קודם כל קצת פרטים עלי 👋 :
עוד חודש בן 15
1.76
70 קילו
מתאמן בערך שנה, אבל כמעט כל הזמן הזה עם תוכניות די ליצניות...
רק בזמן האחרון התחלתי עם תרגילים מורכבים (בנצ', דדליפט, פרס..)
לדעתי ההתאוששות שלי די טובה, ומהאימון שאני עושה עכשיו אין לי בעיה להתאושש ולהעלות משקלים וכו'. הנה האימון (FBW) :
מתח - לפי תוכנית מתח ל50 (אני ממש גרוע במתח ><)
סקוואט - 3X5 (הערות על הסקוואט אחר כך)
בנצ' פרס - 3X5
דדליפט - 3X5
פרס - 3X5
ידיים - ראשון וחמישי יד קדמית (3X8), שלישי יד אחורית (מקבילים 3XMAX)
בטן - מחליף תרגילים כל פעם (כפיפות בטן עם משקל, לצדדים, הרמות רגליים וכו')
מה דעתכם על התוכנית? כדאי לי להוסיף/להוריד תרגילים לאיזשהו שריר? (כי אין לי בעיה להתאושש מהתרגילים האלה תוך יומיים..)
עכשיו.. יש בעיה קטנה בסקוואט:
החדר כושר שלי ממש קטן, ואין בו כלוב לסקוואט.
אני מגביה את הידיות של המוט בבנצ' פרס ומתאים אותם לגובה שלי כדי שאני אוכל להיכנס מתחת למוט ולהרים אותו, אבל אני לא יכול לרדת מספיק. מקסימום עד מקביל או פחות, כי הספסל די גבוה גם כשאני מוריד אותו הכי הרבה שאפשר.
אני מרגיש מתיחה בהאמסטרינג גם כשאני יורד רק עד מקביל. זה כל כך קריטי לשבור מקביל?
יש פתרון?
אפשרות שניה בסקוואט, זה להגביה את המקבילים, להביא לשם מוט, להוסיף משקל ולעשות סקוואט לגמרי חופשי בלי כלוב או כלום.
אבל אני מפחד שזה ממש מסוכן, במיוחד שאני אעלה במשקלים הרבה...
(אין לי אפשרות לעבור למכון אחר)
או שאולי בכלל כדאי לעשות עם דאמבלים? (עשיתי כמה אימונים והרגשתי ממש התאמצות בכל שרירי הרגליים)
עכשיו, גם בפרס יש משהו..
אני עושה פרס עם מוט W כי אני לא יכול עם מוט ישר במכון הזה. זה בסדר? (אני מקפיד על טכניקה והכל)
סליחה על החפירה ותודה לעוזרים 🙌😉
עוד חודש בן 15
1.76
70 קילו
מתאמן בערך שנה, אבל כמעט כל הזמן הזה עם תוכניות די ליצניות...
רק בזמן האחרון התחלתי עם תרגילים מורכבים (בנצ', דדליפט, פרס..)
לדעתי ההתאוששות שלי די טובה, ומהאימון שאני עושה עכשיו אין לי בעיה להתאושש ולהעלות משקלים וכו'. הנה האימון (FBW) :
מתח - לפי תוכנית מתח ל50 (אני ממש גרוע במתח ><)
סקוואט - 3X5 (הערות על הסקוואט אחר כך)
בנצ' פרס - 3X5
דדליפט - 3X5
פרס - 3X5
ידיים - ראשון וחמישי יד קדמית (3X8), שלישי יד אחורית (מקבילים 3XMAX)
בטן - מחליף תרגילים כל פעם (כפיפות בטן עם משקל, לצדדים, הרמות רגליים וכו')
מה דעתכם על התוכנית? כדאי לי להוסיף/להוריד תרגילים לאיזשהו שריר? (כי אין לי בעיה להתאושש מהתרגילים האלה תוך יומיים..)
עכשיו.. יש בעיה קטנה בסקוואט:
החדר כושר שלי ממש קטן, ואין בו כלוב לסקוואט.
אני מגביה את הידיות של המוט בבנצ' פרס ומתאים אותם לגובה שלי כדי שאני אוכל להיכנס מתחת למוט ולהרים אותו, אבל אני לא יכול לרדת מספיק. מקסימום עד מקביל או פחות, כי הספסל די גבוה גם כשאני מוריד אותו הכי הרבה שאפשר.
אני מרגיש מתיחה בהאמסטרינג גם כשאני יורד רק עד מקביל. זה כל כך קריטי לשבור מקביל?
יש פתרון?
אפשרות שניה בסקוואט, זה להגביה את המקבילים, להביא לשם מוט, להוסיף משקל ולעשות סקוואט לגמרי חופשי בלי כלוב או כלום.
אבל אני מפחד שזה ממש מסוכן, במיוחד שאני אעלה במשקלים הרבה...
(אין לי אפשרות לעבור למכון אחר)
או שאולי בכלל כדאי לעשות עם דאמבלים? (עשיתי כמה אימונים והרגשתי ממש התאמצות בכל שרירי הרגליים)
עכשיו, גם בפרס יש משהו..
אני עושה פרס עם מוט W כי אני לא יכול עם מוט ישר במכון הזה. זה בסדר? (אני מקפיד על טכניקה והכל)
סליחה על החפירה ותודה לעוזרים 🙌😉
נערך לאחרונה: