הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה על חדר כושר פתח תקווה- בועז, אורלייף או הרקולס?

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
אני מסיים החודש מנוי באנרג'י קלאב. מכון קצת ישן, אבל עם אווירה נפלאה. הסיבה: המכון פועל מ-10:00 עד 22:00 ולמעשה למי שעובד עבודה קבועה וחוזר בערך ב-20:00 זו קצת בעייה.

בסביבתי 3 מכונים שבחנתי:
הרקולס- שייך לרשת עולמית כלשהי. לא מצאתי ביקורות עליו.
אורלייף- ביקורות די חיוביות, אבל מהתרשמותי הוא פחות לעבודה עם משקולות.ואולי אני טועה..
בועז-ביקורות חיוביות גם באתר הזה, הן על המכשור והן על הצוות.

אשמח לקבל המלצה.

תודה

אני מתאמן בהרקולס
וואלה אחלה מכון יש בו כל מה שאתה צריך (כלוב, ספות לבנצ', וכל החארטות)

• פותח/ת השרשור
230 לחודש בהרקולס ואורלייף למנוי חצי שנתי. בבועז 239 לחצי שנתי

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן בהרקולס
וואלה אחלה מכון יש בו כל מה שאתה צריך (כלוב, ספות לבנצ', וכל החארטות)

היי,

אני דווקא התרשמתי מהרקולס והוא גם פתוח עד 23:00 שזה משמעותי,למרות שזה באיזור שקשה למצוא בו חנייה

האם תוכל לעזור לי ולפרט קצת יותר לגבי שעות עומס, יחס מדריכים (לי חשוב מאוד- שיגשו ויאמרו לי שאני מבצע בצורה לקויה או מעמיס על עצמי וכו' ולא לתת לי לשבור את הראש לבד כמו במכון הנוכחי שלי) וידע, האם ניתן לעשות תוכניות SS שם? איזו תוכנית אתה עושה שם כרגע והאם זו תוכנית שהמדריך קבע לך או שביקשת למשל תוכנית מהאתר?

אשמח לשמוע התרשמות.

ותודה למי שמעליי על הקישור- ישנן המלצות חמות באתר על בועז ולכן אני מתלבט בין הרקולס לבועז. הייתי שמח לשמוע דיעות, כי ב-1.11 נגמר לי המנוי ואני רוצה להתחיל במכון אחר.

המאמנים שם עוזרים לפעמים אם אתה גם גב עגול בדדליפט או משהו כזה, העירו לחבר שלי.
שעות עומס זה- מ-7 בערב ככה עד הסגירה.
אם אתה תבקש מהמאמנים שילמדו אותך טכניקה והכל אתה יכול לבקש, אני למדתי לבד.
אין להם בעיה עם סקוואט ודדליפט כל עוד אתה מבצע נכון.

---------- התגובה התווספה ב 15:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:11 ----------

אני עושה שם SS ד"א, בקרוב עובר לחיטוב ואז חוזר ל-SS
דבר איתי אולי נתאמן ביחד (יש לי כבר שותף שם אבל תמיד טוב עוד אחד)
זאת לא תכנית שהמאמן נתן לי אני לקחתי אותה מפה, הרוב שם עושים AB/ABC
ניסים האנה (אח של אלי האנה) מתאמן שם, והוא מאוד מרוצה מהעובדה שיש מתאמני כוח במכון, והוא אחלה בן אדם (בן 43 וענק)
וזהו בעיקרון

• פותח/ת השרשור
המאמנים שם עוזרים לפעמים אם אתה גם גב עגול בדדליפט או משהו כזה, העירו לחבר שלי.
שעות עומס זה- מ-7 בערב ככה עד הסגירה.
אם אתה תבקש מהמאמנים שילמדו אותך טכניקה והכל אתה יכול לבקש, אני למדתי לבד.
אין להם בעיה עם סקוואט ודדליפט כל עוד אתה מבצע נכון.

---------- התגובה התווספה ב 15:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:11 ----------

אני עושה שם SS ד"א, בקרוב עובר לחיטוב ואז חוזר ל-SS
דבר איתי אולי נתאמן ביחד (יש לי כבר שותף שם אבל תמיד טוב עוד אחד)
זאת לא תכנית שהמאמן נתן לי אני לקחתי אותה מפה, הרוב שם עושים AB/ABC
ניסים האנה (אח של אלי האנה) מתאמן שם, והוא מאוד מרוצה מהעובדה שיש מתאמני כוח במכון, והוא אחלה בן אדם (בן 43 וענק)
וזהו בעיקרון

טוב, האמת היא שאני מתלבט עד מחר. דווקא הלכתי לבועז היום ב-20:00 והוא נראה אינטימי, משוכלל ומספק. לא ראיתי הרבה אנשים על המכשירים למרות שמדובר בשעה עמוסה וזה חשוב לי. הפקידה מנומסת ביותר והמאמנים מקצועיים.

אני עוד מתלבט, אבל בהחלט הייתי שמח לשותף לעבודה והעובדה שהרקולס נסגר ב-23:00 היא בהחלט משחקת לטובתו. הבעייה שזה קצת רחוק ממני- אני גר ליד מינץ ובכל מקרה אין בהרקולס חניה, כי זה ממש במרכז העיר.

לעומת זאת בבעוז ראיתי חניה בשפע ובחינם וזה מרוחק קצת מהעיר. בכל מקרה בבועז נתנו לי הצעה עד סופ"ש ומחר אני מסיים באנרג'י קלאב, אז אני אקבל החלטה מחר בצהריים.

אגב יש הרבה נשים בהרקולס? כי זה זה פוגע בריכוז:79nb:. באנרג'י כמעט ולא היו נשים, כך שאפשר היה להתרכז רק במוטות ובפלטות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית