הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג SS עד שאני יחרבן בסקוואט

awsomestrength

משתמש מתחיל
53
0
נק' מוניטין:
119
53
0
משקלי עבודה ל5 חזרות לפני התחלת SS אחרי שאני מתאמן חצי חודש FBW
סקוואט 50 - קילו
דד-ליפט - 70 קילו
פרס - 35 קילו
בנץ' פרס - 65 קילו
מתח 21 חזרות (אני יוסיף משקל)

משקלי מטרה ל5 חזרות לסוף התוכנית (אני ממש מקווה שהמטרות שלי ראליות):
סקוואט - 100 קילו
דדליפט - 120 קילו
פרס - 55 קילו
בנץ פרס - 90 קילו
מתח -אין מטרות פשוט להתפתח בגב... (כי אני לא יודע למה לצפות עם העלייה בשומן)

נתונים:
גובהה - 176
משקל - 69
אחוז שומן - נמוך יחסית כי רואים טיפה ריבועים

עוד קצת נתונים ציפיות הערות ועוד : אני יתאמן ימי שלישי חמישי ושבת .
אני ממש מקווה שאני יצליח להגיע למשקלי מטרה שלי ואולי אפילו לעבור אותם.
בתפריט שלי יש 2800 קלוריות עם יהיה לי קשה לעלות בהמשך אני יעלה את כמות האוכל למרות שגם ככה אני פשוט ימות מעודף באוכל.
אני מתכנן להמשיך בתוכניות כוח עד שאני יעבוד את ה 100 בננץ' ואז ה 140 בדדליפט ובסקוואט.

טוב נעדכן אותכם ביום שלישי בלילה איך היה אני מתאמן מאוחר איזה חבר אמר לי שכדי להתאמן בערב אחרי שאכלתה כבר איזה 5-6 ארוחות טובות ושאתה מלא בכוח

משקלי המטרה שציינת בכלל לא בשמיים, אם תעשה את התוכנית כמו שצריך תוכל לסחוט הרבה יותר!
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
באימון של יום שלישי עשיתי B
סקוואט 20-30-50-50-50 היה קליל בטירוף
פרס 25-35-40-40-40 הצלחתי לעלות 5 קילו בפרס מהמקסימום הקודם שלי מפתיע אבל יצא בטוב
מתח 18-15-14 אימון הבא אני יוסיף משקל...

---------- התגובה התווספה ב 07:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:43 ----------

אתמול ביום חמישי עשיתי אימון A
סקוואט 30-50-60-60-60 לא הרגשתי את ה 50 אז עליתי ישר ל 60 למרות שהייתי אמור רק 55 וגם ה 60 היה קליל יחסית
לחיצת חזה 40-50-65-65-65 היה קל בטירוף ממש העפתי את המוט ירדתי לאט והעפתי אותו למעלה בטיל
דד-ליפט 30-50-80 העלתי 10 קילו מהמאקס הקודם ויכלתי להמשיך גם לאיזה 10 חזרות לא היה קשה ממש אימון הבא 87.5 קילו בדדליפט!!

סיכום העלתי ב 10 קילו גם בסקוואט וגם בדדליפט מהמקסימום הקודם ו 5 קילו בלחיצת חזה מהמקסימום הקודם והיה לי קל.. מקווה שזה ימשיך ככה
ודרך אגב ביום שבת האימון האחרון שלי בשבוע לפי מה שהבנתי אני צריך להוסיף אליו כפיפות מרפקים ולחיצה צרפתית נכון?

אהה וחחח איזה קטעים היה לי בדדליפט כולם במכון בשקט רק אני עושה דדליפט וצוער בזמן הסט אבל על הזין שלי מה שאחרים חושבים

• פותח/ת השרשור
טוב חזרתי מאימון אכלתי שתיתי ובאתי לעדכן אז ככה היום היה אימון B האימון האחרון של השבוע האימון הבא יהיה רק ביום שלישי

סקוואט 20-40-65-65-65 היה כבד אז.... אני יוכל יותר
פרס 20-35-45-45-45 היה חמוד כמעט לא צעקתי
מתח רחב בתוספת 7.5 קילו 8-6-5 לא נתתי לעצמי מספיק מנוחה בין סטים במתח נתקן לאימון הבא
לחיצה צרפתית 35 קילו 8 חזרות 2 סטים דקה וחצי מנוחה
כפיפות מרפקים עם מוט 35 קילו 8 חזרות 2 סטים דקה וחצי מנוחה

הערות : הוספתי לחיצה צרפתית וכפיפות מרפקים כי זה האימון האחרון של השבוע ויש לי 3 ימי מנוחה עד האימון הבא

הסיפור של האימון!!!!:::
אז ככה אחד המאמנים בא ושואל אותי מזה התוכנית הזאת שאתה עושה אז הסברתי לו על SS והוא אמר שהוא בחיים לא שמע על LOW BAR ו HIGH BAR SQUAT ושכל ההבדל ביניהם לפי מה שהוא הבין זה המיקום של המוט על הגב (איזה מטומטם!! שיגע אותי) אז הדגמתי לו בזמן הסט האחרון של הסקוואט מזה LB SQUAT והוא אמר שאני יהרוס לעצמי את הברכיים כי אני שובר מקביל ושאפילו רק להגיע למקביל זה יותר מידי (הטמטום שלו כבר התחיל לעלות לי על העצבים) אז המשכתי את האימון עשיתי פרס והוא אמר לי למה אני עושה את זה בעמידה ויש לנו במכון אחלה מכונה בישיבה בשביל הכתפיים אז פשוט התעלמתי והמשכתי לעבוד בפרס רגיל בסוף עשיתי מתח עם משקל לא הפריע לו וגם התרגילי ידיים לו הפריע לו ואז שסיימתי את האימון הוא ניגש אלי ושואל אותי עם סיימתי אמרתי לו שכן והוא אמר שהוא רוצה לראות את הטכניקה שלי בדדליפט הראתי לו בדיוק לפי הטכניקה של ריפטו השקעתי טונה זמן ללמוד דדליפט טוב והוא אמר לי עם הדדליפט הזה הדבר היחיד שתגיע אליו זה בית חולים אז אמרתי לו שיראה לי איך עושים דדליפט והוא בכלל לימד אותי לעשות סטיף לג דדליפט אחרי זה איזה פאוור ליפטר שבמקרה היה במכון באמת אחד ענק ראיתי אותו עושה סומו דדליפט 240 קילו לשלישיה אמר לי שאני לא יתייחס אליו ושעם אני רוצה עזרה או שיש לי שאלה שאני ידבר איתו והוא

• פותח/ת השרשור
תודה אחי ובהצלחה גם לך .
ומזה הקטטעעעע הזה שלא מגיבים לי פה מה אני לא מספיק טוב בשבילכם התוכנית שאני עושה גרועה מידי :( ????.? אני שמן מידי??? מה הבעייה איתי אנשים

• פותח/ת השרשור
אני יודע האימון היה אמור להיות רק מחר אבל אני לא יכול מחר כי ביום רביעי יש לי מבחן
אבל עדיין איזה אימון התקדמות מטורפת!!!
סקוואט 20-40-50-70-70-70 היה קשה תאמת היה קשה
דדליפט 20-40-60-70-90 הסט של ה90 היה קשה אבל הצלחתי לעלות 10 קילו מאימון שעבר כבוד
לחיצת חזה 20-30-40-70-70-70 הסטים של ה70 היו קשים אש אבל התקדמות של 5 קילו מאימון שעבר גם כבוד לי

דברים שאני רוצה לשנות לתקן להזיז: הסט של הלחיצת חזה היה קשה ברמות מטורפות אז מאימון הבא אני ירים רק 2.5 קילו יותר בין אימונים בלחיצת חזה
ביינתיים בדדליפט אני ממשיך לעלות 10 קילו בין אימונים אני לא רואה צורך להוריד את זה כל עוד שאני מצליח ובסקוואט אני ממשיך לעלות 5 קילו בין אימונים זה מה שאני מצליח

דברים שאני משנה: לאימון B אני מחליף מתח בפנדלי ראו

בעייה שאני חייב בה עזרה הRMR שלי הוא 2000 אז אני אוכל 3000 קלוריות ביום מחולק ל6-7 ארוחות ואני לא מעלה במשקל גוף אני נשאר 70 קילו בדיוק פשוט לא עולה

10 קילו זה יותר מידי. כדאי לעבור ל5/7.5 ככה שתתקדם יותר. ולמה אתה עושה את הדדליפט לפני הבנצ'?

ותאמת ברוב הלוגוים שאין בהם סקוואטים ודדליפטים מעל 120 ככה לא מגיבים :\

• פותח/ת השרשור
עם אני לא יצליח לעלות יותר 10 קילו אני ירד ל 7.5 מתי שגם בזה יהיה תקיעות נעבור ל 5 וכן הלאה
ואני עושה את הדדליפט לפני הבנץ בגלל שעד שהמשטח הרמות מתפנה לוקח שנה אז אני לא עוזב אותו עד שאני מסיים

• פותח/ת השרשור
פשוט אימון גועל נפש התכוננתי מלא למבחנים כמעט לא ישנתי בגלל הלחץ בלימודים לא אכלתי מספיק טוב כי לא הייתי בבית הרבה זמן אבל כל זה הולך לעבור תיקון
סקוואט 20X5-40X5-60X5-75X4-75X4-75X4
פרס 20-30-40-47.5-47.5-47.5 בכולם הצלחתי 5 חזרות היה נחמד
מתח רחב בתוספת 12 קילו 6-5-5
לא להאמין אבל התרגילים שהכי קל לי להתקדם בהם זה הלחיצת חזה והפרס וכמובן הדדליפט אבל זה אצל כולם ככה

---------- התגובה התווספה ב 13:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:02 ----------

לצערי אני לא יוכל להתאמן מחר אז...... התאמנתי היום
סקוואט 20-40-60-77.5-77.5-77.5 כל הסטים 5 חזרות העלתי רק 2.5 בגלל שעשיתי סקוואט גם אתמול
לחיצת חזה 20-40-60-72.5-72.5-72.5 כל הסטים 5 חזרות מוזר להגיד את זה אבל היה קל לעלות רק 2.5 קילו בלחיצת חזה כי אני רגיל לעלות 5
דדליפט 20-40-60-75-100 הכל ל 5 חזרות סוף סוף 3 ספרות בדדליפט איזה כיף לי תאמת היה קשה אבל הלך חלק עם טכניקה טובה והכל

זה האימון האחרון של השבוע אז הוספתי כפיפה ופשיטה
כפיפת מרפקים עם מוט דאבליו 32X8-32X8 היה חמוד לא קשה ולא קל יכולתי להגיע גם ל 10 לפי דעתי
פשיטת מרפקים בפולי עליון 60X8-60X8 היה קל מידי...

למה כל הפולי עליון וכל השטויות האלה ? תוריד בנתיים תתרגילי עזר שלא ימנעו ממך להתקדם בשלב הזה של התוכנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית