עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חיברתי למכשיר אחר וזה עדיין ממשיך. תודה בכל זאת.יכול להיות שזה מגעים? תנסה לחבר למכשיר אחר לראות אם זה ממשיך
קרה פעם עם האוזיות שלי במחשב, חשבתי שהם נדפקו אבל זה הסתדר אחרי ששיחקתי עם החיבור
אתה צוחק או שבאמת כדאי לנסות את זה?תופתעו אבל הכיבוס במכונת הכביסה מאזן את רמת האלקטרוניים בשתי האוזניות וכך נוצר סאונד זהה בשתי הצדדים.
אתה צוחק או שבאמת כדאי לנסות את זה?
אוקיי תודה רבה, אני אנסהאין לי זמן להסביר על התהליך המלא, אבל כן - זה עובד. אני לא לוקח שום אחריות וכל מה שאני רושם זה בגדר המלצה בלבד האחריות היא על המשתמש.
בבקשה תגיד לי שאתה צוחק.אוקיי תודה רבה, אני אנסה
חכה זה יהיה מצחיק שהוא יחזור לעדכן 🤡בבקשה תגיד לי שאתה צוחק.
אני אעשה את זה לפני שאני אקנה חדשות כי אין לי שום דבר להפסיד.
אם תחפשו בגוגל תראו שיש יותר מבן אדם אחד שגילה שאם מכניסים את האוזניות לכביסה הן יוצאות בסדר.
וואו..אני אעשה את זה לפני שאני אקנה חדשות כי אין לי שום דבר להפסיד.
אם תחפשו בגוגל תראו שיש יותר מבן אדם אחד שגילה שאם מכניסים את האוזניות לכביסה הן יוצאות בסדר.
אם תדחוף לעצמך אצבע לתחת אתה אחרי זה תדחוף את אותה אצבע לאוזן?אם תירה בעצמך פעם אחת ותראה שאתה חי תנסה שוב?
ההבנה שלך לא בסדר, מישהו אמר לי לנסות לכבס אותן, בלי קשר לזה חיפשתי בגוגל וראיתי שאנשים כיבסו בטעות והאוזניות נישארו בסדר, מכאן אני מניח שאם אני אכבס את שלי כנראה שאני לא אגרום נזק וגם ככה אני מתכונן לקנות חדשות אם אני לא אצליח לסדר אותן ככה שאין לי הרבה מה להפסיד.וואו..
ההבנה שלך קצת לא בסדר,
זה שבטעות נכנס לכמה למכונת כביסה ויצא בסדר זה לא אומר שכדאי להכניס אותם 😣
אוקי גבר!ההבנה שלך לא בסדר, מישהו אמר לי לנסות לכבס אותן, בלי קשר לזה חיפשתי בגוגל וראיתי שאנשים כיבסו בטעות והאוזניות נישארו בסדר, מכאן אני מניח שאם אני אכבס את שלי כנראה שאני לא אגרום נזק וגם ככה אני מתכונן לקנות חדשות אם אני לא אצליח לסדר אותן ככה שאין לי הרבה מה להפסיד.