הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה עם הGM בסקוואט

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
יש לי בעיה בסקוואט שאני עולה עם התחת לפני הגב והחזה
הבעיה נוצרה בעיקר אחרי שראיתי את הסרטון של ריפטו על ההיפ דרייב, שהוא אמר לחשוב על לעלות את התחת ולא את החזה.. וזה מה שאני עושה היום (עם חזה מורם)
אבל זה בעצם יותר GM
אין לריפטו סרטון שמסביר איך לתקן GM?

• פותח/ת השרשור
חאלס תירוצים, רואים בסרטון של גולני שיש מספיק מקום.
מסבירים לך שאין מקום, ולא ראית בכלל את המכשירים אצל גולני בוידאו. וחוץ מיזה אין הבדל בין להוסיף גובה לבין לצאת מהכלוב במקרה שלי.

אתה רוצה ללמוד לעשות סקוואט ?
רוצה
אבל יש לי הרבה בעיות, למשל באט ווינק שזאת בעית גמישות אם אני לא טועה. לא יודע מה לעשות
בכל מקרה הנה הסקוואט מהיום על פלטות:

לא היית לי בכלל מטובציה להמשיך, התפלאתי שהחזרה הראשונה נראת כל כך טוב יחסית.. בשלישית בכלל גלשתי ושכחתי מהכל.. אולי אני אפרוש ללג פרס וזהו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
is it he quitting squat עלק חחחח

אתה שומט חזה וזה מה שדופק לך את כל הסקוואט כנעט
יגיי הפעם זה לא קשור לחזה, הוא מורם עד הסוף.. יש הבדל בין זה שהחזה ממוקם נמוך לבין זה שהוא מושמט.

בלי קשר
לא משנה מה אני עושה
העלייה נראת לי ממש קקה כאילו התחת עולה הרבה לפני החזה..

נערך לאחרונה:
תוריד עוד משקל. משהו בתנועה שלך כנראה התפקשש לפני יחסית הרבה זמן והטמעת את זה. אתה לא מתיישב אחורה, אתה מתיישב פחות או יותר באמצע ומרכז הכובד עובר קדימה. אתה לא מרגיש במקרה את הברכיים?

• פותח/ת השרשור
תוריד עוד משקל. משהו בתנועה שלך כנראה התפקשש לפני יחסית הרבה זמן והטמעת את זה. אתה לא מתיישב אחורה, אתה מתיישב פחות או יותר באמצע ומרכז הכובד עובר קדימה. אתה לא מרגיש במקרה את הברכיים?
ואני מושך את התחת הכי אחורה שאני יכול, מה כאן יכולה להיות הבעיה?
אגב, מעולם לא הרגשתי שום כאב אחרי סקוואט, גג דומס..
טוב בקיצר החלטתי לפרוש.. שיהיה אחלה של שבוע

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית