הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אולי המוות לא נורא כל כך?

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
לזרוק ערכים מויקיפדיה גם אני יודע. זה לא מסביר שום דבר על מה שהם מתארים
יש לי הרגשה שהתכוונת בכלל לDMT

לזרוק ערכים מויקיפדיה גם אני יודע. זה לא מסביר שום דבר על מה שהם מתארים
יש לי הרגשה שהתכוונת בכלל לDMT
דימתילטריפטאמין זה סם שנוצר על ידי צמחים, אנדורפין הוא חומר שמופרש על ידי בלוטת יתרת המוח* שנמצאת לך במוח.
וכן, זה מסביר בדיוק תופעות דומות של חוויה חוץ-גופית וקישקושים מהסוג הזה.
אם אתה רוצה ללמוד תפתח ספר במקום לראות סירטונים.

נערך לאחרונה:
אולי תתן סיכום קצר למה שאומרים שם?
אף אחד לא יבזבז 40 דקות על מה שנראה כמו הסרטונים של אמנון יצחק על אנשים שמאז שהם חזרו בתשובה החיים שלהם השתנו.
אם הייתי מאמין לכל שטות שיוצאת מהפה של מישהו בסרטון אקראי הייתי כבר קונה את כל ערוץ הקניות.

• פותח/ת השרשור
דימתילטריפטאמין זה סם שנוצר על ידי צמחים, אנדורפין הוא חומר שמופרש על ידי בלוטת יתרת המוח* שנמצאת לך במוח.
וכן, זה מסביר בדיוק תופעות דומות של חוויה חוץ-גופית וקישקושים מהסוג הזה.
אם אתה רוצה ללמוד תפתח ספר במקום לראות סירטונים.

באמת? אתה יכול לתת לי את ההסבר המדויק?
כי באתר שהבאת אין שם הסבר מדויק. בעצם, אין שם הסבר כלשהוא לגבי מה שהאנשים מתארים בסרטון.

לקחת פעם מורפיום? זה לא סתם הזייתי אתה יודע....

---------- התגובה התווספה ב 21:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:04 ----------

אולי תתן סיכום קצר למה שאומרים שם?
אף אחד לא יבזבז 40 דקות על מה שנראה כמו הסרטונים של אמנון יצחק על אנשים שמאז שהם חזרו בתשובה החיים שלהם השתנו.
אם הייתי מאמין לכל שטות שיוצאת מהפה של מישהו בסרטון אקראי הייתי כבר קונה את כל ערוץ הקניות.

אלה מקרים של אנשים שכביכול היו מתים ומתארים את מה שהם חוו
זה לדעתי מעניין
אני לא העלתי את זה לשכנע מישהו לגבי מישהו. זה לא עניין של אמונה, אתה יכול פשוט לקבל את זה כמו שזה כתופעה מסקרנת.

תתחיל לקרוא, אני לא הולך לתת לך הסברים על תופעות כימיות.
ולא אמרתי שזה שווה למורפיום, אמרתי שזה כמו מורפיום (הוא עובד באופן דומה מבחינה כימית, כמו מוליך עצבי).
ול-"כביכול היו מתים" קוראים מוות קליני, בלוטת יתרת המוח מפרישה כמויות מסיביות של אנדורפין בזמנים של מוות קליני (כאשר יש הרעלת פד"ח).

ד"א תחפש את המושג god helmet, ההשפעות הן דומות להחריד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית