הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו שונה.. איך אתם מבשלים ?

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך
+1 !!!

אחחח... cote de boeuf avec une truffade
זכרונות מהמטבח הצרפתי... תוספת בצד למתכון שלך - טרופאד זה בגדול פירה גס עם כמויות תעשייתיות של גבינה צהובה בפנים..... P:
2984332598_481128ef1d.jpg

+1 !!!

אחחח... cote de boeuf avec une truffade
זכרונות מהמטבח הצרפתי... תוספת בצד למתכון שלך - טרופאד זה בגדול פירה גס עם כמויות תעשייתיות של גבינה צהובה בפנים..... P:
2984332598_481128ef1d.jpg
אין,אין על האוכל הצרפתי.שים לב לברק של התבשיל, מה שמעיד כנראה על יחס של1:1 בין התפו''א לחמאה :hoel
גאונות.

2כפות חרדל גרגירים
2 כפות דבש
1 כף פלפל שחור גרוס
3/4 כוס בירה כהה טובה (מרפי או גינס)
צרור רוזמרין קצוץ
כפית מלח גס
10 שיני שום שלמות
מערבבים הכל מלבד השום ומעסים טוב נתח של ק''ג וחצי אנטריקוט איזה 5 דקות(יותר יעשה לו רק טוב).מטביעים את השיני שום בתוך חריצים שעושים בבשר ומשרים כמה שעות.מוציאים את הנתח לאיזה שעה מהמקרר ומכניסים לתנור חם מאוד (על 250 מעלות) על הרשת ולא על תבנית, ומניחים למטה מגש עם כוס מים לקליטה של טיפטופים.(או תפוחי אדמה).20 דקות ומנמיכים ל160 מעלות לעוד איזה חצי שעה.
הטמפ' בפנים צריכה להיות 55-60 מעלות.שים לב, זה לא סינטה ואי אפשר לאכול מדמם לגמרי כי צריך לתת לשומן להינמס אחרת גועל נפש.
אם אין לך מדחום אתה יכול לדחוף שיפוד מתכת או סכין דק ולגעת בעדינות בשפתיים.צריך להיות חם אבל לא בטירוף, נגיד פושר++.
תן לנתח לנוח איזה עשירייה לתת לנוזלים שם להירגע וזהו.

---------- התגובה התווספה ב 20:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:04 ----------

http://www.mevashlim.com/Ingredient/959001.asp
המשפט האחרון שלך נכון מאוד.
תותח. קבל מוניטין. תודה.
אתה חייב לפתוח אשכול מתכונים מתישהו.

רוסטביף או חזה עוף חתוך דק
על מחבת 2 דקות צד אחד, 1 דקה צד שני יוצא אחלה
לרוסטביף אני לא מוסיף כלום
לחזה עוף סתם תבלינים של עוף/סטייק, כל עוד אתה אוכל את זה במקום וצולה את זה מעט זה טעים
אחרת זה יוצא מגעיל

אני אישית מתי שבא לי לגוון אני לוקח את המייבש שיער מדליק את המנגל ועושה חזה עוף על האש עם טיפה פלפל ותבלין סטייק

פבלובה

Pavlova1.jpg

אני אישית נמאס לי מחזה עוף בשניצל ועברתי לחזה עוף בסיר עם מים(תבלינים וכו') על הגז ומבסוט 😃 טעים מאוד.

רוסטביף או חזה עוף חתוך דק
על מחבת 2 דקות צד אחד, 1 דקה צד שני יוצא אחלה
לרוסטביף אני לא מוסיף כלום
לחזה עוף סתם תבלינים של עוף/סטייק, כל עוד אתה אוכל את זה במקום וצולה את זה מעט זה טעים
אחרת זה יוצא מגעיל

כנ"ל, עדיפות למחבת פסים מהדור הישן.
תבלין פפריקה או גריל עוף

הלוואי והיה לי סבלנות להכין דבר כזה.

בהעמסות שלי בעבר כשעשיתי דל פחמימה פרקתי חבילות של נשיקות- מרנג.

סתם סקרן אותי איך הפבלובה, ראיתי שיש אחת כזאת במיטבול בראשון. בא לי להוריד אחת כזאת.

בחיטוב - לוקח כמות גדולה של חזה עוף חותך לרצועות שניצל מסדר בתבנית עם תבלין מוכן לגריל עוף ומכניס לתנור, אחרי שזה מוכן מוציא ואוכל עם קצת קטשופ ומה שנשאר שם במקרר. זה בזבוז זמן להכין כל ארוחה בנפרד, ככה זה מספיק בין 3 ימים לשבוע ולוקח פחות משעה סה"כ להכין. אתה רוצה להתפנק? תעשה את זה בהעמסות, תכין/תזמין אוכל טעים באמת, ואם ההעמסות לא מחזיקות אותך ועדיין בא לך לגוון פשוט תעשה תקופה קצרה ניטרלי גם תתחזק וגם תמשיך לאחר מכן את החיטוב בצורה יותר יעילה

רק אני שם על הגריל יבש בלי כלום ואז אוכל עם רוטב צ׳ילי חריף מתוק?

Back
למעלה תחתית