הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עליה בכוח תוך כדי שמירה על אותו משקל גוף?

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
לדוגמא במצב שבו ספורטאי צריך להשאר בקטגוריית משקל מסויימת, זה אפשרי להתחזק בלי לעלות במשקל (או לחטב בסוף לאותו משקל בלי להוריד א"ש)?

כן , אפשר להתחזק גם ללא עלייה במסת שריר או עלייה מינימלית ע״י ייעול עבודת מערכת העצבים(גיוס יחידות מוטוריות).

הוא כנראה מדבר על להתחזק + לעלות במשקל ואחר כך כנראה להוריד מספיק נוזלים כדי להגיע למשקל יעד בלי לאבד כח.

• פותח/ת השרשור
הוא כנראה מדבר על להתחזק + לעלות במשקל ואחר כך כנראה להוריד מספיק נוזלים כדי להגיע למשקל יעד בלי לאבד כח.

כן, הכוונה היא לעלות במשקל להתחזק ולחזור לאותו משקל יעד בסופו של החיטוב.

כן, הכוונה היא לעלות במשקל להתחזק ולחזור לאותו משקל יעד בסופו של החיטוב.

אז אתה כן מוריד אחוזי שומן.
בכל מקרה בתקופה הזאת אתה משפר כוח (יחידות מוטוריות), מהירות, וטכניקה, שמשפרים לך את ההרמות.

• פותח/ת השרשור
אם ניצא מתוך הנחה שאדם הוא מתחת ל-10% שומן, הוא עולה במשקל 10 ק"ג, מתחזק ולאחר מכן מחטב שוב פעם מתחת ל-10% (לאותו אחוז שהיה מקודם), אני מניח שבגלל עוד בשר שיתווסף המשקל שלו יעלה ובשביל לרדת לאותו משקל שהיה מקודם הוא יצתרך לרדת לאחוז עוד יותר נמוך, ככה שזה לא יהיה אפשרי להשאר על אותו משקל? אני יודע שאפשר להתחזק על נייטראלי אבל אני מניח שזה תופס לתקופה קצרה יחסית והשיפור בכוח לא יהיה משמעותי?

המצב שתיארת בסיכומו של עניין מלווה בעלייה במסת שריר
אתה יכול להתחזק עד גבול מסויים גם ללא עלייה במסת שריר או עלייה לא משמעותית, הגנטיקה שלך תכריע פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית