עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב זה הופך להיות ויכוח של מילה שלי מול שלך אז אין פה מה לדבר יותר מידי.
אני מכיר מספיק אנשים שהניתוח רק החמיר את מצבם. (ורוקן את כיסם)
בכל הקשור לאורטופדיה ופציעות ספורט אין מה לסמוך על הרופאים הישראלים.
כן. ומה זה משנה? לא נפצעתי אף פעם ברמה שדרשה ניתוח.
כדי להבין במערכת רפואה אתה לא צריך להיות ספורטאי, אתה צריך להיות במערכת. אז הקביעה שלך היא המטומטמת.
אם הן בלי בסיס, אז למה הם עשו התמחויות בחו"ל ולא בארץ?אתה זורק אמירות לאויר בלי שום בסיס (אגב הרבה מהאורטופדים הטובים שאני מכיר עשו התמחויות בחו"ל)
הפציעה המדהימה ביותר ל-ג' בצבא, חצי שנה מינימום בבית, אפשר גם שנה. מדהים.
תודה על כל העזרה ! בשבוע הקרוב יש לי MRI אני אקווה לטוב 😃
עכשיו לשאלה האחרונה שלא היה הרבה התייחסות אליה פה,
נכון שעוד לא עשיתי MRI או ניתוח אז אי אפשר ממש לדעת מה יש ומה יהיה, אבל עדיין נראה לכם שהפרופיל שלי ירד לפרופיל לא קרבי ? וגם אם כן, במידה ואני אשתקם מהר ובצורה טובה מהניתוח, הוא יעלה בחזרה לפרופיל קרבי ?
היי, אני יודעת שעברו המון המון שנים מאז שכל זה קרה אבל אני בדיוק במצב שלך ואחרי חיפושים בגוגל על עזרה בנושא הגעתי לאתר הזה וקראתי את כל מה שרשמת. אשמח לדעת מה בסוף קרה עם הגיוס שלך? אם אתה זוכר הורידו לך בסוף פרופיל? אני לא כל כך מעוניינת בתפקיד קרבי אבל אתה חושב שזה יוריד לי את הפרופיל בכל מקרה לגבי כל תפקיד? אני לפני צו ראשון ועברתי כבר 2 ניתוחים בברך אחרי שקרעתי את המיניסקוס ועכשיו אני עומדת להתגייס בערך עוד שנה...הצו ראשון שלי עוד שבועיים..אני יודעת שמועד הגיוס רחוק ואפילו עוד לא קבעו לי מועד גיוס אבל רציתי לדעת שבמידה ואעשה ניתוח האם הוא יכול לפגוע בפרופיל שיתנו לי אם כל הפרוצדורה קורית עוד לפני הצבא ולא בזמן השירות..לא יודע עד כמה לסמוך על זה אבל דוד שלי אמר לי שהשיקום בדרך כלל מהניתוחים האלה הוא יחסית קצר, במקרה הכי גרוע אני דוחה את היום סיירות מינואר לאוקטובר, שזה נותן לי עוד שנה מעכשיו וזה מספיק זמן בשבילי להשתקם ולהתאמן מספיק ליום סיירות.
חשבתי על זה, ונגיד במידה ואני דוחה את היום סיירות, עושה את הניתוח, משתקם ומתאמן ללא כאבים בכלל בברך, אפשרי להסתיר דבר כזה מהצבא ?
נשמע לי די מטומטם כי בכל זאת זה ניתוח, אבל מעניין אותי אם האפשרות הזאת קיימת.
זאת הודעה מ2011 והוא היה מחובר פה פעם אחרונה ב2012...היי, אני יודעת שעברו המון המון שנים מאז שכל זה קרה אבל אני בדיוק במצב שלך ואחרי חיפושים בגוגל על עזרה בנושא הגעתי לאתר הזה וקראתי את כל מה שרשמת. אשמח לדעת מה בסוף קרה עם הגיוס שלך? אם אתה זוכר הורידו לך בסוף פרופיל? אני לא כל כך מעוניינת בתפקיד קרבי אבל אתה חושב שזה יוריד לי את הפרופיל בכל מקרה לגבי כל תפקיד? אני לפני צו ראשון ועברתי כבר 2 ניתוחים בברך אחרי שקרעתי את המיניסקוס ועכשיו אני עומדת להתגייס בערך עוד שנה...הצו ראשון שלי עוד שבועיים..אני יודעת שמועד הגיוס רחוק ואפילו עוד לא קבעו לי מועד גיוס אבל רציתי לדעת שבמידה ואעשה ניתוח האם הוא יכול לפגוע בפרופיל שיתנו לי אם כל הפרוצדורה קורית עוד לפני הצבא ולא בזמן השירות..