הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות שנדפקו

Shahar I

משתמש פעיל
330
0
נק' מוניטין:
218
330
0
יש לי סנהיייזר CX300 שבזמן האחרון שמתי לב שבאוזנייה אחת שומעים ממש חלש ובאוזנייה השנייה שומעים טוב. יש למישהו מושג איך אפשר לתקן את זה?
אמרו לי לכבס את האוזניות..ניסתם פעם?
תודה,

יכול להיות שזה מגעים? תנסה לחבר למכשיר אחר לראות אם זה ממשיך

קרה פעם עם האוזיות שלי במחשב, חשבתי שהם נדפקו אבל זה הסתדר אחרי ששיחקתי עם החיבור

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שזה מגעים? תנסה לחבר למכשיר אחר לראות אם זה ממשיך

קרה פעם עם האוזיות שלי במחשב, חשבתי שהם נדפקו אבל זה הסתדר אחרי ששיחקתי עם החיבור
חיברתי למכשיר אחר וזה עדיין ממשיך. תודה בכל זאת.
לגביי הקטע עם הכביסה גם אותי זה הפתיע אבל חיפוש בגוגל מראה שיש הרבה אנשים שבטעות כיבסו את האוזניות והן עדיין פועלות,מצד שני לא מצאתי בגוגל מישהו שזה גם עזר לו. אז מעניין אותי אם יש עוד מישהו שניסה את זה.

כמה עצות:

1. להחליף אוזן.
2. לקנות מכשיר שמיעה באוזן החלשה.
3. ללכת לחנות שקנית ממנה ולהתלונן על הבעיה במידה ונרכשו בארץ.
4. להשלים עם זה.

בכל אופן לא לכבס, ממתי מים ואלקטרוניקה הולכים ביחד.

תופתעו אבל הכיבוס במכונת הכביסה מאזן את רמת האלקטרוניים בשתי האוזניות וכך נוצר סאונד זהה בשתי הצדדים.

תפתח את האוזניה החלשה ותראה אולי המגנט רופף,אם כן אז תדביק אותו לבסיס

גם ככה נדפק לך האוזניות ולתקן אוזניות זה לא משתלם כבר עדיף לקנות חדש אלה אם כן יש לך אחריות אז מה ישך להפסיד

• פותח/ת השרשור
אני אעשה את זה לפני שאני אקנה חדשות כי אין לי שום דבר להפסיד.
אם תחפשו בגוגל תראו שיש יותר מבן אדם אחד שגילה שאם מכניסים את האוזניות לכביסה הן יוצאות בסדר.

אם תחפשו בגוגל תראו שיש יותר מבן אדם אחד שגילה שאם מכניסים את האוזניות לכביסה הן יוצאות בסדר.

אם תירה בעצמך פעם אחת ותראה שאתה חי תנסה שוב?

וואו..
ההבנה שלך קצת לא בסדר,
זה שבטעות נכנס לכמה למכונת כביסה ויצא בסדר זה לא אומר שכדאי להכניס אותם 😣

• פותח/ת השרשור
אם תירה בעצמך פעם אחת ותראה שאתה חי תנסה שוב?
אם תדחוף לעצמך אצבע לתחת אתה אחרי זה תדחוף את אותה אצבע לאוזן?

אה רגע, זה לא פינת שאלות מטומטמות שלא קשורות לנושא?
וואו..
ההבנה שלך קצת לא בסדר,
זה שבטעות נכנס לכמה למכונת כביסה ויצא בסדר זה לא אומר שכדאי להכניס אותם 😣
ההבנה שלך לא בסדר, מישהו אמר לי לנסות לכבס אותן, בלי קשר לזה חיפשתי בגוגל וראיתי שאנשים כיבסו בטעות והאוזניות נישארו בסדר, מכאן אני מניח שאם אני אכבס את שלי כנראה שאני לא אגרום נזק וגם ככה אני מתכונן לקנות חדשות אם אני לא אצליח לסדר אותן ככה שאין לי הרבה מה להפסיד.

ההבנה שלך לא בסדר, מישהו אמר לי לנסות לכבס אותן, בלי קשר לזה חיפשתי בגוגל וראיתי שאנשים כיבסו בטעות והאוזניות נישארו בסדר, מכאן אני מניח שאם אני אכבס את שלי כנראה שאני לא אגרום נזק וגם ככה אני מתכונן לקנות חדשות אם אני לא אצליח לסדר אותן ככה שאין לי הרבה מה להפסיד.
אוקי גבר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית