עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי באיזה תחום אתה רוצה מבוא. הרבה אנשים אמרו לי שהם אהבו את "הפילוסופים הגדולים" של בריאן מגי, זה בעצם ספר ראיונות על כל מיני פילוסופים עם כל מיני פילוסופים, לא פלצני מדי ולא מתיימר להיות יותר ממשהו שאמור לגרות אותך. אולי כדאי לך להתחיל עם זה.
כן. ציינתי שיש ביקורות רבות על כשניטשה בכה- הוא לא עוסק בפן הפילוסופי, אלא יותר בפן האישי של ניטשה, אבל ספרים מהסוג הזה מניידים אותך להמשך הדרך.
ולגבי הספר של שטייניץ- גיגלתי ומצאתי. "הזמנה לפילוסופיה"- הספר קיבל המלצה מפרופ' לייבוביץ. סביר להניח שלו לייבוביץ היה חלילה יודע איזה מהפך עבר ד"ר שטייניץ- לא היה נותן את ההמלצה..😃
קצת לא קשור, אבל מחפש המלצה לספרים בנושא לוגיקה, תורת ההגיון; עדיף מבוא או מדע פופולרי...
קצת לא קשור, אבל מחפש המלצה לספרים בנושא לוגיקה, תורת ההגיון; עדיף מבוא או מדע פופולרי...
בקטע מתמטי? למה? למה שמישהו ירצה ללמוד את זה מרצונו האישי? זה חרא משעמם...
יש את הספר של ענת בילצקי "מהי לוגיקה" בסדרה של האוניברסיטה המשודרת. יש לה גם ספר בכלל לא רע על פרדוקסים באותה סדרה.
גם חשבונאות זה משעמם, ועדיין אנשים עושים מזה קריירה.
אני מחפש לחדד חשיבה ביקורתית, הבנה לוגית של טיעונים, אקסיומות ופרדוקסים.
אני מחפש לחדד חשיבה ביקורתית, הבנה לוגית של טיעונים, אקסיומות ופרדוקסים.
אני חושב שאם תלמד משהו מתמטי נטו (כמו מצגות של אוניברסיטה לדוגמא), אתה מאוד תתאכזב ותבין שזה לא מה שחשבת שזה.😣
כל מיני חרטא.
הוא רוצה ללמוד לוגיקה - אתה יודע, אותה דיסציפלינה בפילוסופיה שלא קשורה למתמטיקה ולא למה שאתה למדת כ"לוגיקה" במדעי המחשב והוא בעצם תורת הקבוצות + כל מיני חרטא.