הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תינוק נדרס מספר פעמים ובסין ועוברי האורח מתעלמים

מזעזע!

משה, אתה מעכיר את האווירה בפורום, בסוף נעשה לך באן:P

אם אני רואה חתול דרוס על הכביש אני מנסה להימנע לעלות על הגוויה שלו שוב, אפילו מזה הם לא נמנעו! WTF

דוגמא לעם שהשלטון דיכא את הרגש והפך את האזרחים לרובוטים.

הנהג הראשון כל כך אידיוט, קולט שהוא דרס עם הגלגלים הקדמיים, עוצר, וממשיך עם האחוריים.

הם בטח חשבו שזה הרובוט מנקה מקולקל של מישהו שנגמרה עליו האחריות אז זרקו לפח

זה עם מגעיל.. ראיתי לפני כמה זמן כתבה שבארצות הברית הממוצע השנתי של חטיפות פעוטות זה 500 שחשבתי שזה הרבה יותר אגב, אבל
אצלהם (סין) זה שישים אלף!!
הם חוטפים אותם וחותכים להם חלקים מהגוף (אצבעות , אוזניים, רגליים וכו') ושמים אותם לקבץ נדבות, חלק הם מוכרים לבתי יתומים ואנשים ממדינות אחרות שרוצות לאמץ לא יודעות את זה וחושבים שזה ילד יתום רגיל, וחלק עובדים כעבדים באזורים הנידחים הפרבפרים.
ואחוז החוזרים הוא שואף ל-0 אולי מהשישים אלף חוזרים מאות אחדים.

אני חייב להודות, שאני בדר"כ זה שיש לו דעות "חסרות רגישות". אבל זה נראה לא אמיתי מרב שזה מזעזע והזוי.

זה עם מגעיל.. ראיתי לפני כמה זמן כתבה שבארצות הברית הממוצע השנתי של חטיפות פעוטות זה 500 שחשבתי שזה הרבה יותר אגב, אבל
אצלהם (סין) זה שישים אלף!!
הם חוטפים אותם וחותכים להם חלקים מהגוף (אצבעות , אוזניים, רגליים וכו') ושמים אותם לקבץ נדבות, חלק הם מוכרים לבתי יתומים ואנשים ממדינות אחרות שרוצות לאמץ לא יודעות את זה וחושבים שזה ילד יתום רגיל, וחלק עובדים כעבדים באזורים הנידחים הפרבפרים.
ואחוז החוזרים הוא שואף ל-0 אולי מהשישים אלף חוזרים מאות אחדים.

רק תיקון קטן, אין דבר כזה אצלהם, יש אצלם.
בשאר אתה צודק, ככה זה שיש מעל מיליארד תושבים.

זו תחילתה של האפוקליפסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית