הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לחיים וכל חובבי ה Paleo

אפשר לקחת את זה לכל מיני כיוונים - בריאות \ חוויה ויזואלית של ה"תקופה הקדמונית" \ מסעדת בשרים של קרניבורים.... וכולי וכולי...

אפשר לקחת את זה לכל מיני כיוונים - בריאות \ חוויה ויזואלית של ה"תקופה הקדמונית" \ מסעדת בשרים של קרניבורים.... וכולי וכולי...
מסעדות של קרניבורים יש בארץ המון. מסעדות מהז'אנר הבריאותי-צמחוני-סלטים גם יש מלא.
מסעדות פליאו עדיין אין.

משה, יש לי שאלה אלייך.
באשכול ישן כלשהו שדיבר על תזונה קדמונית\פלאו. באשכול ההוא אני זוכר שהגבת ומהתגובות שלך הבנתי שאתה לא נגד הפלאו אבל אתה גם לא כל כך בעדו.
השאלה שלי היא למה? הרי הפלאו מתאימה בדיוק לכל המחקרים שמראים שאין שום בעיה עם שומן רווי וצריך להמעיט בפחמימות ולהימנע משמנים צמחיים וכו' וכו' אז למה אתה לא תומך בכך?

כי משה מושפע מהריסון וגולש יותר מידי בפורום תפוז.

• פותח/ת השרשור
משה, יש לי שאלה אלייך.
באשכול ישן כלשהו שדיבר על תזונה קדמונית\פלאו. באשכול ההוא אני זוכר שהגבת ומהתגובות שלך הבנתי שאתה לא נגד הפלאו אבל אתה גם לא כל כך בעדו.
השאלה שלי היא למה? הרי הפלאו מתאימה בדיוק לכל המחקרים שמראים שאין שום בעיה עם שומן רווי וצריך להמעיט בפחמימות ולהימנע משמנים צמחיים וכו' וכו' אז למה אתה לא תומך בכך?
כי אין שום צורך להמנע מפחמימות לאנשים שיודעים מה זה בקרה קלורית.

goalkeeper01,
פליאו הוא יותר אידיאולוגי מאשר מחקרי. אני מאוד מחבב את הרעיון כיוון שהוא פשוט נשמע לי הגיוני.
זה מאוד תלוי איך מסתכלים על זה וכמה רחוק לוקחים את הרעיון לפרקטיקה.
יש נושאים שנויים במחלוקת כמו חלב כמובן (למרות שפליאו בעד מוצרי חלב שמנים בגדול)
ונושא הפחמימות גם, החלוקה הדיי ברורה היא נגד דגנים (או ליתר דיוק - פחממתיים המכילים גלוטן)
בנוסף, הפורום והאתר כאן כמובן בעד תזונה ספורטיבית ובניית מסת שריר ועל כן, שזה לא פשוט ואולי לא הכי אפקטיבי למטרות אלה. נוסיף על כך מתאמנים גליקוליטים (ריצות, קרוספיט וכו') ובכלל יש פה בעיה.
וכמובן, אני לא יודע מה עם החבר'ה פה...אבל אני יכול לומר שאני התנסיתי עם פליאו טהור כשגרתי בהולנד (שם גם יכולתי להרשות לעצמי וגם היה מבחר - פאקינג גן עדן!!) אבל זה לא זול בכלל.-

כי אין שום צורך להמנע מפחמימות לאנשים שיודעים מה זה בקרה קלורית.
אם כל מה שאכפת לך זה המשקל/אחוזי השומן שלך.
אם כל הקלוריות שלך יגיעו מפרוקטוז לא תגיע רחוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית