H
Hagaitz
אורח
- 0
- 0
נק' מוניטין:
0
- 0
- 0
שלום לכולם,
אני מכיר את הפורום והייתי קורא פה תקופה - עכשיו יש לי שאלה.
מבחינת ה"היסטוריה" שלי כמתאמן:
התחלתי להתאמן לפני שנה בדיוק בו SS. לפני כן לא היה לי שום ניסיון ולא התאמנתי בחדר כושר. משקלי ההתחלתי היה כ- 60 ק"ג. עד סוף תחילת מאי האחרון כבר שקלתי 78 ק"ג והרגשתי שאני חייב להתחיל חיטוב כי הרגשתי כבד ועייף. עשיתי חיטוב של חודש וחצי וירדתי חזרה למשקל של 70 ק"ג. מאמצע יולי המשכתי במסה אבל לא ממש הצלחתי לעלות במשקל ובעיקר עליתי במשקלים שאותם הרמתי .ראוי לציין שאני מצלם כמעט כל סט שאני עושה כדי לוודא טכניקה נכונה .
שיאים בשלב המסה הראשון:
סקוואט - 117.5 ק"ג
דדליפט - 105 ק"ג (היו לי בעיות של אחיזה אבל מאז שהתחלתי להשתמש במגנזיום ובמוט הדק יותר שיש במכון שלי זה די נפתר)
בנצ' פרס - 75 ק"ג
פרס - 45 ק"ג
החלפתי את הקלין במתח כי לא הצלחתי לעשות את התרגיל עם טכניקה טובה.
שיאים כיום:
סקוואט - 117.5 ק"ג
דדליפט - 120 ק"ג
בנצ' פרס - 82 ק"ג
פרס - 50 ק"ג
כמו שאתם רואים אחרי החיטוב די נתקעתי ולא הצלחתי להשיג התקדמות ליניארית. לאחרונה החלטתי להתקדם ל-5X5 MADCOW וכאן מתחילה הבעיה:
לאחרונה התחילו לי כאבים בבורסת הירך (Trochanteric Bursitis). הכאבים שלי עונים להגדרות שמתוארות בהסברים בנושא ובעיקר לכאבים במעבר בין ישיבה לעמידה ולהפך. בשלב זה אני אבקש מרופא נוגדי דלקות ופשוט אפסיק עם סקוואט ודדליפט כי מדובר בכאבי גידים שאימון אימון עם משקל קל לא יכול לפתור אותם. ניסיתי גם לעשות אימונים קלים ואימונים אופניים והדבר במקרה הטוב לא עזר ובמקרה הרע החמיר את המצב.
אני רוצה לבנות לי תכנית אימונים שתאפשר לאזור מנוחה ותעבוד רק על ידיים.
כרגע חשבתי על:
A:
פרס
מתח
מקבילים (?)
B:
בנץ' פרס
יד קידמית
(אין לי מושג מה לדחוף כאן - קחו בחשבון שאני לא יכול לעשות בנט אובר ראו בגלל הפציעה שלי).
אשמח לשמוע את דעתכם. 😃