הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט ובנצ'

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131
בנצ' (כישלון מוחלט):
http://www.youtube.com/user/Alonfz1?feature=mhee
45 על המוט, אני יודע שזה נראה כאילו אני מקפיץ על החזה אבל אני פשוט מוריד את המוט די מהר אז זה נוגע לי בחזה.. אני תקוע בערך חודש על המשקל הזה ופשוט לא מתקדם אני כבר לא יודע מה לעשות
LB סקוואט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מכווץ שכמות בבנץ'? מאוד עוזר ומונע פציעות מיותרות.

ולעומתך, אני לא מסוגל לעבוד בחזרות הראשונות כל כך מהר ותמיד אני לוקח נשימה או שתיים בין כל חזרה. אולי תנסה למתן קצת את המהירות וככה לא תגיע מרוסק לחזרה החמישית - שווה לנסות

לא יודע למה יש לי הרגשה שיש אנשים שפשוט חלשים בתרגילים מסויימים ומתקדמים בו לאט יחסית כמוני אני התקדמתי כולה 30 קילו ב3-4 חודש ואני לוחץ רק 75 קילו ל3 ואני שוקל איזה 80-81 ובשאר התרגילים הכל הולך לי חלק,אני מכיר עוד אנשים כמוני בתרגיל הזה ועוד אנשים ההפך שממש טובים וחלשים יחסית בתרגילים אחרים אלי

בקשר לבנץ' אתה לא מכווץ מתחילת ההוצאה- אתה מיישר את הידיים כשאתה מוציא את המוט כלפי מעלה ולא מוציא אותו במקביל לגוף כשהידיים כבר ישרות, שים לב גם לפרק כף היד שיהיה ישר מתחת למוט ולא מכופף אחורנית כמו בסרטון. אגב בשבילך, בפעם הבאה שאתה מצלם בנץ' בשביל לבדוק טכניקה תבקש שיתפסו גם את הרגליים שלך

הסקווט שלך לא טוב: אתה לא מתיישב אחורה בשיט, כתוצאה מזה אתה גולש קדימה בטירוף בזמן העלייה, הברכיים גולשות ואתה לא מחזיק את הגב והוא מתעגל לך בעלייה.

---------- התגובה התווספה ב 10:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:59 ----------

ראיתי גם את הסקווטים שלך ביו טיוב, הטכניקה שלך לא טובה, באמת כדאי שתלמד לעבוד נכון לפני שאתה מעלה משקלים וגורם לעצמך נזק לברכיים

אתה לא עובד בקצב מבוקר בבנץ'!
אתה פשוט יורד במהירות למטה ומשתמש בתנופה שלך כדי להרים את המשקל חזרה למעלה.

השריר עובד הכי הרבה כאשר הוא במצב התנגדות - דהיינו בירידה דווקא יותר מאשר בדחיפה מעלה-
תרד לאט בקצב של שתי שניות ותעלה מהר!

בדיוק הפוך, יהיה לך יותר קשה אבל יותר יעיל.

• פותח/ת השרשור
בקשר לבנץ' אתה לא מכווץ מתחילת ההוצאה- אתה מיישר את הידיים כשאתה מוציא את המוט כלפי מעלה ולא מוציא אותו במקביל לגוף כשהידיים כבר ישרות, שים לב גם לפרק כף היד שיהיה ישר מתחת למוט ולא מכופף אחורנית כמו בסרטון. אגב בשבילך, בפעם הבאה שאתה מצלם בנץ' בשביל לבדוק טכניקה תבקש שיתפסו גם את הרגליים שלך
אז להוציא את המוט עם ידיים ישרות? ומי שמצלם אותי בדרך כלל שמר עליי אז הנחתי את המצלמה על ספה והשענתי אותה על פלטה
הסקווט שלך לא טוב: אתה לא מתיישב אחורה בשיט, כתוצאה מזה אתה גולש קדימה בטירוף בזמן העלייה, הברכיים גולשות ואתה לא מחזיק את הגב והוא מתעגל לך בעלייה.

---------- התגובה התווספה ב 10:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:59 ----------

ראיתי גם את הסקווטים שלך ביו טיוב, הטכניקה שלך לא טובה, באמת כדאי שתלמד לעבוד נכון לפני שאתה מעלה משקלים וגורם לעצמך נזק לברכיים
כן מאוד קשה לי ללמוד את הטכניקה בסקוואט (בעצם בכל תרגיל ;maeq) למרות שקראתי את הספר וראיתי כבר מלא סרטונים של ריפוטו וגם את הDVD.. אני ינסה להתיישב יותר אחורה מחר ונראה לי שזה יפטור את הבעיה של הרגליים והגב

אתה לא עובד בקצב מבוקר בבנץ'!
אתה פשוט יורד במהירות למטה ומשתמש בתנופה שלך כדי להרים את המשקל חזרה למעלה.

השריר עובד הכי הרבה כאשר הוא במצב התנגדות - דהיינו בירידה דווקא יותר מאשר בדחיפה מעלה-
תרד לאט בקצב של שתי שניות ותעלה מהר!

בדיוק הפוך, יהיה לך יותר קשה אבל יותר יעיל.
אוקיי, היום אני יעלה לפה עוד סרטון ואני ינסה לשפר את העצות שנתתם לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית