הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קנייה ספרים/DVD של ריפטו

לא, אני לא קונה ואני גם לא מוריד אותם. ואני לא טענתי שאני בסדר. כמו שציינתי, כשמדובר בגניבה של החומר המדובר, זה מפריע לי אישית ולכן אני לא מרשה את זה בפורום וזה מעצבן אותי כשאתם מעודדים את זה.

ממתי הורדות זה גניבה? בשביל שזה יהיה גניבה אני צריך לקחת משהו מהבעלים שלו. ממי אני לוקח את העותק של הספר? או יותר חשוב - איזה נזק גרמתי לסופר שאת הספר שלו אני לא אקנה ככה או ככה?

הוו, הנה הטרול התעורר.

תכלס....מישהו אמר שאם אני לא יוריד לדוגמה אז אני יקנה?
זה שאתה מוריד לא מונע ממך לקנות את המוצר וכל אחד יעשה את ההחלטות שלו לפי המשתנים שלו.

את SS הורדתי לפני שקניתי, וגם את PPFST - קראתי את שניהם גם בפלאפון וגם בבית. את The Stronger shall survive לצערי לא מצאתי להורדה כי הספר ישן אבל בכל זאת קניתי אותו (והייתי שמח לקבל עם הספר גם PDF אבל ברור לי שזה לא יקרה).

לא כל מי שמוריד ספרים לא יקנה אותם אח"כ.

מעבר לדיוני זכויות היוצרים,יש לי את כל הספרים של ריפ/סטאר ומדובר על הכסף הכי טוב שהשקעתי בחיים שלי עד עכשיו (בעצם יחד עם ספריו של סטיוארט מק'גיל, שהרבה יותר יקרים).
שירות ההזמנות שלהם הוא מהטובים שנתקלתי בהם.
אני עושה את הכרטיס בדואר, משלם כל פעם קנס של 20 שקלים, ומזמין את זה בצורה בטוחה ובהשקעה של רבע שעה מזמני, זה לא תירוץ מתקבל על הדעת.
זמן ההגעה, אפילו למקומות נידחים בארץ , בין שבוע וחצי לשבועיים.

הסיבה היחידה שאני אוריד ספר זה כי הוא בדיוק מוזמן בדוארואני מחכה שהוא יגיע

ישראלים זה עם מגעיל. כנראה מה שקורה כשאתה שם הרבה יהודים ביחד באותו מקום. יש לך בעיה עם זה?

לא אתה טועה אומרים את זה ככה....
יהודים זה כמו דשן שמפזרים אותם יוצאים פרחים וטוב וששמים הרבה במקום אחד זה מסריח כמו חרא

Back
למעלה תחתית