ערב טוב לכולם,
אני אשמח לעזרה, ייעוץ וטיפים.
אני בן 20, שוקל 80 קילו גובה 186 (א.ש בערך 11 לפני הטאניטה ככה שלא הכי אמין) מתאמן כבר כשנה בתוכנית AB שמשתנה כל כמה חודשים,הנוכחית הולכת ככה:
A: לחיצת חזה 10,8,6
לחיצת חזה בשיפוע עליון 10 8 6
פלייס 10 8 6
(משקל עולה ככה שמספר החזרות יורד ככה בכל האימון)
פרס
הנפות
הצלבות (כתף אחורית)
3 תרגילים יד קדמית 10 חזרות כל סט 3 סטים
B:
סקוואט חופשי 10 8 6
דחיפת משקל בשיפוע (אני לא יודע איך קוראים לתרגיל)
לאנ'צים 3*10
מתח 12 מקסימום מקסימום ואז שם משקל בין הרגליים וגם מקסימום (בערך 6 חזרות)
דאד ליפט (משקל נמוך)
מקבילים עם משקל
פשיטת מרפקים במכונה.
3 פעמים בשבוע עושה תרגיליי בטן בנוסף ועוד פעמיים אחרי האימון עושה אירובי (מידי פעם)
אני אוכל בסביבות 1700 ק' שרובם חלבון. (הרבה חזה עוף קוטג', ביצים, הרבה ירקות, פסטרמה אבקת חלבון וכו'). הבנתי שהגירעון קלורי שלי גבוה מידי, אני לא יורד במשקל או באחוז שומן ולא ממש מעלה משקלים, בקיצור המטבוליזם שלי נדפק. עכשיו לשאלתי, רציתי לשאול לעצתכם בנוגע לעלייה במסה נקייה במצבי. אני יודע שעלייה במסה והגדלת הכוח דורשת עלייה באחוז שומן, אבל איך בכל זאת שומרים על אחוז שומן נוכחי ועולים במסה. ניסיתי להתחיל כמה פעמים סטארטינג סטרייט, הרגשתי שלא כל כך מתאים לי כי אני לא ישן/אוכל מספיק. (תלוי בתקופה כמובן). אשמח לעצתכם. תודה רבה והמשך סקוואטים מייגעים לכולם.
אני אשמח לעזרה, ייעוץ וטיפים.
אני בן 20, שוקל 80 קילו גובה 186 (א.ש בערך 11 לפני הטאניטה ככה שלא הכי אמין) מתאמן כבר כשנה בתוכנית AB שמשתנה כל כמה חודשים,הנוכחית הולכת ככה:
A: לחיצת חזה 10,8,6
לחיצת חזה בשיפוע עליון 10 8 6
פלייס 10 8 6
(משקל עולה ככה שמספר החזרות יורד ככה בכל האימון)
פרס
הנפות
הצלבות (כתף אחורית)
3 תרגילים יד קדמית 10 חזרות כל סט 3 סטים
B:
סקוואט חופשי 10 8 6
דחיפת משקל בשיפוע (אני לא יודע איך קוראים לתרגיל)
לאנ'צים 3*10
מתח 12 מקסימום מקסימום ואז שם משקל בין הרגליים וגם מקסימום (בערך 6 חזרות)
דאד ליפט (משקל נמוך)
מקבילים עם משקל
פשיטת מרפקים במכונה.
3 פעמים בשבוע עושה תרגיליי בטן בנוסף ועוד פעמיים אחרי האימון עושה אירובי (מידי פעם)
אני אוכל בסביבות 1700 ק' שרובם חלבון. (הרבה חזה עוף קוטג', ביצים, הרבה ירקות, פסטרמה אבקת חלבון וכו'). הבנתי שהגירעון קלורי שלי גבוה מידי, אני לא יורד במשקל או באחוז שומן ולא ממש מעלה משקלים, בקיצור המטבוליזם שלי נדפק. עכשיו לשאלתי, רציתי לשאול לעצתכם בנוגע לעלייה במסה נקייה במצבי. אני יודע שעלייה במסה והגדלת הכוח דורשת עלייה באחוז שומן, אבל איך בכל זאת שומרים על אחוז שומן נוכחי ועולים במסה. ניסיתי להתחיל כמה פעמים סטארטינג סטרייט, הרגשתי שלא כל כך מתאים לי כי אני לא ישן/אוכל מספיק. (תלוי בתקופה כמובן). אשמח לעצתכם. תודה רבה והמשך סקוואטים מייגעים לכולם.