הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמעון פרס מבקש מדפני ליף לדחות את הפגנה (מתיחה)

מה זה צדק חברתי?
מה הם רוצים? קומוניזם?

אז הם בעצם מבזבזים זמן וכספי ציבור על כלום. תודה. בדיוק מה שחשבתי.

תראה הייתה לה מטרה טובה בהתחלה וזה היה להוריד את מחירי הנדל"ן המטורפים בארץ.
זה צבר תאוצה יפה ואז הם התחילו לגלוש לעוד תחומים ונוצרה הסיסמא הלא ברורה "צדק חברתי"

הייתה לה כוונה טובה אבל היא התמסמסה בדרך.

זה צבר תאוצה יפה ואז הם התחילו לגלוש לעוד תחומים ונוצרה הסיסמא הלא ברורה "צדק חברתי"

יש היצע וביקוש
זה שבטלנים רוצים לגור בת"א בעיה שלהם
שיעברו לגור בדימונה, קרית שמונה ועוד מקומות בפריפריה.... שם הם יכולים לגור בדירה במחיר שתואם את ההכנסה שלהם
אבל הם צבועים

יש היצע וביקוש
שיעברו לגור בדימונה, קרית שמונה ועוד מקומות בפריפריה.... שם הם יכולים לגור בדירה במחיר שתואם את ההכנסה שלהם
אבל הם צבועים

זה לא היצע וביקוש של שוק חופשי. על רוב המוחלט של הקרקעות כאן אי אפשר לבנות שום דבר, ואיפה שכן אפשר יש מגבלות מפה ועד להודעה החדשה.

למה יש לך תמונה של תינוק עם סטראטוקסטר...?

יש היצע וביקוש
אבל הם צבועים
זה חצי נכון, כולם רוצים לגור בת"א(חוץ ממני) אבל נראה לך שהמחירים בת"א סבירים יחסית?
ת"א דורגה במקום ה-10 (בעולם!) ביוקר המחיה,כאשר פריז מדורגת במקום ה-26?!
חוץ מזה העניין פה הוא משולב, קודם-כל יש את המנהל שמחזיק קרקעות כמו בן-ערובה עם בירוקרטיה מתישה ועלויות מטורפות לקבלנים שרוצים לפתח,ומכרזים בלתי אפשריים.
דבר שני מ2007 עלו מחירי הדירות בכל הארץ ב 30% בממוצע, כך שאמנם דימונה עדיין זולה משמעותית מת"א אך יקרה ב23% יותר מאשר לפני 4 שנים,ללא סיבה מוצדקת.
תוסיף על כל אלו את העובדה שבדואים גוזלים לנו את אדמות הנגב בחינם וקצב הריבוי הטבעי שלהם גבוה מאוד ושהם גונבים ומשחיתים ואת העובדה שאף אחד לא מעוניין לפתח את הנגב ולייצר מספיק מקומות עבודה.
והכי הכי חשוב תחבורה לוקה בחסר ומחירי דלק ואחזקת רכב שמאמירים לשמיים עם הטבות מינוריות יחסית לגרים בפריפריה.
כבר יוצא לא כלכלי לגור בפריפריה, לא? ואני אומר לך את זה בתור ערדניק (יחי פסטיבל ערד)

למה יש לך תמונה של תינוק עם סטראטוקסטר...?
התינוק הזה זה הבן שלי עם הגיטרה שלי, למרות שעכשיו אני רוצה להביא מיוזיק מן.

לב העסקים של המדינה,הים,הטיילת העובדים הזרים הזולים לשיפוצים ובעיקר הזונות?

כל אחד שאני שואל אומר את אותו דבר, מי בכלל רוצה לגור בעיר המעופשת הזאת.
דה פקטו - רמת הביקוש בה היא הכי גבוהה, אז...

זה חצי נכון, כולם רוצים לגור בת"א(חוץ ממני) אבל נראה לך שהמחירים בת"א סבירים יחסית?
ת"א דורגה במקום ה-10 (בעולם!) ביוקר המחיה,כאשר פריז מדורגת במקום ה-26?!
חוץ מזה העניין פה הוא משולב, קודם-כל יש את המנהל שמחזיק קרקעות כמו בן-ערובה עם בירוקרטיה מתישה ועלויות מטורפות לקבלנים שרוצים לפתח,ומכרזים בלתי אפשריים.
דבר שני מ2007 עלו מחירי הדירות בכל הארץ ב 30% בממוצע, כך שאמנם דימונה עדיין זולה משמעותית מת"א אך יקרה ב23% יותר מאשר לפני 4 שנים,ללא סיבה מוצדקת.
תוסיף על כל אלו את העובדה שבדואים גוזלים לנו את אדמות הנגב בחינם וקצב הריבוי הטבעי שלהם גבוה מאוד ושהם גונבים ומשחיתים ואת העובדה שאף אחד לא מעוניין לפתח את הנגב ולייצר מספיק מקומות עבודה.
והכי הכי חשוב תחבורה לוקה בחסר ומחירי דלק ואחזקת רכב שמאמירים לשמיים עם הטבות מינוריות יחסית לגרים בפריפריה.
כבר יוצא לא כלכלי לגור בפריפריה, לא? ואני אומר לך את זה בתור ערדניק (יחי פסטיבל ערד)
מישהו הכריח מישהו לקנות דירה בתל אביב? מישהו חייב לקנות דירה שם?
לא מתאים לכם המחירים אל תקנו.
אבל בגלל שכולם רוצים לגור בתל אביב אז מן הסתם יהיה יקר שם.
כמה יקר? זה כבר עניין אחר,
עדיין לא מפסיק הביקוש הענק לגור שם אז למה שיורידו את המחירים ?
יש המון המון מקומות שלפי דעתי הרבה יותר טובים מתל אביב והמחירים סבירים, מה לעשות שכל אחד חושב שהמדינה חייבת לו משהו

מצחיק שאתה חושב ש 700 אלף ש"ח זה מחיר סביר לדירת שלושה חדרים בחור שאלוהים לא שמע עליו אפילו.

מישהו הכריח מישהו לקנות דירה בתל אביב? מישהו חייב לקנות דירה שם?
לא מתאים לכם המחירים אל תקנו.
אבל בגלל שכולם רוצים לגור בתל אביב אז מן הסתם יהיה יקר שם.
כמה יקר? זה כבר עניין אחר,
עדיין לא מפסיק הביקוש הענק לגור שם אז למה שיורידו את המחירים ?
יש המון המון מקומות שלפי דעתי הרבה יותר טובים מתל אביב והמחירים סבירים, מה לעשות שכל אחד חושב שהמדינה חייבת לו משהו
יש יותר אנשים שרוצים לגור בפריז מאשר בת"א!
חוץ מזה אני דווקא לא תומך בהתערבות הממשלה במחירי הדיור, אני מצדיק את המחירים אם אנשים מספיק טיפשים בשביל להמשיך להניע רק את ת"א.
אני כן חושב שיש נושא שבו המדינה חייבת להתערב והוא שכר העבודה במגזר הציבורי!
ללא קשר כרגע למחירי הדירות, כל שאר האספקטים עלו בהתאם ושכר המינימום במדינה בשילוב של תוכנית מיסוי גרועה ביותר מפילים את הנטל על השכבות החלשות יותר.
לא יתכן כי השכר הממוצע (לא מינ') במשק יעמוד על כ8 אלף ש"ח ,כאשר הכל מסביב עלה בעשרות אחוזים.
ועוד תופעה מעצבנת היא עובדי הקבלן, אפילו המדינה החלה להשתמש בשיטה הזו!

קיצור זה נושא ארוך מדי בשביל למצות אותו בפורום.

מצחיק שאתה חושב ש 700 אלף ש"ח זה מחיר סביר לדירת שלושה חדרים בחור שאלוהים לא שמע עליו אפילו.

בוא לחור נידח שקוראים לו Fulda בגרמניה, בדיוק עברתי שם היום וראיתי שבתים (בית, לא דירה) של 1250 מ"מ עולים 120,000 יורו.

אפשר לשאול כמה עולה שכירות של דירת 3 חדרים בחור כלשהו בערך? כגון קרית שמונה או ערד

שוק הנדל"ן היום הוא שוק פרוץ שכל אחד עושה מה שבא לו. בועה אחת גדולה שגדלה בעזרתם של האזרחים הנואשים.
ההורים שלי מחפשים לקנות בית כבר יותר משנתיים, לאחר שמכרנו את הבית שלנו בכפר-יונה. מיותר לציין שהם מפרפרים כל השנתיים האלה בין מתווכים ובתים, וכבר עברנו פעמיים דירה בשכירות בתקווה למצוא את הבית המיוחל. כל כך הרבה התפשרנו ועדיין אין אפשרות למצוא משהו סביר בתקציב מכובד של 1.9 מיליון שקל. אז אל תגידו לי היצע וביקוש...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית