הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בסטרואידים.

• פותח/ת השרשור Liquid
  • פורסם בתאריך

Liquid

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
אהלן.

רציתי לסגור את הפינה הזאת סופי.
ובכן אחרי הרבה מאמרים וחילוקי דעות של אנשים שקראתי בפורומים מסוימים,בן אדם נניח אחרי שני סייקלים שהוא עושה מחליט להפסיק עם החומרים(מספיקה לו התוצאה שהוא הגיע אליה)
רוצה להפסיק במידה והבן אדם מפסיק קיים סיכוי כלשהוא שהוא ירד במסת השריר שלו?ואם כן בכמה ובמה זה תלוי(ואני מדבר אחרי שני סייקלים מאורנים אם פיסיטי והכל)אחרי שהוא מסיים את זה ממשיך להתאמן קשה ולאכול כמו שצריך האם יש מצב כזה שהוא ירד?
תודה לעונים.

תלוי בגנטיקה בעיקר ,זה מה שמשמר את
התוצאות של הסייקל בעיקר כמו כן אמונים חזקים ותזונה.ככה שאי אפשר לדעת כמה אתה יורד מבחינת שריר אבל בטוח ששתי סייקלים משנים את הגוף לגמרי ,תלוי באילו חומרים אתה משתמש כמובן ותזונה נכונה גם חובה לקחת בחשבון.שורה תחתונה לא ניתן לדעת אבל אין ספק שזה נגעת נסעת אם אתה רוצה להשאר באותה רמה אתה צריך לעשות מינימום שני סייקלים בשנה זו דעתי מניסיון בכל אופן.

בטח לא ישאר הרבה מעבר לפותנציאל הגנטי שלך הטבעי.
תחשוב, הגוף לא אוהב יותר מדי שריר, אתה מכניס לו הורמונים בזריקה כדי שהוא יבנה שריר בכל זאת. הורמונים בכמויות של פי כמה וכמה מהטבעי שלך. כשאתה מפסיק הגוף חוזר למצב הרגיל שלו.
תצתרך גם לעבוד מאוד קשה כדי לשמור גם על מה שנשאר.

• פותח/ת השרשור
לעבוד קשה זאת לא הבעיה.
הבעיה היא "החשש" לרדת במסת שצברת בשני סייקלים ולהפוך למה שההית מקודם.
עכשיו אני מדבר תכלס נגיד ואחרי שני סייקלים הגעתי לאן שהגעתי החלטתי להפסיק אם זה לתמיד!!!!!
אני אתאמן קשה אוכל נכון יש סיכוי בכלל כלשהוא שאני ירד?(זה די לא הגיוני אם כן כי הרי הגעת לאן שהגעת ואם בן אדם ממשיך להתאמן אז הרי אין סיבה שמסת השריר תרד נכון?)
ואם אתם אומרים שהיא כן תרד אז זאת אומרת שסטרואידים אם נגעת זה לכל החייים,אלה אם אתה רוצה להיות רזה כמו בעבר?

אתה מין הסתם תאבד שייפ.. וגם מסה.. השאלה כמה?.. אי אפשר לענות על זה.. הכל תלוי ברמה שלך, אם המסת שריר שלך לא כזאת גדולה והגוף באופן טיבעי יכול לתחזק אותה אז זה ישמר.

אבל נניח ואתה נמצא מעל הפוטנציאל הטיבעי שלך בהרבה אז אתה תרד בהתאם.. בכל מקרה ב-2 סייקלים לא מגעים לשיא הפוטנציאל אם התחלת ממצב שבקושי היה עליך מסה. אז פחות או יותר התוצאה תשמר לך..
לחזור להיות כמו שהיית בעבר לא תחזור, במידה והכל ילך לפי הספר..

תדאג לקחת HCG במהלך כל הסייקל ככה אתה תתאושש מהר יותר ב-PCT ולא תאבד הרבה שריר בגלל אי איזון הורמונלי גדול.

בואו נעשה סדר. לשמר תוצאות לתמיד אחרי שני סייקלים זה לא ממש בעיה. ואם הזמן גם להתקדם טבעי. לתאי שריר יש יחודיות מסויימת שהם בעלי גרעין כפול שאדם לוקח סטרואידים יש קצב מהיר של סינטוז חלבון שריר כאשר אדם מפסיק לקחת סטרואידים יש פירוק מהיר של חלבון שריר אך תא השריר "שומר" על הגרעין הכפול שלו לפיכך אדם יכול לאחר סיום סייקל וללא שימוש בסטרואידים לאורך זמן לשמור על מסת השריר לשהוא הרוויח בסייקל זה גם חלק מהמנגנון של "זיכרון שריר" זה כמובן הרבה הרבה יותר מסובך מזה וכמובן שלאימונים תזונה ומנוחה הם גורמים מכריעים

,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית