הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טס לחול..

• פותח/ת השרשור גבר
  • פורסם בתאריך

גבר

משתמש מתחיל
86
1
נק' מוניטין:
51
86
1
יכול להיות שעוד מעט אני טס לחול לאיזה 4 5 ימים ככה והרגע סיימתי חיטוב, וכולי בבאסה שמה שעשיתי עד עכשיו יהרס..כמעט בטוח שהתזונה שם תהיה חרא מקדונלדס ועוד אני יודע...
יכול להיוצת שמשהו ילך ב4 ימים האלו? ויש לכם אולי משהו להציע בקשר לתזונה?
תודה:🙁

עזוב אותך, כשנמצאים בחופש שוכחים מכל החרא הזה. יהיה לך מספיק זמן כל החיים להתעסק בחיטוב ובקלוריות, תהנה 4 ימים רק אל תשתולל כמו מטורף.

יכול להיות שעוד מעט אני טס לחול לאיזה 4 5 ימים ככה והרגע סיימתי חיטוב, וכולי בבאסה שמה שעשיתי עד עכשיו יהרס..כמעט בטוח שהתזונה שם תהיה חרא מקדונלדס ועוד אני יודע...
יכול להיוצת שמשהו ילך ב4 ימים האלו? ויש לכם אולי משהו להציע בקשר לתזונה?
תודה:🙁
וואוו 4 ימים? כדאי כבר לפרוש מהמכון אחרי 12 דקות שלא שומרים על תזונה השרירים הופכים לנוזלים ויום אחרי זה אתה שחיף.

ועכשיו רציני,עם שאלה כזאת אני בטוח שהחיטוב שלך והמסה שלך לא כאלה מטורפים גם ככה ובכל מיקרה מה אתה רוצה לעשות ? אתה רוצה להנות בטיול או לאכול מלפפון חמוץ כל היום ?
תירגע ,תהנה, ויהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
ממש צחוקים איתכם אהה
בכול מקרה הכול הלך, הולך להיות שביתה בנתבג..:🙁

• פותח/ת השרשור
חחח כן אה, תאמת שאני לא בכזה אחוז נמוך- 12+- פשוט כבר לא יהיה לי כול כך מה לחטב, והתחלתי להעלם אז הפסקתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית