הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ז'אקו גיל , שיאן עולם לנוער בהדיפת כדור ברזל , מתאמן

אתה מוזמן לעשות את הרבע סקוואט הזה עם פוסי פאד במשקלים שהוא עושה.

• פותח/ת השרשור
40 קילו לסינגל של 192?
זה לא אמור לקחת יותר מדיי זמן.

בין אם ההערה נאמרה בסרקסטיות ובין אם לא , נכון להיום אין לדעת.

הניתור המצוין שלו (שהוא גם מתאמן עליו חלק גדול מהסרטון) זה חשוב מאוד להדיפת הכדור?
אלמנט של כוח מתפרץ?

אני חושב שיהיה יותר נכון להגיד שהוא מציג לראווה את יכולת הניתור שלו , מאשר מאמן אותה. זה מה שאתלטים עושים כשהם רוצים להתלהב מעצמם , מעלים סרטון של עצמם בואריאציות שונות של קפיצה ורטיקלית.
כח מתפרץ ברגליים מאוד חשוב להדיפת כדור ברזל מאחר והתנופה מגיעה משם. בהנתן כח מקסימלי כמו שלו ושכמותו וגנטיקה מתאימה מתקבלים אנשים עם כח מתפרץ אדיר ברגליים שניתן בין היתר להציג ע"י ניתור, בדיוק כפי שהוא עושה בסרטון.

לא הבנתי מה הקטע של האגרוף? זה סתם כי זה מהנה בשבילו?

הוא כתב שזה מהנה ואני חושב שיש אלמנט סיבובי באגרוף שמזכיר את הסיבוב במהלך הדיפה.

בן 16? הוא ממש ממש ממש חזק...
לא ידעתי שהודפי כדור מתרכזים בבנץ' כחלק מרכזי באימונים...מגניב
הוא גם מאוד מהיר וזריז

בנץ' הוא תרגיל מרכזי וחשוב באימונים של הודפים. הודפי העילית מתהדרים בלחיצת חזה שיכולה להגיע ל240-260 קילו.

נערך לאחרונה:
בין אם ההערה נאמרה בסרקסטיות ובין אם לא , נכון להיום אין לדעת.

אני חושב שיהיה יותר נכון להגיד שהוא מציג לראווה את יכולת הניתור שלו , מאשר מאמן אותה. זה מה שאתלטים עושים כשהם רוצים להתלהב מעצמם , מעלים סרטון של עצמם בואריאציות שונות של קפיצה ורטיקלית.
כח מתפרץ ברגליים מאוד חשוב להדיפת כדור ברזל מאחר והתנופה מגיעה משם. בהנתן כח מקסימלי כמו שלו ושכמותיו וגנטיקה מתאימה מתקבלים אנשים עם כח מתפרץ אדיר ברגליים שניתן בין היתר להציג ע"י ניתור, בדיוק כפי שהוא עושה בסרטון.

הוא כתב שזה מהנה ואני חושב שיש אלמנט סיבובי באגרוף שמזכיר את הסיבוב במהלך הדיפה.

בנץ' הוא תרגיל מרכזי וחשוב באימונים של הודפים. הודפי העילית מתהדרים בלחיצת חזה שיכולה להגיע ל240-260 קילו.

רק טכניקה נכונה (בלי לקצר טווח תנועה) תוסיף לו איזה 20 קילו.

מרשים.
ולגבי השק איגרוף ושאר התרגילים שאולי נתפסים כמו לייצנות, הוא רשם שם(על רובם לפחות), שזה בשביל שיפור ההדיפה.

איזו אתלטיות מדהימה. כאב לי לראות את הקלין דחיקה לא יודע אם בגלל הטכניקה או הקנאה 😛

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית