הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ היי צריך קצת סדר כמה נפח/עצימות צריך

• פותח/ת השרשור JustMe
  • פורסם בתאריך

JustMe

משתמש מתחיל
56
5
נק' מוניטין:
8
56
5
יש לי כל כך הרבה דברים שאני לא מבין מרוב שאני שומע דעות שונות

ממש בא לי להתחזק התחלתי להתמקד בכוח לאחרונה
בנץ פרס אני עושה כבר כמה שנים טובות אז היום אני עומד על 135 קילו לחזרה אחת

בעתיד ארצה לשפר גם את הדדליפט והסקוואט אבל אני עובד כרגע על טכניקה כי זה חדש אז אני לא מצליח להרים יותר מדי

איזה נפח ועצימות הכי אידאליים לשיפור כוח?

בבנץ פרס אני עושה 3 חזרות של 5 סטים עם משקל של 90 אחוז מהקסימלי שלי זה טוב? יש יותר טוב?כל סט אני סוחט את עצמי עד הקצה

צריך לבצע את התרגיל עד כשל? תמיד האנשים ששמרו עליי דוחפים אותי לבצע יותר מ3 חזרות עם עזרה וזה מרגיש לי לא נכון

הנפח והעצימות האידאלי משתנה בין תוכניות ושיטות אימון שונות ודרגת המתאמן.

בכל אימון לסחוט את עצמך זה וודאי לא אידיאלי, ועוד יותר גרוע לעבוד מעבר לסחיטה בעזרת חבר. אנחנו צריכים מה שנקרא "פרוגרסיב אוברלואד", תקרא כאן התוכנית הכי טובה - פשוט פאוורליפטינג

בנוסף כאן תוכל לקרוא יותר על החשיבות של גיוון דרגות קושי בתוכנית, שיהיה תקופה קלילה לעומת קשה, לייצר אדפטציה והתאוששות ראויה למה אתם תקועים ולא מתקדמים? תלמדו על MEV לעומת MRV וחוק ה80%! - פשוט פאוורליפטינג

כאן הרחבתי יותר על שיטת ההתקדמות לדעתי מאימון לאימון והשיקולים השונים בכמה להתקדם מאימון לאימון ומשבוע לשבוע? ובכמה להתחיל? - פשוט פאוורליפטינג

מה אם כן התוכנית האידאלית ואיך להחליט על נפח, עצימות ותדירות או קצב התקדמות? זה סיפור מעט מורכב מרוב שיטות שונות. אשמח להציע לך להסתכל על כמה תוכניות גנריות חינמיות אונליין אם תרצה, יש לג'וני קנדיטו, סטיב דנובי, גרג נאקלס, ועוד רבים תוכניות לגמרי חינם.
אשמח להמליץ לך על ספרים שתוכל ללמוד על העניין ולבנות תוכניות לבד, בסופו של דבר תוכנית מותאמת אישית כמעט תמיד עדיף על פני משהו גנרי.
או שאשמח להמליץ לך על מאמן באזור שלך או אונליין.

• פותח/ת השרשור
הנפח והעצימות האידאלי משתנה בין תוכניות ושיטות אימון שונות ודרגת המתאמן.

בכל אימון לסחוט את עצמך זה וודאי לא אידיאלי, ועוד יותר גרוע לעבוד מעבר לסחיטה בעזרת חבר. אנחנו צריכים מה שנקרא "פרוגרסיב אוברלואד", תקרא כאן התוכנית הכי טובה - פשוט פאוורליפטינג

בנוסף כאן תוכל לקרוא יותר על החשיבות של גיוון דרגות קושי בתוכנית, שיהיה תקופה קלילה לעומת קשה, לייצר אדפטציה והתאוששות ראויה למה אתם תקועים ולא מתקדמים? תלמדו על MEV לעומת MRV וחוק ה80%! - פשוט פאוורליפטינג

כאן הרחבתי יותר על שיטת ההתקדמות לדעתי מאימון לאימון והשיקולים השונים בכמה להתקדם מאימון לאימון ומשבוע לשבוע? ובכמה להתחיל? - פשוט פאוורליפטינג

מה אם כן התוכנית האידאלית ואיך להחליט על נפח, עצימות ותדירות או קצב התקדמות? זה סיפור מעט מורכב מרוב שיטות שונות. אשמח להציע לך להסתכל על כמה תוכניות גנריות חינמיות אונליין אם תרצה, יש לג'וני קנדיטו, סטיב דנובי, גרג נאקלס, ועוד רבים תוכניות לגמרי חינם.
אשמח להמליץ לך על ספרים שתוכל ללמוד על העניין ולבנות תוכניות לבד, בסופו של דבר תוכנית מותאמת אישית כמעט תמיד עדיף על פני משהו גנרי.
או שאשמח להמליץ לך על מאמן באזור שלך או אונליין.
תודה רבה מאוד מעריך את כמות השקעה בתשובה שלך עזר לי מאוד

אין נפח ועצימות אידיאלים. אם אין לך מספיק ידע אז תבחר תוכנית גנרית עם המלצות ותעשה אותה ואם מעניין אותך לדעת את הנושא אז תוך כדי תתחיל לקרוא ספרים ומאמרים ולשמוע פודקאסטים.

כך תוכנית שעושים שהתחברת עליה ותעשה אותה .
בלי מאמן זה העצה הכי טובה שאני יכול לתת

ממליץ משהו עם לפחות פעמים בשבוע אותו תרגיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית