הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צבירת נוזלים בסייקל

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
הי,

רציתי לדעת כמה דברים:
1. מאז שהתחלתי את הסייקל (13 יום) עליתי 7 ק"ג, עכשיו ברור לי שלא מדובר בשריר, אך האם תיתכן עלייה כה גדולה של נוזלים בזמן כה קצר ?

2. האם אני יכול להסיק מן העלייה (שכנראה מקורה בנוזלים) שהחומרים אכן אותנטיים?

3. צילמתי את עצמי בשביל לנסות ולהבין היכן אגורים 7 ק"ג של נוזלים, אך מלבד נפיחות קלה מאוד בבטן וטיפה יותר נפח בשרירים לא מצאתי שינוי רציני, הכיצד?

תודה.

הי,

רציתי לדעת כמה דברים:
1. מאז שהתחלתי את הסייקל (13 יום) עליתי 7 ק"ג, עכשיו ברור לי שלא מדובר בשריר, אך האם תיתכן עלייה כה גדולה של נוזלים בזמן כה קצר ?
3. צילמתי את עצמי בשביל לנסות ולהבין היכן אגורים 7 ק"ג של נוזלים, אך מלבד נפיחות קלה מאוד בבטן וטיפה יותר נפח בשרירים לא מצאתי שינוי רציני, הכיצד?
תודה.

רציתי לדעת כמה דברים:
כן ללא ספק הגיוני. במיוחד אם אתה משתמש בחומרים שהופכים לאסטרוגן (טסט דיבול אנדרול וכו)

כן ולא. יכול להיות חומר שיש בו חומר פעיל אבל הוא underdoesd (איזה חומרים אלה?)

אני לא רואה את התמונה שהעלית. אבל זה לא נאגר במקום אחד זה מתפזר הכל הגוף ולאוו דווקא בשכבה התת עורית מים נאגרים גם בשכבה התוך תאית.

• פותח/ת השרשור
רציתי לדעת כמה דברים:
כן ללא ספק הגיוני. במיוחד אם אתה משתמש בחומרים שהופכים לאסטרוגן (טסט דיבול אנדרול וכו)
OK

כן ולא. יכול להיות חומר שיש בו חומר פעיל אבל הוא underdoesd (איזה חומרים אלה?)
הסייקל שלי (שני) מורכב מ600 מ"ג סוסטנון + 600 מ"ג דקה (2 זריקות בשבוע)

אני לא רואה את התמונה שהעלית. אבל זה לא נאגר במקום אחד זה מתפזר הכל הגוף ולאוו דווקא בשכבה התת עורית מים נאגרים גם בשכבה התוך תאית.
העליתי תמונות בלוג שלי (שלוש תמונות הראשונות הן העדכניות)

לפי התמונות שלך את המצב של מתאמן מתחיל כמעט אז זה לא מוזר שעליתה 7 קילו ואני משאר שמתוכם חלק נכבד זה שריר

מה אתה בהלם?... אני בכל סייקל כמעט שאני רק מתחיל עם הדיבול אני עף 6 קילו בשבועיים בלי להתאמץ.. אתה עוד על סוסטנון ודקה, שדקה אוגר נוזלים בכמות מטורפת.. תתן בראש ותפסיק לחשוב כמה מזה נוזלים וכמה שריר סוף סיייקל תראה את התוצאות.

• פותח/ת השרשור
וואללה לא יודע פעם ראשונה שאני עושה סייקל מסה,בגלל זה רציתי לדעת.
זה לא מפריע לי או משהו, אבל עניין אותי לדעת אם הרוב זה נוזלים כי לא ראיתי התנפחות.

ברור שנותנים בראש.

זה בסדר אל תדאג. רק חבל שעשית על הסייקל ה-1 שלך סוס ודקה.. היית צריך לעשות טסט' לבד, או טסט ודיבול תאמין לי זה מספיק לסייקל 1. ככה יהיה לך עוד לאן להתקדם בסייקלים הבאים.

עדין. בסייקל חיטוב לא גדלים. היית צריך להתחיל טסט ודיבול. ככה סייקל הבא היית יכול לעשות סוס ודקה והיית מגיע למשקל גוף ותוצאות טובות יותר. כל החוכמה זה להתקדם אם כמה שפחות חומרים שהיה לאן להתקדם בשלב שאתה נתקע.. זה לא עוד מקרה של כל המרבה משבח.

מה אתה בהלם?... אני בכל סייקל כמעט שאני רק מתחיל עם הדיבול אני עף 6 קילו בשבועיים בלי להתאמץ.. אתה עוד על סוסטנון ודקה, שדקה אוגר נוזלים בכמות מטורפת.. תתן בראש ותפסיק לחשוב כמה מזה נוזלים וכמה שריר סוף סיייקל תראה את התוצאות.
זה לא נכון. דקה לא אוגר נוזלים בשכבה התת עורית (היחס המרה שלו לאסטרוגן הוא כ 20% מזה של טסט) הוא גורם לספיחה של נוזלים בתעלות הגידים והרצועות (בגלל זה ההשפעה החיובית שלו על המפרקים מעבר לזה שהוא גורם לייצור מוגבר של קולגן)
עדין. בסייקל חיטוב לא גדלים. היית צריך להתחיל טסט ודיבול. ככה סייקל הבא היית יכול לעשות סוס ודקה והיית מגיע למשקל גוף ותוצאות טובות יותר. כל החוכמה זה להתקדם אם כמה שפחות חומרים שהיה לאן להתקדם בשלב שאתה נתקע.. זה לא עוד מקרה של כל המרבה משבח.
לא תמיד שאתה לא רואה תוצאות זה אומר שצריך להגביר את המינון שינוי בתזונה לעבודה בעצימות\משקל גדולים יותר יביאו תוצאות גם על מינון נמוך יותר. כלומר עם עשית סייקל של 500מג טסט ולא ראית תוצאות משמעותיות שינוי בתזונה\עבודה בעצימות\משקל גבוהים יותר יניב תוצאות משמעותיות על אותו מינון.

מהי האנדיקציה הכי טובה בישביל לדעת מתי צריך להעלות במינונים?
ועוד שאלה שמאד מעניינת, האם יש נוסחא מסויימת כמה נטו טסטוסטרון פר קילו צריך בשבוע? או שפשוט אנשים מעלים עם הזמן את המינון כי הם מרגישים שזה כבר לא מזיז להם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית