הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחרות powerlifting

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
פתחתי פה נושא בעבר לפני חודש, יש תחרות בסוף? פרטים אליה? יש deadlift? גילאים, משהו?

הוא צודק, אבל אין מה לבכות על זה. מי שלא מוצא חן בעיניו שאין כאן תחרויות יכול לארגן אחת בעצמו.

• פותח/ת השרשור
אני בן 15 איך אתה מצפה מימני להרים תחרות?
אני יסביר לך מה אני חושב תתקן אותי עם אני טועה:
ראשי העיר צריכים להרים תחרות כמו שהם מרימים תחרויות של ילדות בנות 13 של בלט....
העצוב זה שגם הספורט הזה נחות בארץ, יראו בטלוויזיה 2 זקנים משחקים דמקה במשך שעתיים ולא תחרויות מהסוג הזה בארץ...

ראשי העיר אפילו לא יודעים מה זה powerlifting. אתה מצפה מהם להרים תחרות?

אני לא מצפה ממך להרים תחרות, אני רק אומר שאין לזה ביקוש וגם לא יהיה.

^^👏

בארץ לא מעודדים ספורטאים בכלל.הם מחכים שיביאו מדלייה בכוחות עצמם וגם אז התמיכה לא משהו. ועד עכשיו דברתי על ספורט אולימפי. PL זה סיפור אחר לגמרי (אף אחד כמעט לא יודע מה זה). כשאנשים שואלים אותי באיזה ספורט אני עוסק ואני עונה להם הרמת משקולות, הם חושבים שאני מתאמן במכון כושר שכונתי בפיתוח גוף.

אין בארץ תרבות ספורט וחבל.

אני זוכר שישראלי זכה במקום שלישי באליפות(אני לא זוכר תא שם התחרות או את הספורטאי) ופירסמו את זה באתר חדשות ספורט וחבורת ילדים התחילו לכתוב "את מי זה מעניין החרא הזה?"

לא באתי בטענות.
אבל הרמה היא תת רמה ובזה הוא צודק. לא?

על סמך מה אתה קובע שהרמה בארץ "היא תת רמה" - על סמך התכלות במראה?!

יש בארץ כ-20 מתחרים ברמה בינלאומית, שהוכיחו את עצמן בתחרויות ברמה של אליפות אירופה ואליפות עולם, ואף רשמו שאים עולמיים.

כולם מתאמנים ומתחרים על חשבונם.

ופתאום, קמה לה חבורה מתברגים, בעלי זמן עודף לשיטוט בפורמים, ומתחילה לתת עצות - למי לפנות ואיך להתנהל.
בא לכם תחרות? לכו תעשו.

QUOTE]

אההההה, אתה רק בן 15.......
והרמתם 200 ק"ג וירטואלים.............

---------- התגובה התווספה ב 17:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:31 ----------

---------- התגובה התווספה ב 17:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:33 ----------

אתה אפילו לא זוכר את הענף, שלא נדבר על שם הספורטאי.
רק מדגיש את תרבות הספורט בארץ.

לצערי הרב, עייפתי מלנסות לשנות זאת.

זה היה הנפת משקולות אולימפית ושכחתי לציין זאת, אני לא זוכר את הספורטאי או התחרות כי אני לא עוקב אחריהענך בדיוק כמו שאני לא עוקב אחרי כדורגל או בייסבול.
נתתי את זה כדוגמא שבארץ אם זה לא כדורגל או כדורסל, זה לא נחשב ספורט.

וכשאומרים שהרמה בארץ היא תת רמה מתכוונים לזה שאין שום תמיכה מהמדינה, בדיוק כמו שציינת שכל המתחרים עושים את זה על חשבונם בלי שום מימון או עזרה בניגוד לספורטאים במדינות אחרות, אין שום דבר מאורגן ואם רוצים משהו צריכים לעשות את זה בעצמך - זה מעיד על תת רמה.

• פותח/ת השרשור

יש בארץ כ-20 מתחרים ברמה בינלאומית, שהוכיחו את עצמן בתחרויות ברמה של אליפות אירופה ואליפות עולם, ואף רשמו שאים עולמיים.

ופתאום, קמה לה חבורה מתברגים, בעלי זמן עודף לשיטוט בפורמים, ומתחילה לתת עצות - למי לפנות ואיך להתנהל.
בא לכם תחרות? לכו תעשו.

QUOTE]

---------- התגובה התווספה ב 17:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:31 ----------

---------- התגובה התווספה ב 17:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:33 ----------

תיקון : אני בן 15 ומרים 220 קילו..(deadlift) ולא הם לא וירטואלים...
אני באתי בהתחלה לשאול עם יישמו בארץ משהו שקשור לPL תחרות וכו'...
אני מבין שלא..

בא לכם תחרות? לכו תעשו.

QUOTE]

לא צריך לעוף ולירות מהמותן
אני חושב שלקרוא עוד פעם היה גורם לך להבין שאלירן בכלל התכוון לרמת ארגון וידע הציבור על הספורט הנ"ל,והתייחסותו בהשוואה לענפי ספורט אחרים

בדיוק. אבל היא כבר רגילה לתקוף אותי ולקחת הכל אישית כאילו יש לי משהו נגד אנשים שעובדים לבד (אליהם יש לי רק הערכה).

על סמך זה שבארץ אין תחרויות.

הוא העלה לכאן סרטון, כך שהם לא יותר וירטואלים מהמשקלים שאת מרימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית