עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על סמך מה אתה קובע שהרמה בארץ "היא תת רמה" - על סמך התכלות במראה?!
יש בארץ כ-20 מתחרים ברמה בינלאומית, שהוכיחו את עצמן בתחרויות ברמה של אליפות אירופה ואליפות עולם, ואף רשמו שאים עולמיים.
כולם מתאמנים ומתחרים על חשבונם.
ופתאום, קמה לה חבורה מתברגים, בעלי זמן עודף לשיטוט בפורמים, ומתחילה לתת עצות - למי לפנות ואיך להתנהל.
בא לכם תחרות? לכו תעשו.
אני בן 15 איך אתה מצפה מימני להרים תחרות?
QUOTE]
אההההה, אתה רק בן 15.......
והרמתם 200 ק"ג וירטואלים.............
---------- התגובה התווספה ב 17:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:31 ----------
---------- התגובה התווספה ב 17:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:33 ----------
אתה אפילו לא זוכר את הענף, שלא נדבר על שם הספורטאי.
רק מדגיש את תרבות הספורט בארץ.
לצערי הרב, עייפתי מלנסות לשנות זאת.
אולי מספיק עם הפוזה המעצבנת הזאת? את באמת שלא עושה רושם על אף אחד. 20 מתחרים בינלאומיים ששייכים לארגון עם 30 אנשים וקובעים שיאי עולם שלא נחשבים על ידי אף אחד חוץ מהארגון שלהם. חלאס עם היהירות, היא לא מוסיפה לך.
אולי מספיק עם הפוזה המעצבנת הזאת? את באמת שלא עושה רושם על אף אחד. 20 מתחרים בינלאומיים ששייכים לארגון עם 30 אנשים וקובעים שיאי עולם שלא נחשבים על ידי אף אחד חוץ מהארגון שלהם. חלאס עם היהירות, היא לא מוסיפה לך.
לומר שאף אחד לא חייב כלום לא מבטל את הטענה שהענף בארץ תת רמה, שכנראה את הבנת את זה כאילו מתייחסים לספורטאים עצמם.
יש לי שאלה איך הפוטבול מתפתח ? וPL לא ?
מה ההתפתחות של פוטבול בישראל, מעבר לכמה קבוצות שמתאמנות?
מישהו יצא לתחרות בחו"ל?
ספורטאי נקנה ע"י קבוצה זרה?
קיימו אליפות ישראל?
יש לי שאלה איך הפוטבול מתפתח ? וPL לא ?
כי על כל בנאדם שרוצה לצפות בתחרות PL יש 600 שרוצים לראות משחק פוטבול?
מה לא נחשבים?? אני פתחתי אתמול ארגון אצלי בחצר בשם AAHP (Alex And Horses Powerlifting). קבעתי אתמול שיא עולם, מקום שני ושלישי, והיום שברתי את כל השיאים.
הליגה קיימת 5 שנים
10 קבוצות בליגה הבוגרת
5 בנוער (נכון לשנה שעברה השנה יהיו יותר)
שידור ישיר של הגמר כבר שנתיים בערוץ 5, + השנה ישודרו עוד 3 משחקים
יש לכל קבוצה ספונסרים שמשקיעים סכומים בין 5,000-20,000 $ כל שנה
יצאו כמה שחקנים לשחק בחו"ל במכללות, אחד אפילו במישיגן (מכללה של דרג בכיר) ועוד כמה לדרג ב
אצלנו הכיוון חיובי ואנשים משקיעים מכספם וזמנם לענף, ללא מטרות רווח, במקום לבכות מנסים לקדם ולהתמודד עם מה שיש
ואצלנו משלמים ביטוח כל שנה על כ 500 ספורטאים
שוכרים מגרשים לאימונים ומשחקים (לשכור מגרש למשחק עולה כ 1500 ש"ח, יש 10 משחקים לכל קבוצה בעונה + 1-2 קדם עונה + פליי אוף)
אני לא מבקר את הרמה או האיגוד ב PL, אני חושב שאתם עושים מה שאתם יכולים כדי לקדם את הענף
אבל אפשר ללמוד והדבר החשוב לדעתי זה להיות חיובי ולהביא ספונסרים וחשיפה לענף ללא זה הוא יתקשה להתקדם