד באותו מקום. יש לך בעיה עם זה?

אני יתן לך דוגמא להמחשה:

כל הישראלים הם טיפשים, זה גם נקרא לתאר מה הם באמת או שזה קללה?

ולחלק המודגש ... אתה פשוט פטטי מידי בשביל שאני יענה לך... כנראה שהמדינה לא מספיק טובה בשבילך... יותר מזה אין לי מה להגיד לכם ואני מבקש שלא תגיבו גם , זה סתם יצור דיון תת רמה.

למשה, בתור מנהל בפורום הייתי מצפה ממך לרמה קצת יותר גבוהה ממה שהגבת זה הכל.

אני יתן לך דוגמא להמחשה:

כל הישראלים הם טיפשים, זה גם נקרא לתאר מה הם באמת או שזה קללה?

ולחלק המודגש ... אתה פשוט פטטי מידי בשביל שאני יענה לך... כנראה שהמדינה לא מספיק טובה בשבילך... יותר מזה אין לי מה להגיד לכם ואני מבקש שלא תגיבו גם , זה סתם יצור דיון תת רמה.

למשה, בתור מנהל בפורום הייתי מצפה ממך לרמה קצת יותר גבוהה ממה שהגבת זה הכל.
אני מצטער שאני לא עומד בציפיות שלך.

אז אני מבין שאתה לא מוריד סרטים/סדרות/משחקים?

אתה מבין נכון. אני רואה סרטים דרך אמאזון סטרים (יש לי Amazon Prime שזה משלוח חינם תוך יומיים באמאזון + אפשר לראות סרטים חופשי באתר). אני לא משחק במשחקים וכל הסדרות זמינות אצלי בטלויזיה (אני מקליט בממיר).

לא לכולם יש את הכמה מאות דולרים האלו בשביל הספרים אז הם מעדיפים להוריד(וגם מטעמי נוחות).
אתה צודק שצריך לכבד את הכותבים ואני מאמין שכל בנאדם שרוצה להעלות את הידע שלו משמעותית ולא רק לקבל את הבסיס, ילך ויקנה בסופו של דבר את הספרים.

גם, גם לא לכולם יש כסף לאכול כל יום אנטריקוט אז הם מעדיפים ללכת ולגניב (גם מטעמי נוחות).

גם את כל המוזיקה הסרטים, המשחקים והתוכנות שלך אתה קונה?
אתה בטח טחון 😳

לא, אני לא קונה ואני גם לא מוריד אותם. ואני לא טענתי שאני בסדר. כמו שציינתי, כשמדובר בגניבה של החומר המדובר, זה מפריע לי אישית ולכן אני לא מרשה את זה בפורום וזה מעצבן אותי כשאתם מעודדים את זה.

אני לא מעודד סתם אבל צריכים להיות ראלים.
בנאדם רציני שרוצה באמת להרחיב את הידע שלו ולא להסתפק רק בבסיס, בסופו של דבר יקנה.

אתה חושב שלקנות ספרים זה לא ריאלי? כנראה שיש לך בעיה בסדר עדיפויות.

לא כשאתה בסה"כ רוצה לדעת טכניקות ואת הבסיס.
לא לכולם יש את הכסף ישר לרוץ ולקנות כל דבר שמעניין אותם.

כן, אני יכול להחליף את המשפט הזה בכל דבר. לא לכולם יש כסף לרוץ לקנות כל אוכל שמעניין אותם, או כל בגד שמעניין אותם או כל אייפון חדש שיוצא או כל מחשב חדש שיוצא וכו' וכו'. אם חשוב לך ללמוד משהו, אתה תקנה את הספר.

Back
למעלה תחתית